با سلام
من سوالم رو قبلا مطرح كردم كه به به تايپيك قفل و كرك منتقل شد. حالا يك جور ديگه مطرح ميكنم كه به اين تايپيك مربوط ميشه.شناسه كامپيوتر چيه و چطور ميشه اون رو عوض كرده و تغيير داد .فقط شما رو بخدا زود جواب بديد
با تشكر
Printable View
با سلام
من سوالم رو قبلا مطرح كردم كه به به تايپيك قفل و كرك منتقل شد. حالا يك جور ديگه مطرح ميكنم كه به اين تايپيك مربوط ميشه.شناسه كامپيوتر چيه و چطور ميشه اون رو عوض كرده و تغيير داد .فقط شما رو بخدا زود جواب بديد
با تشكر
سلام
اگه منظورت Computer Name هستش ، روی My Computer راست کلیک کن و Properties رو بزن و از صفحه ی
System Properties روی تب Computer Name کلیک کن تا در قسمت Full Computer Name اسم کامل رایانه رو
ببینی . با استفاده از دکمه ی Network ID می تونی شناسه ی رایانه رو در شبکه مشخص کنی . دکمه ی
Change هم برای تغییر نام رایانه یا اتصال به دامین ( Domain ) یا یک گروه کاری ( Work Group ) دیگر است .
اين همه از اين تايپيك تعريف مي كنيد ولي هنوز يك مسلمون پيدا نشده يه جواب درست و حسابس به ما بدد . بابا من شناسه كامپيوتر رو مي خوام همين كاري هم به شبكه ندارم .
قربون همگي
سلام
اگه منظور شما از شناسه کامپیوتر
شناسه ای است که بعضی از نرم افزار ها به کامپیوتر می دن هست
اون رو نمیشه تغییر داد
یعنی سریال هارد و پارتیشنهای شما رو بر میداره و با جمع و تفریق و ضرب و ...
یه شناسه واسه کامپیوتر شما درست میکنه
یا حق
اين هم ميشه شناسه كامپيوتر ديگه...اگه اين نيست منظورت با چيه يكم توضيح دربارش بيشتر بده:27:نقل قول:
با سلام
اين شناسه اي كه من مي گم يك عدد 8 رقميه كه دو قسمت چهار تايي شده مثلا 1234-1234و ظاهرا فقط مربوط به مادر بورد ميشه چون با تعويض مادربورد نرم افازر ديگه اجرا نميشه و اگه شما هارد و بقيه سخت افزار ها رو عوض كنيد مشكل پيدا نمي كنه . باي
سلام
شما منظورت شماره سریال سخت افزارها است ؟
شما این شماره رو کجا دیدی ؟
منظورت از نرم افزار دیگه اجرا نمی شه ، کدوم نرم افزار بود ؟
سلام. آقا این عکس رو ببینید . منظور اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]