گوشي F3 موتورولا يكي از زيبا ترين و باريك ترين گوشي هاي موتورولا است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين گوشي با قيمتي حدود 45 هزار تومان به فروش ميرسه.امكاناتي نداره ولي زيبايي داره شكل L7 رو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم كه كمتر مردم از اين گوشي و قيمتش خبر داشته باشن و اگر نه اين گوشي فروش انبوهي داشت
اين گوشي هم رده گوشي هاي ارزون قيمت برند هاي ديگه مثل 1100 1110 نوكيا و يا J100 سوني اريكسون باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين گوشي علاوه بر ارزون بودنش زيبايي هم داره و همونطور كه گفتم طرح L7 رو داره ولي از L7 باريك تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضخامت گوشي L7 حدود 12 ميليمتره ولي اين يكي 9 ميلي متره !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اين يه مزيت تو گوشي موتورولا F3 باعث ميشه كه از گوشي هاي هم رده خودش جلو بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ميخواستم علاوه بر گوشي N73 كه دارم يه گوشي ارزون قيمت بخرم كه فقط باهاش زنگ بزنم و SMS بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ميبينم كه همچين گوشي هست و قيمتش هم از گوشي هايي مثل 1100( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و J100 ارزونتره
تازه زنگش هم پلي فونيكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بتونم بگيرم خيلي خوب ميشه.....يعني يه گوشي ارزون و با كلاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكرشو بكنيد كه با يه گوشي 45 تومني كه هيچي نداره بخوايم كلاس بذاريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال من منتظر نظراتتونم.....
ممنون