من بعضی از پست ها را دیدم که بیشتر از 1 نقل قول در پست به کار رفته این عمل چگونه اامکان پذیر هستش؟:5:
Printable View
من بعضی از پست ها را دیدم که بیشتر از 1 نقل قول در پست به کار رفته این عمل چگونه اامکان پذیر هستش؟:5:
خوب شما هر نقل قولي كه مي خواي بدي يه دونه:
[QU OTE][/QUOTE] ازينا ميزاري بين شون حرف مربوطه رو ميزاري!!! فاصله ي بين u و o رو بردار
دوست عزيز
شما از پست اول شروع كن و بر روي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ترتيب كليك كن. تا بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در پست آخر بر روي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كن.
همه پستهاي درخواستي در اختيار شماست.
نقل قول:ازينا ميزاري بين شون حرف مربوطه رو ميزاري!!! فاصله ي بين u و o رو بردار[/quote]نقل قول:
نقل قول:
بچه ها دستتون درد نكنه.منم ياد نداشتم وروم نميشد بپرسم.اينم واسه ي نمونه
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
يك نكته اي كه هست اين است كه احتياج نيست كه در آخر دكمه نقل قول را بزنيد همان ارسال پاسخ را هم بزنيد كار مي كند.
منم یه چیزی اضافه کنم :
متنی رو که می خوای تو کادر نقل قول قرار بگیره رو کپی/پیست کن و بعد متن رو انتخاب و دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن.
ازينا ميزاري بين شون حرف مربوطه رو ميزاري!!! فاصله ي بين u و o رو بردار[/QUOTE]نقل قول:
:31: :27:خوب منم همينو گفتم فقط با كد!!!نقل قول:
اون كار واسه وقتيه كه نميخواي اديت كني!نقل قول:
:11: :10:
دست همتون درد نکنه، میشه اسمش رو گذاشت یه آموزش کوچیک ولی بسیار کاربردی!
ازينا ميزاري بين شون حرف مربوطه رو ميزاري!!! فاصله ي بين u و o رو بردار[/QUOTE]نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
بچه ها دستتون درد نكنه.منم ياد نداشتم وروم نميشد بپرسم.اينم واسه ي نمونه[/QUOTE]
نقل قول:نقل قول::31: :27:نقل قول:
خوب منم همينو گفتم فقط با كد!!!
اون كار واسه وقتيه كه نميخواي اديت كني!
:11: :10:[/QUOTE]
از همتون ممنونم