سلام :20:
من یک ویندوز 98 خراب (!) روی درایو C و یک Xp روی درایو F (!) دارم.
حالا می خوام بدون دست زدن به Xp ویندوز 98 رو مجدداً نصب کنم.
شنیدم نمیشه.
یعنی Xp خراب میشه.
همین طوره؟؟
لطفاً راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
ارادتمند :11:
Printable View
سلام :20:
من یک ویندوز 98 خراب (!) روی درایو C و یک Xp روی درایو F (!) دارم.
حالا می خوام بدون دست زدن به Xp ویندوز 98 رو مجدداً نصب کنم.
شنیدم نمیشه.
یعنی Xp خراب میشه.
همین طوره؟؟
لطفاً راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
ارادتمند :11:
وقتی که روی یک سیستم دو یا بیش از دو ویندوز نصب میکنید . ویندوز قدیمی روی درایو c و بقیه روی درایو های بعدی نصب میشوند.
ویندوز XP شما هم با اینکه روی درایوی غیر از c نصب شده باز از این درایو برای تعدادی از فایل های سیستمی استفاده میکنه. که اگر درایو c فرمت بشه یا تغییر پارتیشن داده بشه این اطلاعات از بین میروند و ویندوز XPشما خراب میشود.
با تشکر از شما،
ولی من شنیدم یه راهی داره دوست عزیز. :11:
کاری نداره من صدبار تا حالا این کار رو کردم میری تو ویندوز ایکس پی سه تا پوشه windows, program files, mydocument از تو درایو سی پاک می کنی بعدش با سی دی بوت ویندوز 98 بالا میای مثل همیشه ویندوز98 رو نصب می کنی هیچ قلقی هم نداره فقط یادت باشه چیز دیگه ای پاک نکنی.
با استفداه از نرم افزار system commander !!!
تقریبا بیش از 1 ساله دیگه ماکروسافت دیگه win98 رو ساپورت نمیکنه
من نمیدونم چرا بعضی ها از این سیستم عامل قدیمی دل نمی کنند
یه جورایی win98 مثل خیلی چیزایه دیگه منسوخ شده
من Xp که نصب کردم یه هو دیدم 98 ام رفته!
الان درایو C یم خالیه..
میتونم 98 رو رویC نصب کنم؟
احتمالا c رو فرمت کردی خیلی سخته باید اول بری فایل boot.ini رو اگه وجود داشته باشه پیدا کنی با سرچ بعدش بازش کنی و اینی که می گم رو بنویسی: " c:\="microsoft windows
بعدش هم ویندوز 98 رو نصب کنی احتمال زیاد کار می کنه
در ضمن در جواب meysam-ok باید بگم خیلی ها که نرم افزارای قدیمی مثل حسابداری دارند هنوز به این ویندوز نیاز دارن
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتماً یه نیازی هست که نصب می کنیم دیگه.
با تشکر از دوستان مخصوصاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
:11:
میتونید برای راحتی کار از نرم افزار Microsoft visual machine استفاده کنید! (در ویندوز XP همزمان ویندوز 98 را نیز استفاده کنید!)