PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ايا فكر ميكنيد ويژواب بيسيك برنامه نويسي شي گراست؟

delphianddotnet
04-02-2007, 20:19
هر كه خلاف اينرو به من ثابت كنه من دلفي رو كنار ميگزارم

تکنیک برتر
05-02-2007, 02:42
سلام دوست عزيز تا يه مدت پيش همه اين فكر و مي كرد ولي بعدا معلوم شد كه ويبي شي گرا نيست.مقاله فارسي شو اگه وقت كنم براتون مي زارم درباره اين است كه آيا ويبي يك برنامه نويسي شي گرا است .
با اجازه

a_mohammadi_m
05-02-2007, 11:31
با سلامژ
در مورد VB6 كه مي شود گفت شيئي است البته امكان استفاده كامل از اشياء و شي گرايي را نيز توسط توابع توكار و API مختلف فراهم مي كند
اما در مورد VB.Net و VB 2005 ( .Net2( كه حتما شي گرا است و شكي در آن نيست
دلفي كارها هم بزارنش دم كوزه آبش رو بخورن چون پلاتفرم جديد Net كه ميكروسافت براي برنامه نويسي ويندوز ابداع كرده خيلي كامل است و Delphi.net هم كه گواه اين مدعاست
ديگه دلفي هم بايد از ميكروسافت خط بگيرد

MEMA
05-02-2007, 12:06
بچه هم اگه بخوایم برنامه نویسی یاد بگیریم باید از چه برنامه ای شروع کنیم؟یکی از دوستان میگفت از همین ویژوال بیسیک باید شروع کرد.به نظر شما راست میگه؟

تکنیک برتر
07-02-2007, 06:00
delphianddotnet حرف هاي دوست عزيز a_mohammadi_m صحت كامل دارد ولي حرف هاي بنده راجع به ويبي 6 مي باشد و دلفي نه دات نت ها .با اجازه
ممنون

Naser_helboy
07-02-2007, 10:42
بچه هم اگه بخوایم برنامه نویسی یاد بگیریم باید از چه برنامه ای شروع کنیم؟یکی از دوستان میگفت از همین ویژوال بیسیک باید شروع کرد.به نظر شما راست میگه؟
با فرض اینکه شما از برنامه نویسی هیچ چیز نمیدونید
اول باید الگوریتم نویسی رو یاد بگیری که یکی از مهمترین مراحله
دوم از یه زبان برنامه نویسی کوچیک مثل QBasic شروع کنی بعد که به اصول برنامه نویسی آشنا شدی اونوقت برو سراغ ویژوال بیسیک

MEMA
07-02-2007, 21:39
سلام. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الگوریتم نویسی دیگه چیه دوست عزیز.یه چیزی مثل برنامه نویسیه؟من برای اولین باره که اسمشو میشنوم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ممنون از کمکت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

whisper
08-02-2007, 13:53
سلام. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الگوریتم نویسی دیگه چیه دوست عزیز.یه چیزی مثل برنامه نویسیه؟من برای اولین باره که اسمشو میشنوم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ممنون از کمکت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
دوست عزيز الگوريتم نويسي يعني ساختار كلي برنامه اي كه مي خواهي بنويسي رو با استفاده از يك سري تكنيك از پيش تعريف شده پياده سازي كني بعد كد نويسي برنامه رو شروع كني يا بطور ساده تر تعريف روش حل مسئله رو الگوريتم نويسي مي گن اگه بتوني الگوريتم هاي خوبي طراحي كني مطمئن باش تو كد نويسي خيلي كارت راحت ميشه اگه خواستي بيشتر در موردش ببيني من تو اينترنت تا حالا باهاش برخورد نكردم ولي تو كتابهاي سال دوم رشته كامپيوتر فني حرفه اي ها خيلي كامل توضيح داده شده راحت ميتوني ياد بگيري.:blush:

MEMA
08-02-2007, 23:40
ممنون دوست عزیز.خیلی فاز دادی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

delphianddotnet
09-02-2007, 12:37
با سلامژ
در مورد VB6 كه مي شود گفت شيئي است البته امكان استفاده كامل از اشياء و شي گرايي را نيز توسط توابع توكار و API مختلف فراهم مي كند
اما در مورد VB.Net و VB 2005 ( .Net2( كه حتما شي گرا است و شكي در آن نيست
دلفي كارها هم بزارنش دم كوزه آبش رو بخورن چون پلاتفرم جديد Net كه ميكروسافت براي برنامه نويسي ويندوز ابداع كرده خيلي كامل است و Delphi.net هم كه گواه اين مدعاست
ديگه دلفي هم بايد از ميكروسافت خط بگيرد

فکر نکنم من راجبه دات نت صحبت کرده باشم .من خودم C#.net کارمیکنم

delphianddotnet
09-02-2007, 12:41
1-من از وقتی فهمیدم شی گرایی چه vb گزاشتم کنار .
2-برنامه نویسی و درامد زایی فکر میکنید تا چقدر بشه برنامه های دفی میلیونی است

delphianddotnet
09-02-2007, 12:43
به قول یکی از دوستام :هیچ وقت نمیتونی ادعاکنی که محصولات مایکروسافت را به صورت کامل یاد گرفتی