-
تبدیل فورمت track به MP3
سلام به همگی ایرانیان عزیز (عید همگی مبارک)
این سوال یکی از دوستامه که فایلهای track روی سی دی را از طریق یکی از گزینه های مدیا پلیر کپی کرده روی هاردش و به راحتی با آنها کار می کرده اما الان که براش ویندوز عوض کردم دیگه جواب نمی دهد و شدیدا به این آهنگها هم نیاز دارد. من خودم یه نرم افزار دارم که به نحوی کپی می کند که بتوان از آن دائم استفاده کرد اما این رفیق ما کپی را انجام داده و دیگه عمرا دستش به همان سی دی ها برسه.
می خواستم ببینم اصولا این کار شدنی است که فایلهای track کپی شده بر روی هارد را به نحوی اجرا کرد (مثلا با تغییر فورمت دادن اجرا می شود) و اگر شدنی است چگونه؟
با تشکر
(باور بفرمایید تاحالا موردی که نیازی به جواب سریع نداشتمو نگفتم ضروری است)
-
منو بگو که با چه امیدی اومدم تو این تاپیک!!
عزیز مشکلت را چرا اینجا گفتی؟؟
-
دوست عزيز به نظر من احتمالا دوست شما به جاي تبديل به mp3 فايلهاش رو به فرمت wma تبديل كرده و باز هم احتمالا تيك protection رو هم در زمان تبديل زده! خوب راه داره ولي اين ماكروسافت لامصب يه پروتكشن هايي تو فرمت هاش استفاده مي كنه كه به همين راحتيا به دست نمياد! راهش فقط اينه كه يه كپي از فايل licence مدياپلير ويندوز قبلي داشته باشي و حالا كه فكر نمي كنم داشته باشي بايد صبر كني تا يه نرم افزار براي حذف protection پيدا كني... من يه دونه پيدا كردم به اسم UnDrm ولي جواب نميده البته من براي فايل هاي تصويري امتحان كردم كه كلي حالم هم گرفته شد.
-
امروز رفتم خونه رفیقم دقت کردم دیدم بله نوع آن wma است البته لازمه بگم که یکسری از اون فایلها هم اجرا می شود ولی یکسری دیگه را وقتی اجرا می کردی فایر فاکس باز می شود و می خواست به ماکروسافت وصل شود حالا می گید برای سری دوم چه کاری می توان انجام داد
با تشکر