نقل قول:
گوشی ظاهر شکیل یک کامپیوتر کامل در ابعاد کوچک را می دهد.
از نظر من اینم شبیه آجره !
نقل قول:
نمایش بسیار شفّاف و بی نقص تصاویر، توانمندی عکسبرداری و فیلمبرداری با کیفیّت بالا، نمایش فیلم های ویدئویی، و توانائی اتّصال به شبکه های بسیار پر سرعت را شامل می شود. همين امر این گوشی را به یک کامپیوتر بسیار کامل تبدیل کرده است
من با کامپیوتر بازی هم می کنم این به کارم نمی آد !!!!!!!!
نقل قول:
این گوشی همچنین قابل اتّصال به شبکه های HSDPA است و تجهیزاتی دارد که از اتّصال آن به شبکه های WLAN، EDGE، و WCDMA پشتيباني می کند
خوب این امکاناتش هم اضافیه واسه ایران این امکاناتشو حذف کنن بهتره قیمت گوشی می آد پایین !
اینش چیز خوبیه !
نقل قول:
وقیمت خرده فروشی آن در اروپا 550 یورو باشد
و در ایران احتمالا بالای یک میلیون تومن !
نقل قول:
بهتره اسم تاپيك رو بزاري رويائي بنام تانك.از عكسش ميشه تصور كرد كه چه بزرگ و سنگينه.اين ديگه اسمش گوشي نميشه گزاشت.گوشي بايد در حين داشتن امكانات لازم كوچك و جمع جور باشه.نه مثل اين شبيه تانك.
تانک حداقل یه ابهتی داره همون آجر به نظر من واژه قشنگ تریه برای گوشی های سری ان .
نقل قول:
محض اطلاعتون اعلام کنم که این گوشی تقریبا هم وزن 7610 بوده (با اختلاف 2 گرم!) و حتی قدش (طولش) یک سانتیمتر کمتر از 7610 و تنها 2 میلیمتر قطرش بیشتر از 7610 هستش.
پهنای این دو دقیقا با هم برابره.
حالا چرا می زنی !!!
در آخر قصدم صحبت های نژاد پرستانه در دنیای گوشی ها نبود بیشتر یه شوخی بود پس جدی نگیرید !!!
دلیل ویرایش :
ظاهرا بعضی ها چشماشون مشکل داره واسه همین این پست رو ویرایش کردم که این جمله رو قرمز کنم تا شاید دست از سر ما ور دارین !!!!
موفق و پیروز باشید
جاوید