-
دي وي دي و مشكل نصب
سلام به همگي...
من امروز يه dvd ram خريدم به قيمت 25000 مدلش هم
sony
DRU-830A
راستش روش نوشته بود dvd+r ولي سر در نياوردم كه رايتر هم هست يا نه؟
يه مشكل هم بود كه ميخواستم راهنماييم كنيد
راستش تو كامپيوتر كه يه cd ram و يه دونه cd writer هست من اومدم فيش هاي cd ram رو به dvd ram اضافه كردم ولي متاسفانه نشناخت و cd writer و dvd ram تو كامپيوتر نبودن...
بعد اومدم فيش cd writer رو بهش وصل كردم (به dvd) بعد اون وقت اومد...
ولي من سي دي رايتر رو نياز دارم و همش باهاش كار ميكنم
چه كار كنم كه سي دي رايتر و دي وي دي رم تو كامپيوتر باشه و مث الان
دي وي دي رم و سي دي رم نباشه؟
يا حق (:
-
کاری نداره این که خب...!!! سی دی رام رو جدا کن ..به جاش سی دی رایتر رو وصل کن...حالا تویی و یک دی وی دی رام و یک سی دی رایتر...جامپر یکی رو مستر و جامپر یکی دیگه رو هم رو اسلیو بزار..
-
سلام عزيز مرسي
خب من همين كارو كردم
حالا شما نگاه كنيد درست بود يا نه
من فيش ها رو يكي رو به دي وي دي و دومي رو به رايتر وصل كردم ولي متاسفانه وقتي رفتم تو قسمت my computer تو قسمت درايو فقط فلاپي بود و اون دو تا گم شده بود!!!
جامپر چي بيد عزيز؟
يا حق (:
-
دوست عزیز پست دی وی دی و رایتر بک جامپر است که یکی رایتر یا دی وی دی باید نزدیک کابل ide (کابل پهنه) و دیگری روی بعدی قرار بدی تا کارکنه و هذ دو رو بشناسه (یکی slave و دیگری master) یا علی
-
آقا رو سي دي رام دو تا فيش وصله
پشت دي وي دي رام هم دو تا وصله
يكي همون بزرگه يكي كوچكه
خب ديگه چيزي اونجا نيست!!!
يا حق (:
-
چرا بین اونا نه ولی بعد از کابل پهنه از طرف کابل برق یک جای کوچک است که 6 تا(در بعضی هشت تا) که دو به دو روبروی هم هستند که شما باید یا جامپر داشته باشدیا شما جامپر تهیه کنی (یکی رایتر یا دی وی دی روی جفت اول و در دومی جامپر را روی جفت دوم قرار دهی یا علی
-
سيد تصويري چيزي ازش نداري؟ من حاليم نميشه ):
راستي اين رايتر هم هست يا نه؟ مدلش بالاست
يا حق (:
-
دوست عزیز فکر کنم اگه توی جستجو کلمه slave رو توی بخش سخت افزار بگردی و بحثهای راجع به سی دی یا دی وی دی و یا رایتر و بگردی می تونی جوابتو ب شکل و عکس بگیری (من جستجو زدم خطا داد و نوشت فیلتر شده شما بگرد شاید به شما جواب بده ) یا علی
-
چشم
باز هم ممنونم
يا حق (:
-
سی در رام تو اول هر جوری زده بودی الان dvd رو هم همون جوری بزن حله.