نظرتان در مورد ايجاد كلوپهاي جديد چيست؟
با سلام
از شما ميخوام كه نظر خودتون را در مورد ايجاد كلوپهاي جديد اعلام كنيد
تا اگر به يك جمع بندي خاص رسيديم به اطلاع مديران انجمن برسه
-----------------------
(در ضمن از كاربران فعال انجمن و همچنين همكاران انجمن تقاضا ميشه در اين بحث
شركت كنند تا در صورت رسيدن به نتيجهاي خاص به اطلاع مديران برسانند)
-----------------------
لطفاً نظرتون منطقي باشه نه اينكه چون از فلان برند خوشتون نمياد با اون مخالفت كنيد!
-----------------------
خودم شروع ميكنم:
در مورد POCKET PC,PDA ها به نظر خودم لازمه كه يه كلوپ داشته باشه چونكه با بالا رفتن قيمتهاي گوشيهاي جديد و نزديكي و حتي بالاتر بودن قيمت اين گوشيها نسبت پاكت پي سي ها خريدارانشان روزبه روز بيشتر ميشه و همچنين علاقه مندي بعضي از افراد به داشتن يك دستگاه تقريباً همه كاره باعث ميشه كه تعداد زيادي از افراد خواهان آن باشند
كه در انجمن نميتوان با يه تاپيك جوابگوي آنها بود!!!!!!
-----------------------
در مورد سامسونگ هم كه اين برند كم كم داره از ضد تبليغاتي كه عليه اون هست خلاص ميشه و تعدادي خواهان خريد اون هستند و در ضمن سامسونگ در حال حاضر هر از چندگاهي تكنولوژيهاي جديدي را ارائه ميكنه كه ميتونه جاي بحث داشته باشه(در اين مورد از بقيه برندها بهتره) و يك كلوپ براي اين برند هم لازمه
-----------------------
در مورد موتورولا هم خودم اطلاع چنداني ندارم ولي موتورولا با ارائه گوشيهاي V3X,RAZR نظر مردم را به طرف خودش جلب كرده
-----------------------
در مورد برند LG هم فعلاً ايجاد كلوپ لازم نيست ولي به زودي ايجاد آن لازم ميشود
چونكه كارخانه داخلي ساخت گوشي كه در اين هفته شروع به كار ميكنه گوشيهاي خودشو با برند LG به فروش ميرسونه كه احتمالاً با همايتهاي دولت به روش گلخانهاي(مانند ايران خودرو) اگر تعرفه گوشي را زياد نكند مطمئناً كم هم نميكند
و با توجه به احتمال ازان بودن آنها نسبت به گوشيهاي وارداتي نظر طيف وسيعي از مردم را به سوي خودش جلب خواهد كرد كه مديران انجمن بايد ازهم اكنون به فكر باشند تا بتوانند با توجه به تحولات بازار داخلي نياز كاربران انجمن را بر طرف كنند.
-----------------------
در ضمن در مورد اين تاپيكهاي مخصوص يك برند
كارايي آنچناني ندارند چون اگر كسي سوالي پرسيد بايد تمام صفحات بعد از پست خودشو بگرده تا ببينه كسي جواب داده يا نه و يا حتي مجبوره چندين بار تاپيكشو تكرار كنه تا جوابشو بگيره!!!
الان صفحه اصلي كلوپ گوشيها خيلي شلوغ و درهمه چونكه هر كي در مورد گوشيهاي غير نوكيا و سوني اريكسون سوال داره تو اين صفحه ميزنه
-----------------------
لطفاً نظرتونو اعلام كنيد!!!!!!!!!!! :rolleye: