سلام . من یه برنامه با وی بی 2005 نوشتم ولی میخوام موقع اجرا مستقل از فریم ورک دات نت باشد . راهی داره؟
ممنون
سلام . من یه برنامه با وی بی 2005 نوشتم ولی میخوام موقع اجرا مستقل از فریم ورک دات نت باشد . راهی داره؟
ممنون
سلام
میتونی با xenocode این کار رو بکنی اگه کرکش رو گیر بیاری
یعنی خود ویژوال استودیو این قابلیتو نداره؟
سلام
ميتونيد از برنامه thinstall استفاده كنيد. برنامه شما و فايلهاي فريم ورك را بصورت يك فايل در مي آورد و نيازي به وجود فريم ورك روي دستگاه مقصد نيست.
میتونی لیتکشو با کرک بدی
ممنون
Make everything asa simple as possible but not simpler (Einstein) o
من برنامه Thisinstall رو گرفتم
اصلاً كارش اين نيست كه شما ميگين
مياد سيستم مت رو اسكن ميكنه و بعدش ميگه حالا يه برنامه نصب كن
بعد دوباره سيستم مت رو اسكن ميكنه ميگه اين برنامه كه نصب كردي اين جاهاي ويندوزت رو تغيير داده
بعد يه بچ فايل ميسازه كه مثلا اگر اجراش كني او تغييرات رو برات توي يه سيستم ديگه apply ميكنه
كه در اخر هم درست كار نميكنه
دنبال Xenocode 2007 باشيد تورو خدا
من 2006 رو دارم فول هم هست ولي با ديتا بيس مشكل داره
سلام
برای چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟نقل قول:
مگر برنامه شما setup نداره؟؟؟؟؟؟؟
اینهمه برنامه setup میکنید، اصلاً متوجه میشید که چی داره روی کامپیوترتان میریزه؟؟؟؟؟
یک setup کوچیک درست کنید که هم فایلهایتان را کپی کند و هم بی سرو صدا فریم وروک را نصب کند.! :31:
دوست عزيز من متوجه منظورت نشدم ولي اينو ميدونم كه حتي براي شروع نصب حتماً بايد ويندوز اينستالر 3.1 (vs.net 8 ) روي دستگاه وجود داشته باشه.نقل قول:
حالا اگه نبود چي؟
سلام
همه اینها راه دارد! مثلاً شما میتوانید همواره آن نسخه 1/3 را نصب کنید، خودش اگر قبلاً نصب شده باشد دیگر نصب نمیشود.نقل قول:
من معمولاً از ساخت فایل setup داخلی خود VS.Net استفاده میکنم، نسخه فعلی با فارسی مشکل دارد ولی فوق العاده سریع و آسان است، یک چیز تو مایه های هلو!!! :31:
یعنی اگر تنظیمات را بلد باشید و با محیطش آشنا باشید ظرف چند دقیقه میتوان یک setup خوب برای برنامه تان بسازید که همه کار را هم در پشت ضمینه انجام میدهد و اصلاً کاربر نه متوجه نصب installer و نه متوجه نصب framework میشود..... و همه چیز در چهار چوپ و قالب درخواستی شما انجام میشود.