دوستان موقعی که ویندوز عوض میکنید باید درایور رو نصب کنید تا 256 کارت رو بشناسه حالا قبل از نصب درایور باید چقدر از کارت رو بشناسه
گرافیکه من: nvidia fx5500 128bit
دوستان موقعی که ویندوز عوض میکنید باید درایور رو نصب کنید تا 256 کارت رو بشناسه حالا قبل از نصب درایور باید چقدر از کارت رو بشناسه
گرافیکه من: nvidia fx5500 128bit
عزيز ربطي ندارد حافظه به نصب درايور گرافيك
شما با نصب درايور مشخصات كامل گرافيك را به سيستم عامل معرفي مي كنيد تا از قابليتتهاي گرافيك بتواند استفاده كند
دوست عزیز بس چرا گرافیکه من فبل از نصب درایور مینویسه 64 ولی وقتی درایور رو نصب میکنم میشه 256؟؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنیدنقل قول:
در مورد تکراری بودن هم من نکردم !!!! نمیدونم چه طوری اینجور شد؟
احتمال زياد ويندوز ان را بدرستي نمي شناسد و شما بايد گرافيك خود را نصب كنيد در ضمن اگر با برنامه هاي ديگر نگاه كنيد گرافيك شما را مي زنند 256MB مثلا برنامه PCwizard
برو به پوشه c:\windows\system32 و فايل dxdiag رو اجرا كن ... اطلاعات كاملي در مورد كارت گرافيك بهت ميده.
يا توي Run بنويس dxdiag بعد Yes بزن مشخصات داده مي شود با تشكر از Captain_Nemo
دوستان بیچاره شدم!!!!
کارت گرافیک تو pc wizord میزنه 256 توی dxdiag در قسمت display نوشته approx.total memory:64.0 MB تورو خدا کمک کنید!!!!
برد كارت گرافيكت چيه؟
اگه A&g باشه معمولاً اين جوري نشون ميده ولي با نصب درايور كارت گرافيك مشكل حل ميشه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
الان که نگاه کردم دیدم سیدی رو نصب نکردم وقتی سیدی رو نصب کردم و رفتم توی dxdiag دیدم درست شده !!!
درمورد برد کارت هم باید بگم آره A&G هستش ..... فکر کنم مشکلی نداشته باشه و همونی باشه که شما میگی. درسته؟؟؟؟؟؟