مشاهده نسخه کامل
: سوال:چگونه می توان فایلهای Protect شده را با بلوتوث ارسال کرد؟؟؟
با سلام به دوستان عزیز.
حتما تا حالا واستون پیش اومده که بخواین فایلی رو با بلوتوث بفرستید ولی پیغام "Unable to send Protected objects" نمایش داده میشه و فایل مورد نظر سند نمیشه
اگر کسی راه حلی برای این مشکل داره ارائه کنه.
با تشکر.
فایلتو با rename کردن پسوندشو بردار بعد بفرست بعدش تو گوشی مقصد دوباره به همون پسوند برگردون.
Hamid110
07-02-2007, 07:04
سلام . .
دوست گرامی . . در انجمن خیلی در این مورد بحث شده . .
با روشی که دوست عزیزمون هم گفتند میشه . .
و با استفاده از برنامه ی فایل منیجری ProfileExplorer که براتون در لینک زیر قرار دادم . . هم میتونید این کار رو انجام بدید . .
دانلود این برنامه با حجم 330 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون . .
موفق باشید . .
سلام . .
دوست گرامی . . در انجمن خیلی در این مورد بحث شده . .
با روشی که دوست عزیزمون هم گفتند میشه . .
و با استفاده از برنامه ی فایل منیجری ProfileExplorer که براتون در لینک زیر قرار دادم . . هم میتونید این کار رو انجام بدید . .
دانلود این برنامه با حجم 330 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون . .
موفق باشید . .
ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز.
یه سوال دیگه اینکه اگر بعنوان مثال بخوام یه فایل SIS رو به یه گوشی دیگه منتقل کنم - بجز Rename - با این نرم افزار میشه این کارو انجام داد یا نه؟
با تشکر
THE AMIMAN
08-02-2007, 09:09
شما ميتونيد پس وند فايل رو sss كنيد كه در هنگام نصب در گوشي ميزبان هم مشكلي پيش نمياد و نيازي هم به برنامه نداره.
M O H S E N
08-02-2007, 14:24
بهترین روش زیپ کردن فایل ها و ارسال آنهاست که حجمشان هم کم میشه. !!!!!!
فایلتو با rename کردن پسوندشو بردار بعد بفرست بعدش تو گوشی مقصد دوباره به همون پسوند برگردون.
گوشی من Nokia 6131 هستش و نمی تونم rename کنم این نرم افزار هم توش اجرا نمی شه راه دیگه ای وجود نداره؟
عزيز براي فايل هاي jar به چي تغيير نام بديم كه عين sss عمل كنه
salar2010
09-02-2007, 08:38
ببینم نمیشه بجز این برنامه با برنامه ای دیگر این کارو کرد اخه من با این برنامه کمی مشکل دارم !!!!!!!!
بازم ممنون
گوشی من Nokia 6131 هستش و نمی تونم rename کنم این نرم افزار هم توش اجرا نمی شه راه دیگه ای وجود نداره؟
کسی نمی تونه کمکم کنه؟
کسی نمی تونه کمکم کنه؟
با سلام.
دوست عزیز شما می تونید از برنامه FExplorer استفاده کنید و با فشار دادن دکمه 8 عمل rename رو انجام بدید.
موفق باشید.
arman7165
18-02-2007, 16:16
يه برنامه جديد اومده به اسم X-plore_S60 ورژن بتاش هم هست حتما كمكت مي كنه
دوستان اگه امکانش هست لینک این نرم افزارها رو به من بدید
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.