من مادر بوردم M2n-e و Cpu هم 4200 X2 میخواهم دو تا رم 512 با باس 667 روش بندازم که دوئل کانال هم باشه
قیمتش هم از 13000 هزارتومان بیشتر نشه به نظر شما با این پول بهترین گزینه کدام رم هست
Printable View
من مادر بوردم M2n-e و Cpu هم 4200 X2 میخواهم دو تا رم 512 با باس 667 روش بندازم که دوئل کانال هم باشه
قیمتش هم از 13000 هزارتومان بیشتر نشه به نظر شما با این پول بهترین گزینه کدام رم هست
1_ocz
2_crucial
3_giell
به ترتیب
حرف آقای Actros کاملآ تایید میشه.نقل قول:
رم های OCZ در رتبه اول هستند و یکی از خوبیهاشون اینه که هنوز تقلبیشون وارد بازار نشده.
در رده دوم از این مارک Crucial میتونی بگیری.
Giell هم در رده ی بعدی.
یا حق
تو رو خدا دقیقتر بگو اخه من الان یه سری به رمهای OCZ زدم دیدم که مدلهای مختلف داره . اخه من کدوم مدلشو بگیرم که به پول من هم بخوره . حالا یه مقدار کمی از پولم هم بیشتر باشه مسئله ای نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دقیقا همین طور هست که دوستان فرمودند
OCZ در درجه اول قرار داره
هم کیفیت خوبه
هم بدلی ندارد
Made In USA هم خیر سرش هست
کاملا هم مچ میشه با رم های دیگه :27:
[QUOTE=mahdi1535;982032]تو رو خدا دقیقتر بگو اخه من الان یه سری به رمهای OCZ زدم دیدم که مدلهای مختلف داره . اخه من کدوم مدلشو بگیرم که به پول من هم بخوره . حالا یه مقدار کمی از پولم هم بیشتر باشه مسئله ای نداره
هرکردوم به بودجت خورد بگیر
1 گیگ باس 667
كي اين رتبه بندي رم ها رو اعلام كرده ؟
بگيد ما هم بدونيم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز برای AMD باس 800 خیلی بهتر از 667 جواب می ده
باس 800 G.SKILL بگیرین با این پول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آخرش نفهمیدم یکی میگه Ocz یکی دیگه میگه G.skill و ....
آیا واقعا اون دوستانی یک نوع رم را معرفی میکنند همینطوری میگند که مثلا فلان رم خوبه و یا اینکه واقعا با اون رم کار کردند و از روی تجربه میگند . لطفا دوستان با دلیل راهنمایی کنند
..........