چند تا گوشی تا 600 تومن معرفی کنید.لطفا سریع....
Printable View
n73 بخر حالشو ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این رنجه قیمت فقط ان73
راستش موافقم ولی تا 3 4 ماه دیگه به نظرم ن73 فقط برای نوکیایی ها ارزش داره چون دبلیو 960 میاد که خدایی از هر نظر کامله
به نظر من شک نکن و وایستا تا 960 بیاد و اونو بگیر
راست میگه صبر کن تا چند وقته دیگه فعلا برو یه 1100:31: تا اون موقع بگیر یا یه گوشی دست دوم.
تا اون موقع هم ان 95 هم کا850و دبلیو 960 هم میاد.
که به نظرم یا دبلیو 960:8: بگیر یا کا850
وقتی این گوشیایی که شما میگید اومدن از 700 . 800 تومن کمتر نیستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاب تا اونموقع میتونه 600 تومن رو به 700 یا 800 تومن برسونه
اگه عجله داری a1200 موتورولا گوشی خوبیه با امکانات مناسب ! ظاهرش عالیه ! اندازشم خیلی مناسبه !با اینکه از گوشی های موتورولا زیاد خوشم نمیاد این یکی نظرمو جلب کرده ! ضمنا قیمتشم پایین اومده !نقل قول:
داره میگه سریع بعد شما میگین 3-4 ماه صبر کن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WoooooooooooooooooooooooooWنقل قول:
این گوشی کی میاد؟الان عکسهاش و امکاناتشو دیدم.....من فکر میکنم که گوشی رویاهامو پیدا کردم!!!!!!!!!به نظر شما قیمتش تو ایران چند میتونه باشه اگه بیاد؟
--------------------------
همین الان پستمو ویرایش میکنم:
8 گیگابایت حافظه داخلی...........یکی بیاد منو بگیره......
چاكرم ديگو جاننقل قول:
WoooooooooooooooooooooooooW
این گوشی کی میاد؟الان عکسهاش و امکاناتشو دیدم.....من فکر میکنم که گوشی رویاهامو پیدا کردم!!!!!!!!!به نظر شما قیمتش تو ایران چند میتونه باشه اگه بیاد؟
--------------------------
همین الان پستمو ویرایش میکنم:
8 گیگابایت حافظه داخلی...........یکی بیاد منو بگیره......
خداي گوشي هست
همه چيز داره
جالبيش اينجاست كه فيلمبرداريش و ج ا هست يعني اندازه ن93 البته كيفيتش رو نميدونم چقدر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلاخره سوني يه گوشي توپ داد
البته تا 3 ماه ديگه مياد ايران و قيمتش تا 1 ماه بعدش قطعي ميشه و فك كنم 600 يا 700 باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]