سلام
تفاوت یه گوشی که سیستم عامل داره با یکی دیگه که نداره چیه؟ آیا روی گوشی هایی که سیستم عامل ندارن نمی شه برنامه نصب کرد؟
Printable View
سلام
تفاوت یه گوشی که سیستم عامل داره با یکی دیگه که نداره چیه؟ آیا روی گوشی هایی که سیستم عامل ندارن نمی شه برنامه نصب کرد؟
مثل تفاوت بین کامپیوتری که روش ویندوز نصبه با کامپیوتری که روش لینوکس یا ماک او اس نصب شده باشه.نقل قول:
ببين عزيزم روي اون گوشي كه سيستم عامل نداره و روش ميشه برنامه نصب كرد جاوا داره
اما سيستم عامل بهتر از جاوا هستش كه تو حس ميكني يه كامپيوتره
يعني سيسنم عامل كامل تره
گوشي هاي بدون سيستم عامل قابليت نصب نرم افزار دارن ولي به طور محدود.سوال اولت كمي جوابش قاطي هستش تا حالا هم تو فوروم چند تا تاپيك براي توضيح در موردش باز شده .بهتره يه چرخي بزني كمي مطلب مطالعه كني خودت فرقشون دستت مياد .چون الان ديگه از نظر ظاهري فرق زيادي باهم ندارن.(نحوه عملكرد نرم افزاري)
در مورد سرعت گوشي يه چيزي بگم كه خيلي خيلي مهمه:
گوشي اي كه سيستم عامل داره سرعتش پايين تر از اونيه كه نداره البته نمي شه گفت گوشي اصلا سيستم عامل نداره بلاخره يه برنامه اي داره كه تو بهش دستور مي دي اونم به سخت افزار ارائه مي ده مثل جاوا كه خيلي ساده تر از سيستم عامل سيمبيان يا ويندوز موبايل هستش
در مورد نصب برنامه كه هم رو جاوا مي شه نصب كرد هم تو سيمبيان. ولي سيمبيان پهناي نرم افزاريش و قدرتش بيشتره مثلا تفاوت جاوا با سيمبيان مثل ويندوز 3.1 با ايكس پي هستش
سيمبيان با سيمبيان هم فرق داره. سيمبيان نوكيا سري 60 هستش پيچيده و سردرگم كننده و سيمبيان سوني اريكسون Uiqكه الان مي ره به سمت Uiq. Uiq دقيقا عينهو كامپيوتر مي مونه مي توني همه جاي گوشيت رو از همه جا دستكاري كني ولي تو اس 60 كمي سخته و ناممكن و فقط از طريق پروفايل ها امكان داره.
ورژن هاي سيمبيان هم ومتفاوته كه آخرينش 9.2 و 9.1 بود كه 9.1 رو ان73 و 9.2 رو ان95 نصبه و اخيرا 9.5 آمده كه نوشتن 75 درصد سرعتش بالاتر از 9.1 هستش حالا من نمي دونم
بازم در خدمتيم
من گوشي جاوا دار داشتم و سيمبيان دار هم دارم. اگه گوشي آرووم ساكت بي غل و غش و بي هنگ و ري استارت و مكافات و سريع وتوپ و عامه پسند و راحت و وران مي خواي جاوا بگير
نه اگه طالب برنامه اي و جووني و تكنولوژي پسند و هنگ و منگ و ارور و از اين جور حرفا و سرعت پايين و كمي بدبختي سيمبيان دار بخر. گرچه سيمبيان هم چيزي نيست كه براحتي از كنارش رد شد.