-
گوشي ها و بلايا
خوب دوستان بگيد چه بلاهايي سر گوشيهاتون آورديد ؟؟؟؟ :31:
من يه چند باري شده كه وايستاده بودم گوشي تو دستم و دستم زير چونم كه دستم عرق مي كرد و از 2 يا 3 متري گوشي افتاده پايين (3230) :31:
يا
يه بار داشتيم فوتبال بازي ميكرديم گوشي دوستم زنگ زد توپ هم همون موقع بهش رسيد كه داشت حرف مي زد هول شد گوشي افتاد از دستش به خيالش شد بازي رو ادامه داد و گل زد بعد هم اومد بقيه حرفش رو زد ( k800)
:31:
-
من با دوستم شرط بندي كردم كه گوشيمونو به يك ديوار پرتاب كنيم هر كي گوشيش بيشتر آسيب ديد 40000 تومن برنده بشه . من 3650 داشتم و اون K 750 . من گوشيمو محكم كوبيدم به ديوار ونرم شد ولي اون كم آورد و بهم پولشو داد. گوشيم قابش خورد شدو يك قاب فابريك براش گذاشتم و سريع از طريق اينترنت فروختم.
هم توي فروشم 15000 سود كردم وهم 40000 تومن گيرم اومد = 50000 تومن سود
-
شما بسيار بلا هستيد :31:
يهو سر كلاس وقتي معلم داره حرف ميزنه تق يه چي افتاد زمين گوشي دوستم از زير ميزش افتاده بود زمين :31:
همون دوستم كه قبلا گفتم
-
من تمام بلاياي طبيعي و غير طبيعي رو روي 3650 تست كردم واقعا گوشيه مردي بود .حيف فروختمش
توي خيابون داشتم 2تا كارتن جنس بزرگ رو حمل ميكردم كه گوشي زنگ زدم تا اومدم از كيفم بكشمش بيرون افتاد روي پل روي جوب .بعد قل خورد افتاد توي جوب وتمام قطعاتش مثل باتري و ... جدا شد و ...
تا يك ساعت دنبال كليد# بودم
-
من كه داره از 3650 خوشم مياد هرچند همه گوشي هي نوكيا اين طوري اند
.
.
اون اوايل يكي از اقوام 3310 گرفت 5 و6 سال پيش ، مهندس عمران بود من يادمه بعضي وقتا باهاش سر ساختمونا مي رفتم گوشي از طبقه ي 3وم ميافتاد پايين 3 تيكه ميشد من ميرفتم پايين ميبستمش براش مياوردم ، اين كار رو بنده حداقل 10 بار انجام دادم :31:
.
.
از دوستان ديگر هم مي خوام كه همكاري كنند :31:
-
يه بارم يه كي از دوستان كه k750 داشت وقتي داشت چاي ميريخت گوشيش از تو جيب پيرهنش افتاد تو چايي و در كل مي تونم بگم نابود شد :31:
.
.
از دوستان ديگر هم مي خوام كه همكاري كنند :31:
-
نابودي تو كار k750 هست و قدرت تو 3650
-
يه بار توي خيابون داشتم رانندگي ميكردم همزمان داشتم پفك هم ميخوردم گوشيم(n73)خدابيامرز هم رو پام بود در همون حين رفيقم رو ديدم با دونفر دست به يقه است پريدم از ماشين بيرون كه كمكش كنم اي دل غافل n73زودتر پريده بود بيرون!
خلاصه قابش خط افتاد ولي در هرصورت موقع فروشش يه 60 تومني پنچر شدم!
يه بار هم رفيقم از طبقه سوم دانشگاهمون داش باهام صحبت ميكرد جوگير شد 5300 از دستش افتاد من جاخالي دادم به زمين اصابت كرد و از حالت كشوئي به حالت ساد تبديل شد!
-
ببخشيد دوبار پست ميدم
يه بار هم يه بنده خدايي رو موتور داشت با گوشيش (w550)صحبت ميكرد من هم با ماشين پشت سرش حركت ميكردم خلاصه صحبت اون بيچاره كه تم م شد به خيال خودش كه گذاشتش توي جيب كتش تقديمش كرد سينه آسفالت ومن هم تا اومدم يه مانور بدم متاسفانه مثل فيلمهاي مافيايي زيرش گرفتم و....
يه بار هم رفته بوديم با رفيقم سافكاري ماشينش ديگه داشت تموم ميشد رفيق ما تا اومدبه اوستا دستور بده كه چرا گلگيرش رو اينطوري دراوردي كه n80 اش رو به سبك نينجا ها پرتابش كرد به سمت همون گلگير!(نا خواسته)ولي خوشبختانه گلگير طوريش نشد اما n80چندتا خط ملوس برداشت!
عجب تاپيكي آقا دمت گرم درسته به نظر مياد حالت طنز داشته باشه ولي در كنارش جنبه آموزشي هم داره!
-
من کلآ خیلی از گوشیم مواظبت میکنم
ولی بدترینی که دیدم گوشی samsung N620 داییم بود که یه فقط 10 بار جلوی من میزدش زمین (اعصابش خورد میشد) یا به دیوار
یه بار هم تو خیابون افتاده بود بعد ماشین از روش رد شده بود و قاب آبی گوشی سیاه شده بود
بازم سالم بود
خواهرم هم یه گوشی E810 samsung داشت
گذاشته بود پشت کیفش بعد که رفت بند کفشش رو ببنده گوشی دنگ از پشت کیف پرت شد بیرون و رریست شد ولی مشکلی پیدا نکرد
خدایی سامسونگ ها واقعآ محکمند
ک800 خودم هم یه بار از فاصله نیم متری افتاد زمین هیچ چیش نشد