من مي خوام از اينترنت فيلم دانلود كنم ولي خيلي طول مي كشه فيلمها هم معمولا 700 مگ هستن اگه راخي براي بالا بردن سرعت دانلود داريد بگيد متشكرم .
Printable View
من مي خوام از اينترنت فيلم دانلود كنم ولي خيلي طول مي كشه فيلمها هم معمولا 700 مگ هستن اگه راخي براي بالا بردن سرعت دانلود داريد بگيد متشكرم .
ببینید دوست عزیز شما هر ترفندی هم اجرا بکنید ، غیر ممکن هست که بتونید پهنای باند خودتون رو افزایش بدید ،
تمام ترفند ها فقط برای اختصاص حجم بیشتری از همون پهنای باند نسبت به دانلود هست .
برای اینکار برنامه هایی دانلود منیجر ، p2p ، torrent و ... هستند که هر کدوم به نوعی در بهبود استفاده از پهنای باند به شما کمک می کنند .
به طور مثال شخصا با یکی از برنامه های p2p به اسم Bearshare کار کردم ، وقتی شروع کنه به دانلود کردن ، شما هیچ کار دیگه یی در اینترنت نمی تونید بکنید چون از کل پهنای باند استفاده می کنه ...
در کل ، نهایت کاری که ما می تونیم بکنیم انتخاب یه برنامه ی خوب جهت استفاده از کل پهنای باند هست ، یا اینکه پهنای باندمون رو با پرداخت هزینه به ISP افزایش بدیم .
تا بعد ...
سلام
من وقتی میخوام یه موزیک از اینترنت دانلود کنم تا 10 ... 11 میرسه قطع میشه کسی دلیلشو میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟