-
بازم تقلید؟؟؟؟
والا خجالت داره!...من روم نمیشه این خبرو بگم!!!!
مخابرات(همراه اول!!!!!!)به تقلید از ایرانسل ادامه میده!البته جالب اینجاست که هنوز هم به پای ایرانسل نرسیده!
همراه اول! میخواد تعرفه ی هر استان رو یکسان کنه یعنی تماس های توی استانی شهری حساب بشه که احتمالا 8 درصد به تعرفه های مکالمه اضافه میشه!
تقلید بعدی کاهش تعرفه های اعتباری به 62 تومنه که 69 تومن بود و برای اینکه بقیه تعرفشون 62 تومن بود یه تقلید دیگه هم زدند رو تقلید قبلیشون!
تقلید سوم برداشتن هزینه نمایش شماره تماس گیرندست !!!
حالا دیگه نمیخوام تقلید های دیگشو مثل جی پی آر اس یا ام ام اس و سیم کارت اعتباری دادن و ... رو بگم!
یه نکته دیگه در مورد مخابرات برای اون صدای بوقی که قبل از اینکه طرف گوشی رو برداره میشنوید...مخابرات از بعضی مشترکینش پول میگرفته!!!!!!!!!!!!!
-
اگه تقلید به نفع مشترکین باشه خیلی هم خوبه مخصوصا اگه اینترنت وmms رو فعال کنن ... تا باشه از این تقلیدااااااا
-
یعنی حتما باید یکی بیاد تا مخابرات ازش تقلید کنه؟؟
یعنی خودش بلد نیست از این کارا بکنه؟
-
اگه کسی باعث ترقیب مخابرات نمیشد حالاحالاها از این امکانات خبری نبود -- البته هنوزم اینترنت و mms برای همه مشترکین فعال نشده --(همین الان هم برخی خدمات موبایل توی کشورهای دیگه هستش که توی ایران راه اندازی نشده ) و ارائه این خدمات و تقلیدها هم جذب مشتری و درامد بیشتره (که اپراتورهایه جدید باعث میشن مخابرات دولتی هم یه تکونی به خودش بده و بازارو واگذار نکنه ).
.
-
کاملا با صحبتایyahoda موافقم
بلکه اینطوری حداقل یه کم از فشارایی که روی ایرانسله کم بشه
و بهانهای برای پیشرفت کشور بشه...
-
نمی خوام از دولتی تعریف بکنم اما ایرانسل چیزی نیست که ارزش تقلید کردن را داشته باشه!! البته قبول دارم که امکانات ایرانسل باعث شد مخابرات به خودش بیاد اما این دلیل برتری ایرانسل اصلا نیست(حداقل فعلا)
-
عزيزم همين كه ايرانسل Gprs و mms رو به
ايران آوورد كار بزرگي كرد
اگه ايرانسل نبود ...!!!
-
شما چرا ایرانسلو برتر از مخابرات نمیدونید؟
-
خوب بخش دولتي همش همينه ديگه يك عده آدم بي مصرف و فاقد قوه ابتكار و خلاقيت و تنبل و بيسواد توش كار ميكنن بايد يكي باشه تا بهشون خط بده وگرنه اين اسكولها اصلا" به فكرشون اين چيزا خطور نميكنه كه
اگه شما ابتكار جديد ديدي بايد تعجب كني
-
من به این کار تقلید نمیگم میگم رقابت.
در ضمن من که سیم کارت همراه اول رو به همه ترجیح میدم.راستی ایرانسلیها الان میتونید از Mms استفاده کنید؟؟؟؟