-
صداي زياد هارد؟؟؟؟
سلام دوستان - خسته نباشيد:rolleye:
من حدود 6 ماه پيش يك هارد 200 سيگيت گرفتم كه خيلي عالي بود و خيلي خوب كپي و بقيه كارا را مي كرد اما حدود 4 ماه كه گذشت موقع اجرا بعضي برنامه ها خيلي صدا ميده
و همش چراغش روشن هست و وقتي فايل حجيمي را كپي ميكنه سيستم كند ميشه و هيچ كاري نميشه كرد و سي پي يو و رم به اون صورت استفاده نميشه كه بگم به خاطر اوناست
مي خواستم بدونم مشكل از كجاست ؟ آيا بد سكتور گرفته يا به خاطر اينه كه ويندوز را 6 ماه عوض نكردم اين بلا سرش اومده؟؟؟؟:blink:
ممنون ميشم راهنمايي كنيد:blush:
-
1-با آنتي ويروس از نبود ويروس مطمئن بشين
2- temporary internet files رو خالي کنين (اگه از برنامه هايي مثل نورتن يا ccleaner استفاده کنين بهتره)
3-هارد رو ديفرگ کنين تا از پخش بودن اطلاعات جلوگيري بشه
4-با برنامه HD Tune از سلامت اون مطمئن بشين
اگر کارهاي بالا رو انجام بدين و تغييري نديدين بايد کارهاي اساسي تري انجام بدين
برنامه hd tune رو از اينجا بگيرين :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
ممنون همه كارا ميكنم و خبر ميدهم
-
-
NT جان هيچ مشکلي هارد شما نداره :)
بنظر من يا يه ويروس هست که آنتي ويروس شما اون رو detect نميکنه يا مشکل از ويندوز هست
در مورد ويروس ميتونه ويروسي باشه که بوت ريکورد رو آلوده کرده ؛ در هر صورت جاي نگراني نيست و بهتره اول ويندوز رو عوض کنين و اگر درست نشد اقدامهاي بعدي
شاد و پيروز باشي
-
من سيستم را با AVG Anti-Spyware اسكن نمودم سپس با Kasparsky سپس با CCLEANER اسكن كردم و فايل هاي هرز را پاك كردم و بعد هم Defrag كردم ولي ويندوز را عوض مي كنم و نتيجه را ميگم
ممنون
-
nt جان ويروسهايي که در بوت ريکورد ميشنه رو معمولا anti virus ها عاجز هستند در شناسايي اون مگر آنتي ويروسي باشه که با dos بياد بالا و در اونجا سرچ کنه!
با اين همه من فکر ميکنم با تعويض ويندوز مشکل حل بشه ؛ اگر نشد کاراي ديگه رو تست ميکنيم
شاد و پيروز باشي
-
ببينيد ممكنه كه هارد شما هيچ مشكلي نداشته باشه صدا دادن هارد در خيلي از موارد كاملا عاديه و به دليل زياد بودن حجم اطلاعات مي تونه باشه اينم هست كه هارد هاي مكستور معمولا به نسبت هاردهاي ديگه صداي زيادي ميدند و كمترين سرو صدا رو هارد wd يا همون وسترن ديجيتال توليد مي كنه اما از لحاظ سرعت مكستور اوله
شما براي كم كردن صدا هم مي تونيد رم سيستم خودتون رو افزايش بديد و هاردتون رو ديفراگ كنيد
در صورتي كه هارد شما بدسكتور پيدا كرده باشه با اين صداهايي كه ميده بدسكتور هر روز بيشتر ميشه (كه سيستم شما شامل اين دسته نيست )
يك مورد ديگه كا باعث ميشه هارد سرو صداي زيادي توليد كنه fdisk كردن اون با برنامه هاي قديمي هستش مثال اگه يه هارد مكستور80 با بالا (از يك دوره ي خاص) با برنامه ي fdisk تحت داس پارتيشن بندي كنيد اون هارد بعد از چند روز صر و صداي زيادي توليد ميكنه و خيلي زود هم خراب ميشه
حتي ضعيف بودن پاور هم مي تونه در اين ضمينه باعث خرابي هارد ديسك شما بشه
در هر صورت هارد شما تا چند وقت ديگه كاملا مشكل خودش رو نشون ميده كه از اونجا كه هارد هاي سيگيت 5 سال گارانتي دارند ميتونيد بديد تحويل و در بعضي از موارد يه هارد نو تحويل بگيريد
-
سلام
هاردتون صداهاي اضافي و عجيب نداره؟ ممكنه از پاور هم باشه.
موفق باشين
-