آقایون و خانم ها
اینجانب برنامه نویسی در لینوکس رو آموزش خواهم داد (qt)
اگر پایه باشید
اگر هم که نه. خوب پس هیچی
نظر بدهید
Printable View
آقایون و خانم ها
اینجانب برنامه نویسی در لینوکس رو آموزش خواهم داد (qt)
اگر پایه باشید
اگر هم که نه. خوب پس هیچی
نظر بدهید
سلام
شما شروع کن بقیه هم پایه میشن
من خودم پایهام
من یکی که 100% پابه که چه عرض کنم خوره ام ;)
شما این جا رو نگاه کنید ببینید این جوری که من می نویسم خوبه؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من معتقدم از gui شروع کنیم بهتره
قشنگه و خسته کننده نمیشه
جذاب تره
یواش یواش می ریم تو مباحث جدی تر
بنابراین من Qt یاد می دم. اگه کسی toolkit های دیگه بلده اونارو بگه از هم یاد بگیریم؟؟؟
اصلاً خوب نیست بلکه معرکه ست!!! ترابی جان خیلی عالیه من هم باهات هم عقیده ام. بسم ا... شروع کن ما هم فیض ببریم. در مورد بقیه هم من معتقدم باید صبر کنیم تا وقتی این تموم شد بعدیشو هرکدوم از دوستان یا خود شما خواستین شروع کنین. اینجوری بهتر نیست؟!
پاریزی جان من با opera کار میکنم فونتها بهم ریخته هست بخصوص حرف ک
عکس زیر نگاه کن
خیلی عالیه موفق باشید منتظر درس اول هستیم
والا من هم نمی دونم چرا این جوری می شه:13:نقل قول:
اما فکر کنم دلیلش اینه که من فونت arial استفاده نکردم. اسم فونت یادم نمیاد الان:41: :41:
اما این مشکلی که تو پیدا کردی برای من یه خوبی داشت. اون هم این که من تازه فهمیدم چقدر از حرف ک استفاده می کنم. یه مقدار باید رو این موضوع کار کنم تا متن هام قشنگ تر بشه :46: :46:
خوب اگر موافق هستید برنامه نویسی در لینوکس رو از تو ویندوز شرع کنیم
یعنی با Qt آشنا بشیم
برای این کار هم لازم نیست درگیر مشکلات سیستم های غیرویندوزی شد. اینو برای تازه کارایی مثل خودم می گم
می شه این Qt رو تو ویندوز نصبش کرد و به راحتی یادش گرفت. بعداً فقط کافیه یاد بگیریم چه جوری تو لینوکس های مختلف ازش استفاده کنیم
پس به امید خدا شروع می کنیم. ولی خداییش پایه باشید. یه کاری کنید این تاپیک نره اون ته انجمن ، بپوسه ها ;)
توی تکنوتاکس یک کتاب 170 صفجه ای اموزش qtگذاشته بود توی تاپیک درخواست مقاله برای qt 4