سلام دوستان من مي خوام يك كيس مناسب و البته با تعداد فن بالا بخرم نمي دونم چه مدلي بخرم البته هم زيباييش مهمه و هم خنك شدن داخلش اينم بگم كه از اين فنهاي گازي توش نباشه ممنون ميشم يك راهنمايي كنيد مرسي
Printable View
سلام دوستان من مي خوام يك كيس مناسب و البته با تعداد فن بالا بخرم نمي دونم چه مدلي بخرم البته هم زيباييش مهمه و هم خنك شدن داخلش اينم بگم كه از اين فنهاي گازي توش نباشه ممنون ميشم يك راهنمايي كنيد مرسي
کیسهای گیگا و decو green بدک نیستند
به نام خدانقل قول:
پیشنهاد این حقیر استفاده از کیس مدل Silent Storm شرکت آینده سیما ( گرین کیس) ، با قیمتی در حدود 55 هزار تومان می باشد. این هم مشخصات کاملش؛
این هم چند نمونه Review ؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تقدیم احترام
فقط اضافه بکنم تعداد فن بالا همیشه به معنای کولینگ خوب نیستنقل قول:
با تشکر
نقل قول:
به نام خدا
دوست خوب من؛
سلام،
فرمایش شما کاملا صحیح و اصولی می باشد. متاسفانه اگر نصب اینگونه فنهای اضافی برروی کیس ، بدون در نظر گرفتن شرایط استاندارد باشد، چیزی جز گردباد بیهوده و صدای اضافی برای سیستم کاربر در بر نخواهد داشت.
با تقدیم احترام
كيس Silent Storm از نظر طراحي و كولينگ خيلي جالبه .