یکسری مشکلات در ویندوز برایم بوجود امده که نمیدونم چگونه باید رفع شود پس بنده را برای رفع آن...؟؟؟؟
با سلام خدمت کلیه دوستان
دوستان عزیز وقتی ویندوز بنده بالا میآید در Task Manager بنده یک فایل به نام rscmpt.exe وجود دارد که حدود 97%
از CPU کامپیوتر بنده را مشغول خود کرده است وهر بار که ویندوز بالا میآید ابتدا باید این فایل را End Process کنم
وبعد با ویندوز خودم کار کنم ویندوز را عوض کردم باز هم همین فایل وجود دارد نمیدونم چکار کنم بنده جدیدا یک کارت
گرافیک Geforce 5500 خریدم و آن را نصب کردم قبل از نصب آن خاطرم نیست که آیا فایل rscmpt.exe در
Task Manager وجود داشت که بخواهد CPU کامپیوتر بنده را مشغول خود کند یا خیر؟ البته فکر کنم نبود آیا امکان دارد
بخاطر کارت گرافیک باشد .بنده زیاد هم در اینترنت هستم آنتی ویروس هم نصب کردم 4 تا ویروس پیدا کرد و پاکشون
کرد ولی باز هم مشکل حل نشد به نظر شما چکار باید انجام دهم؟
مشکل دیگری که دارم هم اینه که بنده یک DVD ROM از یکی از دوستانم گرفتم که یک DVD محتوی عکس را درون
کامپیوتر خودم کپی کنم بعد از پایان کپی تونستم فولدر محتوی عکس ها را از درون هارد خود فراخوانی کنم و ببینم
ولی بعد از یک روز دیگر که آمدم با کامپیوتر کار کنم دیدم وقتی میخواهم وارد فولدر شوم با پیغام زیر مواجه شدم و
حجم فولدر را صفر نشان میداد ولی بنده 2 تا ویندوز داشتم از درون ویندوز که DVD را با آن کپی کرده بودم وارد شدم
به راحتی وارد فولدر شد و حجم فولدر را حدود 3.5 گیگابایت نشان داد امروز که ویندوز خود را عوض کردم دیگر
هرکاری کردم نتونستم فولدر عکس ها را مشاهده کنم و مثل قبل با پیغام زیر مواجه شدم.به هر حال منتظر
راهنمایی های شما عزیزان هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]