درخواست يك دوربين ديجيتال با اين مشخصات
سلام. من يك دوربين مي خوام با مشخصات زير. قيمتش زياد مهم نيست ولي اگر زير 800000 تومان باشه، بهتره!
باتشكر
مشخصات: 1- لرزش گير 2- سرعت شاتر بالا 3- كيفيت عالي 4- قابليت شارژ 5- زوم بالا 6- حافظه بالا 6- كيفيت بالا براي عكس برداري در نور كم و شب
اگر چيز ديگه اي هم يادم اومد اضافه مي كنم :31:
با تشكر از دوستان عزيز.
سلام(باید ببینی که چی می خوای)
سلام
نگاه کن تو می دونی که چه دوربینی می خوای اما نمی دونی که از چه حالتی می خوای..
منظور من اینه که ما دو نوع دوربین داریم : 1- کامپکت 2- اس ال آر
دوربین های کامپکت دوربین هایی هستند که برای مصرف خانگی استفاده می شوند و عموماَ هم از 3 تا10مگا پیکسلی اون ها در بازار هستش. اما این به او معنی نیست که در دوربین های کامپکت دوربین حرفه ای با زوم بالا یافت نشه . نه ... دوربین های کامپکت دوربین هایی هستند که بر خلاف اس ال آر لنز اون ها ثابته و نمی شود عوض کرد . برای همین شرکت های سازنده سعی در تولید لنز هایی دارند که بتواند جواب یک کاربر حرفه ای را بدهد. مثلاًاز نمونه ی بارز این دوربین های دوربین های سونی است که با لنز های کارل زایس به بیرون می آد و انصافاً هم سطح کیفی خوبی نسبت به کنون و دیگر مارک ها دارد...
این رو هم بدون که هیچ لرزش گیری بیش از 1 استپ(واحد دیافراگم و سرعت شاتر) نمی تواند که به تو کمک کند.البته این رو هم بدون که همون 1 استپ هم کم نیست
من هم نظرم اینه که صبر کن تا بعد از عید و همراه با یک کسی که خودش عکاسه و می دونه که چی باید بگیره بری بخری...
منظور من از عکاس کسی نیست که فقط عکس می گیره بلکه اگر با یک حرفه ایش بری مطمئن باش که ضرر نمی کنی ...
در ضمن سعی کن مارکی بخری که علاوه بر این که خودش معروف باشه گارانتی معروف و معتبری داشته باشه چون لوازم بعضی از دوربین ها اصلاً گیر نمی یاد...
در مجموع توصیه من بهت اینه که سر خود راه نیفتی بری دوربین بخری چون بعضی وقت ها یک دوربین 500 تومانی از دوربین های بالای 1 تومن برای فردی مثل تو بسیار مفید تر است.