-
هارد
سلام
من یه هارد 80 داشتم. ولی بعد از نصب ویندوز جدید هاردم شد 30 گیگ!گفتم شاید تو پارتیشن بندی مشکل داشته .... و از مهندس خواستم که دوباره برام ویندوز بریزه اما باز هم هاردم همون 30 هستش.
کسی می دونه مشکل از چیه و بقیه ی هاردم کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
ويندوز 98 نصب كردي يا Xp ؟
-
-
دوست عزیز روی my computer راست کلیک کن و manege رو بزن و برو به قسمت disk manegement حجم هارد رو نگاه کن اگه هارد رو 80 نشون میده و قسمتی از اون پارتیشن بندی نشده خوب می تونی از همان جا ادامه هارد رو پارتیشن بندی کن اما اگه اونجا هم 30 نشون می ده دو حالت داره که به احتمال زیاد حالت اول درست است. روی هارد ها در قسمتی که کابل ide (کابل پهنه) وصل میشه کنارش جامپری می خوره که با تغییر اون میشه حجم هارد رو کم کرد و به 32g رسوند که احتمالا شما اونو دست زدید و باید تغییر بدید و در حالت دوم که احتمال ضعیفی داره اینه که هارد مشکل پیدا کرده و باید تعویض بشه البته اگه این حالت دوم بود اعلام بفرمایید شاید برای اون هم راهی بتونم پیشنهادکنم (پیغام شخصی بفرستید) یا علی
-
مشکل سوم رو هم نگفتی
شاید یه پارتیشن رو موقع نصب dell کرده , که باید با پارتیشن مجیک برگردونه(بلایی که سر خودم اومده)
-
دوست عزیز اگه پارتیشن را del کنی سایز هارد در دیسک منجمنت تغییر نمی کنه و همون 80 را نشون میده و قسمت del شده رو هم نشون می ده یا علی
-
حالا این کاری که گفتم انجام بده انشاالله درست بشه
تو پارتیشن مجیک او قسمتی رو که خاکستری تبدیل به صورتی کن
موفق باشی
-
تو باید از نروافزار mhdd استفاده کنی و دستور nhpa رو تو اون اجرا کنی.این دستور هاردتو به سایز اولیه برمیگردونه.