من یک کمبو درایو و یک دی وی دی رایتر دارم و وقتی تو هر دوشون انواع مختلف cd و dvd خام می گذارم عین این می مونه که هیچی تو درایو نذاشتی در نتیجه نمی تونم رایت کنم ولی بقیه ی سی دی و دی وی دی ها رو به خوبی می خونه به نظر شما مشکل چیست؟
Printable View
من یک کمبو درایو و یک دی وی دی رایتر دارم و وقتی تو هر دوشون انواع مختلف cd و dvd خام می گذارم عین این می مونه که هیچی تو درایو نذاشتی در نتیجه نمی تونم رایت کنم ولی بقیه ی سی دی و دی وی دی ها رو به خوبی می خونه به نظر شما مشکل چیست؟
master و slave رو رعایت کردی ؟
ممطمئنی که CD و DVD سالمند(نسوختند) ؟
نقل قول:
CD و DVD که سالم اند اما slave و master رو اگه رعایت نکنم یکی از دو درایو شناخته نمی شه غیر از اینه؟این دو تا هر دو cd و dvd های دیگرو می خونن ولی وقتی خام می گذاری...
دوست عزیز چون هر دو این مشکلو دارن یه بار ویندوز رو عوض کن اگه مشکل حل نشد , به احتمال زیاد لنز کثیف شده . اگه بتونی خودت بازشون کنی و با یه ته سیگار تمیز پاکشون کنی شاید مشکلت حل بشه . کار من تعمیر هست و تا حالا چند مورد رو دیدم که سیدی رو میخونن ولی رایت نمیکنن و یا سیدی خام رو نمیشناسن که با تمیز کردن لنز مشکل برطرف شده . موفق باشی
اين كه ويندوز هنگام دريافت سي دي يا دي وي دي خام پيغام خاصي نده، چيز عجيبي نيست.نقل قول:
ولي شما براي رايت سي دي از چه نرم افزاري استفاده مي كنيد؟ اگه از Nero استفاده كنيد نبايد مشكلي باشه.