من آنتي ويروس پاندا ورژن 7.07.02 را دارم و خيلي باهاش راحتم ولي موقع آپديت كردن، يوزر نيم و پسوورد مي خواهد كه با يوزر نيمي كه ابتدا برنامه براي نصب مي خواهد متفاوت است خواهش مي كنم كمكم كنيد.
ممنون.
Printable View
من آنتي ويروس پاندا ورژن 7.07.02 را دارم و خيلي باهاش راحتم ولي موقع آپديت كردن، يوزر نيم و پسوورد مي خواهد كه با يوزر نيمي كه ابتدا برنامه براي نصب مي خواهد متفاوت است خواهش مي كنم كمكم كنيد.
ممنون.
سلام دوست عزيز
آنتي ويروسي كه شما نسخه 30 روزه است و بايد نسخه اصل انرا از شركت ايمن رايانه پندار خريداري كنيد
يك نكته را من براي دوستاني كه از نسخه هاي اينترنتي استفاده ميكنند عرض كنم
1- يوزر نيم و پسورد اينترنتي شما فقط يكبار اپديت ميشود
2- اپديتهاي بعدي فقط جنبه ظاهري داشته و عملا هنگام اسكن چيزي پيدا نمي كنند ولي اگر در قسمت ليست انتي ويروس نام ويروس را وارد كنيد انرا پيدا ميكند !
3- امكاناتي از قبيل اسكن ويروسهاي نا شناخته ظاهري بوده و به هيچ عنوان اپديت نمي شود
4- بعد از هر بار اپديت سرعت سيستم كند تر ميشود به لحاظ شناسايي يوزر و پسورد تقلبي
5- فايروال يا ديوار اتش پاندا حتي 2005 ان در امتحان حريم خصوصي و جلوگيري از دستبرد اطلاعات امتياز منفي اورد
انتي اسپم نيز در هر دو امتحان شكست خورد
6 - از خريد اين انتي ويروس گران و نا امن خود داري كنيد . شركت هيچ تضميني براي شناسايي تمامي ويروسها نمي دهد
و در اخر مثل من 150000 تومان پول خود را دور نريزيد از خدمات پس از فروش هيچ خبري نيست
بالا خره من متوجه منظور شما نشدم .
من از شرکت ايمن رايانه پندار بخرم یا نخرم .
چون اول شما گفتی بخر ولی بعد گفتی پول خود را دور نريزيد . :?: :?: :roll: :roll:
دوستان کمک کنند.
نه بابا چرا میخوای بخری بگو من لینک خریداری شده رو که بدون سریال آپدیت میشه بت بدم :shock: :mrgreen:
ممنون میشم لینک رو بدی. :arrow: :roll:
بفرما اینم لینک که باهاش 150000 تومن صرفه جویی کردی آخرین ورژن Panda Platinum Internet Security9.02
:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آخرین ورژن پاندا تیتانیوم بتا 2006:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تیتانیوم 2006 پسورد میخواد اگه پیدا کردی به منم بگو :mrgreen: :lol:
ساسان جان Panda Platinum Internet Security که لینکش رو گذاشتی ....یعنی اینطوریه که فقط باید دانلود بشه و بعدشم اینستال و دیگه به هیچ چیزی احتیاج نداره :?:
هر چند که شما گفتید لینک خریداری شده ولی آیا بازم کرک یا چیز دیگه ای نمی خواد ... اگر نمی خواد آیا شما خوت اینو امتحان کردی :?:
Carcki جان اصلا احتیاج به سریال نداره خودمم تست زدم
هر چند وقت یه بار میگه سریال خودتون رو دریافت کنبد ولی بدون سریال هم آپدیت میکنه چون مطمئنه که خریداری شدس :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
ضمنا این نسخه که من لینک دادم اصلا سرعت رو کم نمیکنه
وقتیم نصبش می کنی تریال نیست فول هست :lol: :lol: :lol: :lol: