با سلام
اگه بخام یه تایپیک رو که خودم شروع کننده موضوعش بودم و دیگه کارائی نداره ببندم باید چیکار کنم؟:19:
Printable View
با سلام
اگه بخام یه تایپیک رو که خودم شروع کننده موضوعش بودم و دیگه کارائی نداره ببندم باید چیکار کنم؟:19:
خودت نمیتونی! از یک مدیر یا .. درخواست کن!نقل قول:
بابا nw_nk جان چرا نقطه چين ميزاري ! ... كامل بگو اين بنده خدا متوجه شه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما بايد از مدير يا همكار اون انجمن درخواست كني واست تاپيك رو ببنده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه به هر عنواني جوابگو نبودند ، ميتوني از ادميناي سايت درخواست كني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(نگفتم مديرارشد چون مطمئن نبودم بابك و مهران به همه انجمن ها دسترسي داشته باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با این اتفاقات عجیبی که تو سایت میوفته , دیگه نمیشه مطمئن و صد در صد حرف زد! :5:نقل قول:
اصلا لازمه واسه بستن یه تایپیک خودمون اقدام کنیم یا خودش خو بخود بعد از مدتی بسته میشه؟
اگه تاپيك خلاف قوانين اون انجمن و قوانين كلي انجمن ها نباشه ، هيچ وقت بسته نميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ok. خیلی ممنون از راهنمئیتون.:40:نقل قول:
راه های دیگه ای هم هست!نقل قول:
مثلا آمدن ورژن جدید یک تاپیک , باعث میشه مدیر در اولین فرصت ورژن قبلی رو Trash کنه!
...