سلام دوستان من بين اين سه تا گوشي گير كردم.برادرم ميخواد از اتريش برام يه گوشي بفرسته ولي من بين سه راهي گير كردم .لطفا راهنماييم كنيد.
Printable View
سلام دوستان من بين اين سه تا گوشي گير كردم.برادرم ميخواد از اتريش برام يه گوشي بفرسته ولي من بين سه راهي گير كردم .لطفا راهنماييم كنيد.
بستگي داره چي از گوشيت ميخواي! ولي n73از همه كاملتره!
به قول دكتر سيار : صد در صد n73 me
بسته به خاصته هات از گوشیت فرق داره ولی من اگر بودم برای داشتن N73 Me یک لحظه هم نمی تونستم صبر کنم .نقل قول:
درسته ن73 همه چیز رو داره
ولی دبلیو 950 ناچ اسکرین و خدای صداست (شک نکن بهترین پلیر هست)
ولی دوربین نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فقط موزیک برات مهمه N91 Me 8gb شک نکن
بعدش N73 Me
خيلي ممنون از راهنماييهاتون من فقط مولتي مديا برام مهمه.دوربينم برام زياد مهم نيست.منم بيشتر نظرم روي n73me هست فقط سرعتش و مشكل هنگ كردنش منو ميترسونه.
اگه مولتی مدیا مد نظرته و دوربین اهمیت نداره من نمیدونم چرا 950 رو انتخاب نمیکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خيلي ممنون از راهنماييهاتون من فقط مولتي مديا برام مهمه.دوربينم برام زياد مهم نيست.منم بيشتر نظرم روي n73me هست فقط سرعتش و مشكل هنگ كردنش منو ميترسونه.
4 گیگ رم بدون هنگ
سیمبین 9.1
تاچ اسکرین با بزرگی 2.4 اینچ
صدا هم بهترین پلیر شده تو سال 2006
راستی من فکر میکنم هدفت از مولتی مدیا بلندی اسپیکر هست که ن73 رو انتخاب کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وگرنه بدون هیچ کار بیهوده باید 950رو انتخاب کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا من به چه صدایی فریاد بزنم چرا نمی فهمید
صدای اسپیکر 950 از همه ی گوشیها که نوشتی کمتره ولی از همه با کیفیت تره .
خسته شدم. ولی کار کردن با 950 از همه راحت تره ولی به نظر من به اون فامیلت بگو برات ان 95 بیاره . ان 73 کم کم داره خز میشه.
مشكل اينجاست كه اون شركتي كه برادرم ازش ميگيره بالاترين مدلاش هميناست.نميدونم برادرم ميگه در عوض خريد يه سيم كارت از اين شركت(يا هر شركتي) اين گوشي ها رو با تخفيف 60 تا 70 درصدي مي تونه بگيره.منم زياد سر در نيوردم زيادم نپرسيدم همين كه يكي از اين گوشيها نصيبم بشه خيليه.:31: :21: :27: