با سلام به همگي دوستان :wink:
آيا ميشه از صد مگابايت فضاي وب Persiangig به عنوان ميزبان سايت خود استفاده كرد :?: :!:
با تشكر :wink:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام به همگي دوستان :wink:
آيا ميشه از صد مگابايت فضاي وب Persiangig به عنوان ميزبان سايت خود استفاده كرد :?: :!:
با تشكر :wink:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا يكي جواب بده :?:
نه ! تو میتونی سایت که طراحی کردی رو با همه فایل ها آپلود کنی اونتو ولی نمیتونی به عنوان هسات ازش استفاده کنی !
به علت بی فرهنگی ویرایش شد
چرا میشه راهش اینه که فایل html خود را که به عنوان صفحه پیش فرض در نظر گرفته ای با نام index.htm در صفحه اصلی آپلود کن
آنگاه با اجرا شدن سایت شما فایل index اجرا می شود :wink:
نمونه اش رو هم اگه می خواهی برو به سایت علیرضا شفایی در برنامه جام جم آنلاین
نامش رو نمی تونم بنویسم چون ستاره دار میشه
هيچ مشكلي براي راه اندازي سايت در پرشين گيگ وجود نداره و من خودم هميشه به عنوان بهترين هاست مجاني و بهترين محل براي راه اندازي وب سايت و يا وبلاگ رايگان حتي بين هاست هاي خارج از كشور پيشنهاد ميكردم. ولي اين نكته رو هم ذكر كنم كه اين سايت در عين ويژگي هاي مثبتي كه داره در بعضي ساعات دچار مشكل ميشه و شما نه آپ استريم مناسب داريد و نه دان استريم نرمال رو. جدا از اين نقص كه به ندرت هم اتفاق ميفته بايد بگم يكي از بهترين هاست...
اه ... منم خنگما ! چه باحال !
خوب حالا که اینطور شد یکی منو روشن کنه در مورد این موضوع !
پس اگه فایل index.htm رو تویه صفحه اولیه پرشین گیگ آپلود کنی میشه براحتی ازش سوءاستفاده کرد ؟ ! ( الکی )
که این فایل محتویاتش تا حجم 10 مگابایت میتونه هر چیزی باشه ! و آدرس ولینک ها و عکس ها رو هم همونجا آپلود میکنیم و ... و آدرس همونجا رو بهش میدیم !
عزيز منظوره شما از اينكه ميگي حجم فايل 10 مگابايت باشه چيه؟ شما ميتوني فايل index و صفحات ديگرت رو در پرشين گيگ آپلود كني به هر صورت كه مايلي يعني حتي در فولدرها و هيچ مشكلي نداره فقط وقتي در حال طراحي وبسايت هستي بايد درست آدرس بدي. انشاا... كه متوجه منظورم شده باشي...نقل قول:
نوشته شده توسط avecina
خب چون پرشین گیگ محدودیت آپلود داره دیگه ! یعنی صفحه Index.html نباید بیشتر از 10 مگ باشه !
بقیه صفحات رو هم برای عکسها و .... مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... باید آدرس بدم !
درست فهمیدم ( یعنی جای آدرس محلی روی کامپیوتر خودم که بعدا به یه هاست آپلود شده اینطوری آدرس بدم !
یه کوچولو باید روش کار کرد ولی اگه بشه چیزه جالبی میشه .
ممنون از راهنماییت و اگه مشکلی دارم بگی ممنون ! !!
اوسينا جان اول از همه بت بگم كه شده و من قبلا تست كردم و خيلي از بچه هاي فروم براي خودشون سايت راه انداختن. در مورد محدوديت آپلود بله حق با شماست ولي كدوم فايل html يا حالا هر فرمت ديگه وب پيج نويسي رو شما ميخواي به 10 مگابايت برسوني. عزيز اگر اينجور باشه كه اصلا صفحه بالا نمياد. نهايت حجم يه صفحه از 40 50 kb نبايد بيشتر بشه يا حالا 100 kb اگر سنگين تر بشه همه دچار مشكل ميشن براي باز كردنش. تا اونجايي كه امكان داره بايد گرافيك رو سبك گرفت. هر چي صفحات سريع تر بالا بياد باز ديد كننده بيشتري رو جلب مي كني شما. شما همين سايت ياهو رو ببين كه با اين همه گرافيكي كه بعضي اوقات در صفحه ايندكسش به كار مي بره شايد از 60 kb حجمش بيشتر نشه. البته اونها حرفه اي كار هستند. به هر حال اين مطالب رو گفتم كه شما يه كم چم و خم كار دستت بياد عزيز. اگه هم كاري و يا كمكي خواستي بگو من در خدمتتم. و آره عزيز درست متوجه شدي و خودت ماشاا... ديگه اون قسمت كار يعني طراحي رو خوب واردي...نقل قول:
نوشته شده توسط avecina