من دو روزه با ارور زیر روبرور هستم یک بار هم ویندوزم را عوض کردم ولی باز این ارورر را میده خواهشن یک نفر با زبان ساده راهنماییم کنه. خیلی ممنون
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو روزه با ارور زیر روبرور هستم یک بار هم ویندوزم را عوض کردم ولی باز این ارورر را میده خواهشن یک نفر با زبان ساده راهنماییم کنه. خیلی ممنون
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سی پی یو و ویندوزتون چیه؟
نه وقتی با کام÷یوتر کار می کنم این ارورر را میده در زمانهای مختلف و وقتی می بندم هیچ اتفاقی نمی افته ضمنا" سی ÷ی یو من اینتل2400 است و دو سال با ان کار می کنم و این اولین باری است که با ان رو برور هستم
این از پروسه های ویندوز نیست . بلکه ویروسیه که سیستمت رو آلوده کرده. مشخصاتش در عکس پایین ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزئیات بیشتر و طریقه پاک کردن آن...
کد:http://www.sophos.com/security/analyses/w32pikisb.html
اقا من نتونستم انرا دانلود کنم خواهشن راهنمایی کنید
این مطلب رو در انجمن آنتی ویروس و برنامه های امنیتی نوشته بودم .اینجا میزارم که شما هم استفاده کنید.
نقل قول:
شما به یک آنتی ویروس نیاز دارید که احتیاج به نصب نداشته باشد و من بهترین آنتی ویروس را برای این منظور به شما
معرفی میکنم.
Dr.Web CureIt! همان آنتی ویروس دکتر وب است با این تفاوت که ...
1. این نسخه از آنتی ویروس کاملا مجانی است.
2. احتیاج به نصب نداره و فقط کافیه روی آیکون که همون فایل دانلود شده است کلیک کنید تا باز بشه.
3. قابلیت آپدیت و پاک کردن ویروسها و تروجانها را دارد.
4. قابلیت استفاده از هوش مصنوعی دکتر وب در این نسخه نیز وجود دارد.
5. دیگه خودتون امتحان کنید تا متوجه بقیه امکاتانش بشید.
لینک دانلود....
5.37 MB هم حجم داره.کد:ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/cureit.exe
فقط به این نکته توجه کنید که شما هر وقت که خواستید آخرین نسخه با آخرین آپدیت های دکتر وب را داشته باشید
باید دوباره همین Dr.Web CureIt را از لینک بالا دانلود کنید. اما با این تفاوت که این آپدیت های دکتر وب هر روز به این
لینک بالا اضافه میشن.
[QUOTE=Persian.Boy;855787]این مطلب رو در انجمن آنتی ویروس و برنامه های امنیتی نوشته بودم .اینجا میزارم که شما هم استفاده کنید.
شما به یک آنتی ویروس نیاز دارید که احتیاج به نصب نداشته باشد و من بهترین آنتی ویروس را برای این منظور به شما
معرفی میکنم.
Dr.Web CureIt! همان آنتی ویروس دکتر وب است با این تفاوت که ...
1. این نسخه از آنتی ویروس کاملا مجانی است.
2. احتیاج به نصب نداره و فقط کافیه روی آیکون که همون فایل دانلود شده است کلیک کنید تا باز بشه.
3. قابلیت آپدیت و پاک کردن ویروسها و تروجانها را دارد.
4. قابلیت استفاده از هوش مصنوعی دکتر وب در این نسخه نیز وجود دارد.
5. دیگه خودتون امتحان کنید تا متوجه بقیه امکاتانش بشید.
لینک دانلود....
5.37 MB هم حجم داره.کد:ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/cureit.exe
فقط به این نکته توجه کنید که شما هر وقت که خواستید آخرین نسخه با آخرین آپدیت های دکتر وب را داشته باشید
باید دوباره همین Dr.Web CureIt را از لینک بالا دانلود کنید. اما با این تفاوت که این آپدیت های دکتر وب هر روز به این
لینک بالا اضافه میشن.
دوست عزیز توضیحاتت عالی بود من هم استفاده بردم