سيستم من مدام هنگ مي كنه دليلش چي ميتونه باشه ؟ اين روزا هم خود به خود خاموش ميشه نميدون چرا ؟ يه بازي كم حجم هم كه اجرا ميكني باز هنگه ؟ راهنمايي كنين .. ممنونم
Printable View
سيستم من مدام هنگ مي كنه دليلش چي ميتونه باشه ؟ اين روزا هم خود به خود خاموش ميشه نميدون چرا ؟ يه بازي كم حجم هم كه اجرا ميكني باز هنگه ؟ راهنمايي كنين .. ممنونم
هنگ کردن دلیلهای زیادی میتونه داشته باشه!نقل قول:
نگفتید ماله شما چطوری هنگ میکنه؟ صفحه آبی یا کاملا هنگ که حتی موس هم تکون نمیخوره یا Restart ...
ممکنه از گرما باشه! مخصوصا اینروزها و هنگام فشار به CPU
بهتره در زمان عادی و هنگام پردازش شدید , با نرمافزاری مثل Sandra دمای CPU رو چک کنید!
فكر كنم سخت افزارها تو كيس با هم جور نيستن كه باعث هنگ كردن ميشه tooba53 اگه كامپيوترت درش بازه:31: گرانتي هم نداره يه فن رو كارت گرافيك بزار چون من خودم اين كارو كردم ولي اگه اون فني رو كه خودم گذاشتم بردارم كامپيوترم هنگ ميكنه :41: همين جوري كه تو گفتي:10:
فكر كنم سخت افزارها تو كيس با هم جور نيستن كه باعث هنگ كردن ميشه tooba53 اگه كامپيوترت درش بازه:31: گرانتي هم نداره يه فن رو كارت گرافيك بزار چون من خودم اين كارو كردم ولي اگه اون فني رو كه خودم گذاشتم بردارم كامپيوترم هنگ ميكنه :41: همين جوري كه تو گفتي
مممكنه اشكال از فن سي پي يو و يا رم باشه. كه احتمال مورد اول بيشتره.
نقل قول:نقل قول:تمام جواب های بالا ممکنه درمورد سیستم شما صادق باشه........نقل قول:
مشخصاتشم که ننوشتین.......
اما فکر کنم جوابH A M E Dوhich_kas & eblisنزدیکترین جواب به سوال شما باشن
بهتربود مشخصات سیستمتون واینکه ازچه زمانی اینجور شده رو می نوشتین:11:
نقل قول:این حرف ایشون احتمال گرمای بیش از حد CPU یا گرافیک رو بالا میبره!نقل قول:
هرچند همونجوری که ساویس گفت , باید کمی اطلاعات بیشتر بدی! چه موقع اینجوری میشه و از کی؟
راستی نگفتی چطوری میشه؟ کاملا هنگ میکنه؟ بدون هیچگونه جوابی؟ صفحه آبی؟
ایراد چیزهای زیادی می تونه باشه ...
هم نرم افزار و هم سخت افزار می تونن باعث هنگ سیستم بشن ... پس نمیشه قضاوت کرد .
به عنوان مثال شما فلان نرم افزار رو نصب می کنی رو سیستمت این نرم افزار اینقدر از CPU و یا cash حافظه می گیره تا بالاخره سیستم هنگ کنه .
در مورد سخت افزار هم ممکنه cpu fan مشکل داشته باشه که مدام هنگ می کنه .
اطلاعات بیشتر بده تا کمک کنیم .
موفق باشی .