می شه یه تاپیک رو که خودم ایجاد کردم بعدا حذفش کنم
Printable View
می شه یه تاپیک رو که خودم ایجاد کردم بعدا حذفش کنم
اصول كار اين انجمن همين بيده ...
اول سوالت رو جسستجو كن ، جواب نگرفتي همين جا بپرس ...
;)
نقل قول:همین WookMaNبهترین کسیه که میتونه با انجمن آشناتون کنهنقل قول:
از خودش سوال کنید
ساويس يكي طلبت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره. همین WookMan بهترین کسیه که میتونه شما رو سرگرم کنه! :31:نقل قول:
...
...
...
WookMan جان :11:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فكر مبكنم دوست عزيزمون با اين سايت به خوبي آشنا شدند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اخه چرا به اين ووكمن گير ميديد .اين همه مدير تو اين سايت هست خوب معرفي كنيد از انها بپرسن
ووكمن جان شما هم بهت بر نخوره بالاخره كمك كردن ثواب داره .
احمد جان جلوي كاربراي جديد اين طوري نگو بابا !... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منه بيچاره كه اگه نميخواستم كمك كنم كاربر فعال نميشدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا حالا جون بچم كلي درخواست نرم افزار جواب دادم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شووووخي كرديم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايشون همين جا سوالاشون رو مطرح كنن نه فقط من بلكه بقيه عزيزان دل كمك خواهند كرد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]