حذف قسمتی از منظره با یولید ویدئو
دوستان سلام
من يه سوال ساده داشتم اگه کسي بتونه جواب بده ممنون ميشم
اينکه چه جوري ميشه توي برنامه ي يوليد ويدئو استوديو قسمتي از يه فيلم مثلا منظره ي پشت اونو حذف کرد. يعني يه جورايي فريم فريمش کرد تا بشه رتوشش کنيم؟
ممنون ميشم . فقط عزيزان لطف کنن يه کم ساده توضيح بدن که ما هم بفهميم کجاييم.
مرسي از همکاريتون
فعلا
با ويديو استوديو هركاري ميشه كرد
من واقعا متاسف شدم از عزيزي گخ گفتند باويديو استوديو نميشه همچين كاري كرد( عوض كردن پشت يه فيلم و..)
من اعتقاد دارم انسان وقتي درمورد چيزي اطلاع نداره صحبت نبايد بكنه
بنده بعد از چندين سال سايقه كار حرفه اي هنوز از اين برنامه در ميان هزارتا برنامه ي ديگر به عنوان برنامه مادر استفاده ميكنم
برنامه ويديو استويدو اين امكان رو به اين طور به دست كاربران ميده چجوري؟؟؟ اينجوري كه الان ميگم
ابتدا بايد ببيني رنگ فيلم( پشت فيلم) چه رنگي؟ مثلا كنار دريا هستي ورنگ پشت فيلم ابي است وشما بايد رنگ ابي را به عنوان رنگ انطباق كننده انتخاب كني مراحلش اينجوري يعني ابتدا يك رنگ مشكي را در اولين رديف پخش فيلم (جايي كه ميكش و.. ميكني) ميذاري وبعد فيلم مورد نظر خودت را زير ان ميذاره يعني دركادر دوم.( ميفهمي كه) بعد يك كليك رو فيلم ميكني ومقداري دستور و پروگرام در سمت راست باز ميشه در انجا دوگزينه كه بالا وپايين هم قرار دارن را ميبيني. بايد روي اولي كليك كني و برنامه هاي بالاييش باز ميشه ودرانجا رنگ ها رو ميبيني كه بايد متناسب با رنگ فيلم رنگت رو انتخاب كني
اگر خواستي يه روش ديگه بهت ميگم تو حالا اينو اجرا كن