-- هم فكري براي خريد Laptop --
با سلام ..
راستش برادرم ميخواد يه laptop بگيره البته با قيمت تقريبي M 1.5 گفتم با شما دوستان در ميون بگزارم تا اگه نكته اي مقاله اي سايتي و بالاخره هر مطلبي در اين مورد دارين اينجا مطرح كنيد تا من و احيانا ديگر دوستان از اون استفاده كنيم .
-- خيلي دوست دارم بدونم كه اين تكنولوژي توليد ريزپردازنده ( CPU ) توي Laptop ها كه خيلي هم متنوع هست با همديگه چقدر فرق دارن و در كل هر كدوم چه مزايا و معايبي دارن ..
-- من نفهميدم كه الان laptop با Notebook چه فرق هايي دارن ( ميدونم الان دارين ميگين اين يارو فرق نوتبوك رو با لپتاپ نميدونه ميخواد بره لپتاپ بخره :oops: ) راستش شما الان يه سر برين مجتمع هاي كامپيوتري حالا چه تو تهران و شهرستان ها تا ميخواي سوال بپرسي يه كاتالوگ ميدن دست آدم و ديگه ...
خواهش ميكنم جواب هاتون رو يكي دو كلمه اي نكنيد و مثلا يكي نياد بگه برو Sony بگير خلاص و از اين حرف ها دوست دارم انتخابم اگاهانه باشه .. در اخر براي خريد بين چند مارك مختلف اگه نظر شخصي بدين مشكلي نداره ..
راستي برادرم ميخواد از لپتاپ به عنوان يه سيستم شخصي استفاده كنه نه براي گذاشتن كلاس و .. :wink: 1 پس لطفا توي نظر هاتون اين رو مد داشته باشين :?
در اخر هم اگه هر سوالي در اين مورد برام پيش اومد توي همين تاپيك ميپرسم و يا اگه مطلب خاصي در اين زمينه پيدا كردم همينجا ميزارم تا ديگران هم استفاده كنن .