با سلام
لظفا بهم بگين بهترين نرم افزار در زمينه بهينه سازي ويندوز كدوم برنامه است
ممنون از همه شما
Printable View
با سلام
لظفا بهم بگين بهترين نرم افزار در زمينه بهينه سازي ويندوز كدوم برنامه است
ممنون از همه شما
يك كم بيشتر تو ضيح بده منظورت چيه
==============================
سلام دوست عزیز بهترین ها .
بهترین ها .
1- System mechanic pro 5
2-Advanced System Optimize
3-Tuneup Utility
4-Speedup My PC
5-Intelli HyperSpeed 2005 1.1
البته شما بهترین ها را معرفی کردید ولی برای ویندوز یوتیلیتیfix it utilitمناسب است
عباس جان برنامه هایی رو که Nesta جان معرفی کرده همگی برای ویندوز هستند و من هم اگر بودم همین برنامه ها را معرفی میکردم که من خودم هر بار که با ناچار مجبور به فرمت کردن میشم یکی از اولین برنامه هایی که همون اول بر روی سیستمم نصب میکنم یکیش TuneUp 2004 هستش و دیگری System Mechanic 5.5a Standard.نقل قول:
نوشته شده توسط abbas13677_2005
بله دسته!
اما من اصلا از یوتیلیتی استفاده نمیکنم چون که بد تر سرعت را میگیرین و سیستم را له میکنن :|
البته نبايد اينجور كاملا يه نرم افزار رو زير سوال بردنقل قول:
ولي من هم بايد بگم كه نظر همين دوستمون رو دارم
سلام دوست عزیزنقل قول:
عذر میخوام ببخشید پس برای چی اینا این همه جایزه گرفتند و همه هم ازش استفاده میکنن .
دوست عزیز اگه ویندوز اینا رو نمیخواست و سرعت رو له میکرد که باید هفته ای یکبار باید ویندوز میریختیم .
این برای این جایزه گرفتند و این همه در دنیا استقبال میکنن که کارشون رو راه میندازه .
خوب راستم ميگه. اينم يه حرفيه.نقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
ولي خوب من كه تا حالا به اين جور برنامه ها نيازي پيدا نكردم ولي چند تايي كه بالا نام بردين رو ميدونم كه كارشون خوبه و مشهور هم هستن به اضافه برنامه super utilities pro 5.0 كه از قلم انداختين
اخه من همیشه با این برنامه ها مشکل دارم و همیشه باعث خراب شدن ویندوزم میشن
اما حالا چون نستا جان میگ بله ما هم میگیم بله ازش استفاده میکنیم اما نمیدونم از بین این همه کدوم را انتخاب کنیم؟