سلام .
من میخام یه گوشی " سونی اریکسون p630 " بگیرم ..اینجا که من هستم قیمتش حدودا 140000 تومنه ..
اولا" میخاستم بدونم که کاراییش چطوره ( کیفیت صدا و انتن دهی و امکانات و...) دوما" قیمتش خوبه یا نه ( میارزه ؟)
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین :wink:
Printable View
سلام .
من میخام یه گوشی " سونی اریکسون p630 " بگیرم ..اینجا که من هستم قیمتش حدودا 140000 تومنه ..
اولا" میخاستم بدونم که کاراییش چطوره ( کیفیت صدا و انتن دهی و امکانات و...) دوما" قیمتش خوبه یا نه ( میارزه ؟)
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین :wink:
راستی یه سوال دیگه ..
گوشی که تو مایه های 120 تا 140 تومن باشه و دوربین هم داشته باشه چی بگیرم خوبه ؟؟ :mrgreen:
شما t630 سونی اریکسون منظورته چون p630 نداریم .
گوشی خوبی هست بلوتوث و اینفرارد و دوربین داره و کیفیت آنتن و صدا هم خوب است و قیمتش هم 135 هزار تومان است.
میبخشید ..حتما همینه که شما میگی ..چون من از پشت تلفن مدلش رو شنیدم ...
:mrgreen:
ممنون از راهنمایی شما ....
راستی نگفتی نسبت به قیمتش می ارزه یا نه ؟؟ :?:
خوبه . چوند با این پولی که میدی گوشی با این امکانات گیرت نمیاد . البته دوربین چندان خوبی نداره و حافظه 2 مگ داره که کمه. به غیر از ایت 2 مورد بهترین انتخاب است.
به نظر من هم با اين قيمت واقعا عاليه. اما اگه t610 بگيري فكر مي كنم بهتره. از نظر ظاهري هم قشنگتره. قيمتش هم فكر كنم 5 تومان بيشتر باشه.
راستی نگفتید... این دوتا که گفتید فلش مموری هم میخورن ؟
امکانات t610 هم مثل اون یکیه ؟
راستی از اختلاف قیمت این گوشیها با دبی هم خبر دارید ...اگه خبر دارید به ما هم بگید آخه من میخام بدم از اونجا برام بیارن . چون مثل اینکه اختلافش با اینجا زیاده ...شما چی میگید ؟
در مورد فلش مموري كه تا اونجايي كه من ديدم كه نمي خورن.
در مورد امكانات هم يكي هستند ولي 610 ظاهر قشنگتري داره.
در مورد اختلاف قيمت با دوبي هم فكر نمي كنم خيلي تفاوت داشته باشه. در ضمن اگه از اينجا بگيري بهتره چون مي توني در صورت هر مشكلي يقه فروشنده رو بگيري اما اگه از دوبي بخري ديگه دستت به فروشنده نمي رسه. گارانتي هم بهتره براي ايران باشه.