ویندوز من مرتب یه پیغام خطا می ده میخوام عکس اونو اینجا بذارم که دوستان ببیننو کمکم کنن اما نمی دونم چطور این کارو بکنم اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه.
Printable View
ویندوز من مرتب یه پیغام خطا می ده میخوام عکس اونو اینجا بذارم که دوستان ببیننو کمکم کنن اما نمی دونم چطور این کارو بکنم اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه.
سلام از اون صفحه پرینت اسکرین بگیرید کلید Prtscr روی کی برد بعد برید برنامه Paint رو باز کنید کلیدهای Crtl+v رو بزنید حالا همونو SaveAs کنید با فرمت Jpg و تو یکی از هاست های رایگان کنید مثل Iranupload.net بعد لینکی که بهتون میده رو اینجا بزارید .
ممنون
ممنون همه کارایی رو که گفته بودی انجام دادم اما وقتی می خواستم فایل رو آپلود کنم قبول نکرد و فایل zip می خواست در صورتی که فایل من jpg بو حالا چکار کنم.:41: :41:نقل قول:
به شکل زیر دقت کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه جور دیگه یاد گرفتم لینکشو پایین می ذارم ببین درسته یا نه اگه درست بود مشکلم اینه که وقتی سیستمو روشن می کنم این دو تا پیغام خطا پشت سر هم می آند به خاطر همین تا حالا دو بار ویندوزمو عوض کردم اما هر بار بعد از نصب این پیغام ظاهر می شه شاید مراحل نصب اشتباه کردم نمی دونم .نقل قول:
ممنونم کریمی جان اما حالا ازم ادرس می خواد باید به چه ادرسی بفرستم ادرس این صفحه رو می دم قبول نمی کنه:41:نقل قول:
وقتی که روی آپلود عکس کلیک می کنید صفحه مربوط به اپلود عکس باز میشه و شما باید گزینه Choose رو بزنید و یه پنجره تو ویندوز باز میشه ، حالا تو اون پنجره عکسی رو که می خواهید آپلود کنید رو انتخاب کنید و صبر کنید تا عکس آپلود بشه و یه پیغام بهتون میده شما اکی کنید و در آخر روی نمایش لینکها کلیک کنید تا آدرس عکس آپلود شدتون رو بهتون نشون بده و بقیه ماجرا ...
اگه مشکلی بود بگین .
ممنون خب حالا چند تا لینک نشون داد کدومو بذارمنقل قول:
خوب شما مي تونين امتحان كنيد هر كدوم نوع خاصي و استفاده متفاوتي داره من عكسهاشومي زارم
Hotlink for forums 1:
Hotlink for forums 2:
Thumbnail for forums 1:
Thumbnail for forums 2:
ولي شما مي توين آخرين ينك كهلينك مستقيم هسات روهم با استفاده از قابليت خودذ اديت پست قرار بدين اگه از منو هاي بالاي دادن پست بگردين وارد كردن تصوير رو پدا مي كننن
از همگی ممنون و متشکر بالاخره موفق شدم (!) اینم عکس :
اما مشکلم اینه که وقتی سیستمو روشن می کنم این دو پیغام خطا پشت سر هم ظاهر می شن به خاطر همین دوبار ویندوزو از اول نصب کردم (نصب ویندوزو تازه یاد گرفتم ) ولی فایده ای نداشت مطمئنم تو مراحل نصب یه جایی اشتباه کردم اگه دوستان می دونن لطفا کمک کنن .:20: :20: :46: :46: