سلام به دوستان عزیز...یه گوشیه خوب نهایت تا 300 تومن معرفی کنید...خیلی ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..عجله ای هم هست..راستی دوربینشم خوب باشه کیفیتش.
Printable View
سلام به دوستان عزیز...یه گوشیه خوب نهایت تا 300 تومن معرفی کنید...خیلی ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..عجله ای هم هست..راستی دوربینشم خوب باشه کیفیتش.
سلام گوشی w800 یا w810 با این پول میتونی بخری سونی اریکسون .اگه برنامه هم میخوای 6630 نوکیا اگه برنامه برات مهم نیست اون دوتا بهتره.
نوکیا 3250
موتورولا فکر کنم V3x (دوستانی مثل میلاد می تونن بهتر بگن)
سامسونگ E900
سونی اریکسون دبلیو810
البته در حدود قیمتی که گفتی.
(هر چهار تا گوشی ای که معرفی کردم رو واقعاً خودم از هر لحاظ می پسندم و دوستشون دارم.)
بیشتر توضیح بده که توی یه گوشی چی برات مهمتره.
اگه میخوای دوربینش خوب باشه w800 بگیر
که من خیلی بیشتر از 810 دویش دارم
810 دیگه کاملا خز شده ولی 800 نه
از نوکیا میتونی 3250 و ان70 رو بگیری با 25 تومن بیشتر
موتورولا v3x هم گزینه خوبیه
همه گوشیهایی که دوستان معرفی کردند خوبه ولی اگه جواب این چند تا سوالو بدی بهترینو پیدا میکنی
1.برند(مارک)گوشی برات مهمه اگه مهمه کدوم؟
2.نوع طراحی گوشی مثلا کشویی .تاشو یا معمولی ؟
3.برنامه خور بودن و کیفیت صدا؟
به نظر من بهترین امکانات رو w810i داره
با سلام و تشکر فراوون به دوستان عزیزی که پاسخ دادند...در زمینه جواب سوالات باید بگم برندش مهم نیست...تاشو بودن یا نبودنش هم اهمیت نداره...ولی گوشی جونداری باشه(پوست کلفت باشه..نازک نارنجی نباشه) قشنگ باشه و برنامه خور هم باشه ...کیفیت صدا و دوربینش هم بد نباشه....بازم ممنون...اگه به نتیجه برسیم فردا می خوام برم بخرم..
سلام 6630 میتونب بخری و اگه یکم پول روش بزاری 3250 بهتره
من بهتون گوشی سونی اریکسون دبیلیو 810 رو پیشنهاد میکنم. دوربینش خوبه چیزی هم کم نداره.
اگه میخوای برنامه خور باشه باید از بین 3250 . n70 .n72 که البته کمی گرونتره یا 6680 با همین قیمت و دوربین 1.3 یکی روانتخاب کنی. 5500 هم گوشی خوبیه و همه این امکانات رو داره در ضمن مقاوم ترین گوشی سال هم شد.