با سلام
من يه مدت كه چهار تا از قطعات اصلی سيستمم رو كه CPU و Main و Ram و Graphic هستش رو عوض کردم و به مشکل زیر برخوردم اگه میشه لطف كنيد بگید كه راه حل این مشکل از کجاست؟ :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام
من يه مدت كه چهار تا از قطعات اصلی سيستمم رو كه CPU و Main و Ram و Graphic هستش رو عوض کردم و به مشکل زیر برخوردم اگه میشه لطف كنيد بگید كه راه حل این مشکل از کجاست؟ :41:
خوب دوست عزیز باید ویندوز رو دوباره نصب کنی اگه کردی که مشکل از رم سیستم هست
ويندوز رو چندين بار عوض كردم
اين ارور در بعضي مواقع موقع كار كردن مياد
امكانش هست كه از مادربرد باشه در ضمن من تازه آپگريدش كردم (P5B Asus).
از چي رم ميتونه باشه؟
ذوست عزیز مشکل شما از رم سیستم است و یا همخوانی نداشتن رم با مادر برد است شک نکن یا علی
پس از مادر برد نيست نه
پس اين رمو چيكارش كنم
خرابه يا هم خوني نداره
ببر عوضش کن :27:نقل قول:
سلام .:10:
این پیغام مربوط به رم کارت گرافیک یا ماژول رم است ؛ اما گاهاً در مورد لود فایل ها بصورت نا معمول و یا فشار لحظه ای روی مموری ست . راستی مادربردت دقیقاً کدام مدل P5b ست ؟
و نوع کارت گرافیک ؟:5:
احتمال خيلي زياد مشكل از رم سيستم هست .
با اين برنامه تست كن :
بهترين راه اين هست كه ببري و رم را در سيستم ديگه اي امتحان كني
و يا اينكه يه رم ديگه بياري رو سيستم تست كني
در ضمن اين ايراد به برد ربطي ندارد
اول از همه رم رو در بیار , رم و slat یا سوکت رو تمیز کن . مطمئنا این کار بی تاثیر نیست . همونطور که جناب rasool1 گفتن
مشکل از همخوانی نداشتن قطعات هست . من برای یکی از دوستان هارد کامپیوتری که روش ویندوز نصب بود رو نصب کردم
که همین مشکل پیش اومد , البته در حالت عادی مشکل از ویندوزه و با نصب ویندوز مشکل رفع میشه , ولی چون شما
قطعات جدیدی خریدی فکر میکنم که از هارد باشه . من هارد رو بعد از چند بار که ویندوز رو عوض کردم و نشد , فرمت کردم و
دوباره پارتیشن بندی کردم , مشکل حل شد . در ضمن از یه ورژن دیگه ویندوز ایکس پی هم استفاده کن شاید جواب داد و
مشکلت حل بشه .