سوالی در مورد نصب 3 عدد هارد روی مادربرد؟؟
سلام
مادربرد من تنها توانایی ساپورت 2 تا هارد ide بیشتر نداره و همچنین توانایی ساپورت ساتا هم نداره. می خواستم یه هارد سوم هم اضافه کنم حالا نمی دونم بهترین راهی که بتونم بهترین بازده را داشته باشه چیه!؟
یه هارد اینترنال بگیرم بعد یه باکس با پورت usb وصل کنم یا ایا راه حلهای بهتری هم هست؟؟
هاردهای Scsi تا 20 برابر سریعتر
نقل قول:
[right]
بله 2 تا دارم 4 تا دیوایس هم پره. 2 تا cd rom و 2 تا هارد. می شه یه مقدار در مورد قیمت هارد اسکازی صحبت کنید.
این مطلب رو خودم ننوشتم و از جایی نقل کردم:
-------------------------------------------------------
در این پست سعی دارم مقایسهای بین هاردهای IDE و SCSI داشته باشم:
SCSI ها سریعتر اند:
شاید بسیاری بدانند که هارد درایو های SCSI (اسکازی) از هارد درایو های IDE سریعتر اند اما اگر بخواهیم مقایسه ای به صورت سرعت انتقال فایل از هارد درایو انجام دهیم این نتایج را خواهیم داشت:IDE=33Mb/s و EIDE=66Mb/s در حالی که سرعت SCSIبرابر 160Mb/s از هر کانال است این در حالی است که از قابلیت بکار گیری چند کانال همزمان نیز پشتیبانی میکند .
SCSI ها قویتر اند:
یک مسئله که معمولآ بیش تر کاربران از آن اطلاع ندارند استاندارد هایی برای محاسبه متوسط زمان بین خرابی (MTBF) هارد درایو هاست این استاندارد ها در مورد هارد های درایو های به صورت IDE کار تا ۸.۳۳ ساعت در روز و ۵ روز در هفته تعریف شده است .این در حالیست که این استاندارد برای SCSI ها به صورت 7/24 است. (یکی از دلایل استفاده SCSI در سرور ها)
SCSI ها گران تر اند:
به خاطر تکنولوژی ساخت و همچنین میزان تقاضا برای هارد های SCSI قیمت این هارد درایو ها معمولا ۱۰ برابر هارد IDE با ظرفیت مشابه است.
SCSI برای چه کسانی است؟
اگر کار شما فقط با net و برنامه هایی از قبیل واژه پرداز ها ست در این صورت تفاوت سرعت بین SCSI و IDE برای شما اهمیت نخواهد داشت به هر حال اگر وقتتان صرف ویرایش صدا و تصویر کارهای گرافیکی و کار با پایگاه های داده و طراحی وب و برنامه نویسی و RIP می کنید. شما برای انجام سریع تر کار ها به کارت های SCSI احتیاج خواهید داشت.
مزیت اصلی استفاده از SCSI برای کسانی است که سر و کارشان با فایل های بزرگ و یا تعداد زیادی از فایل های کوچک است . تفاوت سرعت بیش تر برای کابران FileMaker و Oracel Database مشهود است.(سرعتی تا ۲۰ برابر).
به علاوه اگر درایو بوت کامپیوتر شما بر روی هارد درایو SCSI باشد در آن وقت فراخوانی فایل های سیستمی به طور ناگهانی سریعتر می شود . بنابر این استفاده از SCSI یکی از راه هایی است که مطمئنآ سرعت کامپیوتر را افزایش خواهد داد.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]