تاپيك مخصوص Multimedia builder
با سلام به همه:20:
من نزديك به 1 ساله كه دارم با مالتي مديا بيلدر(Multimedia builder)كار ميكنم اما نتونستم كه يه كاري بكنم
اونم اينه كه مثلا شركت مدرن مياد اتوران ميسازه و مينويسه نصب و وقتي ميزنيم وارد setup ميشه من وقتي اون دكمه عملكرد يا buttonرو ميسازم و كاري ميكنم وقتي كليك بكني وارد ستاپ بشه ولي وقتي اون رو روي كامپيوتر كس ديگه اي ميزارم كار نميكنه لطفا كمك كنيد:19:
ویروسی بنام MP3 Fucker !!!
با سلام خدمت MMB کارای محترم !
من یه ویروس ساختم به اسم MP3 Fucker که البته از اسمش معلوم چه کار میکنه.
سورسشو میزارم برای دوستان عزیزم اگه سوالی داشتین در خدمتم :46:
این ویروس از سه قسمت درست شده
1.انتخاب دراوی که می خواد اونو مورد حمله قرار بده که رندوم است و یه دراو بین c و h است.
2.سرچ کردن در دراو انتخاب شده و لیست گرفتن از فایلهای MP3 طعمه.
3.به Fuck دادن MP3 های موجود در لیست به این صورت که با آنها مانند یک فایل TXT رفتار کرده و نوشته خودمو (آدرس ایمیل منو) تو اون کپی می کنه و تمامی اطلاعات فایل MP3 رو پاک میکنه و سپس بوسیله یک پلاگن پسوند فایل رو به TXT تبدیل می کنه یعنی بجای فایل MP3 فایل TXT می بینیم :5:
به همین سادگی تمامی MP3 های یه دراو از بین میرن ، البته در قسمت دوم با عوض کردن پسوند جستجو می تونیم هدفمونو عوض کنیم (مثلا .exe )
این ویروس طوری طراحی شده که باید اونو تو استارت آپ طرف بزارید این ویرووس 7 بار پس از اجرا شدن فعال میشه (یعنی صاحب کامپوتر 7 بار کامپوترشو روشن و خاموش کنه) پس از فعال شدن در بار هفتم بصورت رندوم زمانی بین یک دقیقه تا 15 دقیقه را برای فعالیت اصلی خودش انتخاب میکنه.در این مدت هیچ کاری نمیکنه !
در ضمن وقتی تمام فایلها رو نابود کرد یه فایل HTML تو پوشه ویندوز درست میکنه و اونو اجرا میکنه که لیست کامل از فایل های خراب شده رو نشون میده البته با ظاهری زیبا و یه صدای :31: FART که حال طرف رو بگیره !!!
امکانات جانبی
تو قسمت embedded این ویروس یه فایل EXE بنام DES هست که اینم با MMB نوشتم و کارش اینکه Windows Task Manager و Windows Registry Editor وSystem Configurati و همچنین Start>Run رو از کار میندازه این فایل همراه با فعال شدن ویروس شروع به کار میکنه ! :18:
سورس اینم براتون میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اساتید محترم درخواست می کنم اگه جایی رو اشتباه کردم بهم بگن یا اگه وقت دارن این ویروس رو کامل تر کنن :10: