سلام بچه ها :11:
من وقتی از Folder Option گزینه Show hidden files رو میزنم، هیچ تغییری ایجاد نمی شه و وقتی دوباره وارد Folder Option میشم، میبینم هنوز روی گزینه Do not show…. مونده !! :41:
تو روخدا زودتر کمکم کنین . :13:
Printable View
سلام بچه ها :11:
من وقتی از Folder Option گزینه Show hidden files رو میزنم، هیچ تغییری ایجاد نمی شه و وقتی دوباره وارد Folder Option میشم، میبینم هنوز روی گزینه Do not show…. مونده !! :41:
تو روخدا زودتر کمکم کنین . :13:
با سلاماز توي رجيستري مي شود اين كار را كرد ولي با توجه به اينكه احتمالا اطلاعاتش ا نداري پس ويروسي هستي.
میگین پس پی کار کنم؟
آخه ویندوزمو تازه نصب کردم !
سلام عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی؟
شما که همش ویروسی می شه کامیت , ویروس اسکن شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها آقا فهمیدم :10:
ویروسه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز فکر کنم این سیدی ویندوزت ویروسیه ها !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حل مشکل به صورت کامل
:46:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=123481
موفق باشی ...:31:
نه سیدیم ویروسی نیست
دانشگاه سیستماش ویروسیه، فلشم رو که می زنم اونجا و بعد میارم خونه، بیچاره می شم.
آره همشهری، ویوروس اسکن شده
اما این برنامه به کار من نمیاد
من فایلهایی رو که قبلا خودم مخفی کرده بودمو حالا نشون نمیده
سلام دوست عزيز ،
تاپيكي كه دوست عزيزمان chovalier معرفي كردند مربوط به نمايش فايلها و فولدرهاي Super Hidden ميباشد ...
اگر منظور شما را اشتباه متوجه نشده باشم شما با مشكل برگشتن تنظيمات Show hidden files به حالت اول خود در هر بار تنظيم مواجه هستيد و نه عدم نمايش فايلهاي SuperHidden ...
براي اين مشكل يك راه حل رجيستري وجود دارد ولي بسيار حساس و خطرناك ميباشد و قبل از آن توصيه ميكنم اگر كاربر حرفه اي نيستيد حتما از رجيستري ويندوز خود يك نسخه پشتيبان تهيه نماييد و سپس اين روش را امتحان نماييد :
ابتدا از طريق RUN ابزار Regedit را اجرا نماييد.
سپس مسير زير را در آن بيابيد :
در اين مسير در صفحه سمت راست كليدي با نام CheckedValue وجود دارد.کد:HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
شما دقت نماييد كه آيا اين كليد در سيستم شما از نوع DWORD است يا REG_SZ با مقدار پيش فرض 2 ؟
اگر از نوع REG_SZ بود آن كليد را حذف نماييد و سپس يك كليد جديد با همان نام CheckedValue اما از نوع DWORD ايجاد نماييد و به آن مقدار 1 در حالت Hexadecimal اختصاص دهيد و سپس از رجيستري خارج شويد و سيستم خود را راه اندازي مجدد نماييد.
با اين كار مشكل شما برطرف خواهد شد.
اما اگر كليد از نوع DWORD بود ولي مقدار آن 1 نبود ، مقدار آن را به 1 تغيير دهيد ( در حالت Hexadecimal ) و مجددا سيستم را راه اندازي مجدد نماييد.
اگر همه چيز مطابق با حالتي بود كه به آن اشاره نمودم ، يعني كليد از نوع DWORD بود و مقدار 1 نيز داشت ، بايد احتمالهاي ديگر را بررسي نماييم.
به تصوير زير توجه نماييد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنابراين شما مراحل فوق را بررسي نماييد و نتيجه را اعلام كنيد ...
اميدوارم مشكلتان هر چه سريعتر برطرف گردد.
شاد و پيروز و موفق باشيد :happy: .
ببخشید که دیر جواب می دم
من ویدوزمو کلن پاک کردم ، چون در باز کردن بعضی فایلها و فلش مموری مشکل داشت
الان مشکل حل شده و فایلهایی رو که قبلن صفت مخفی داده بودمو نمی تونست نمایش بده رو، الان باز می کنه.
توضیحات شما رو ذخیره کردم تا اگه خدایی نکرده این اتفاق 2باره برام افتاد ( :31: ) ازش استفاده کنم
از شما و بقیه رفقا هم که کمک کردند ممنون ! :11:
من همین کار رو کردم ولی دوباره خودش 0 میشه:41: :13: ...چیکار کنم؟نقل قول: