مشاهده نسخه کامل
: مشکل با Creative S200
atlantic12690
04-02-2007, 19:51
سلام
من یه S200 کریتیو دارم چند روز پیش firmware اونو آپدیت کردم اما بعد از اینکه آپدیت تموم شد دیدم که فضای خالی اون از 957 مگ به 925 مگ کاهش پیدا کرده کسی می دونه دلیلش چیه ؟
آیا راهی هست که بشه firmware قبلیش رو برگردونم روش ؟
ممنون
خب طبیعتا برای برگشتن به firmware قبلی ( اصطلاحا rollback کردن ) باید دوباره firmware قبلی رو نصب کنی ...
ببین این نسخه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][MuVo%20S200]%20Firmware%201.01.04) به کارت میاد ...
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، این قضیه بطور کامل بررسی شده .. می بینی که حتی پای کمپانی " وسترن دیجیتال " هم اومده وسط ... همونطور که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گفتم ، firmware جدید ، به فضای بیشتری واسه عملکرد مناسب نیاز داره ... و البته طبیعیه که کاربرها از این قضیه خوششون نمیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
atlantic12690
05-02-2007, 15:56
دوست عزیز من اون فرم ویری رو که شما معرفی کردید رو دانلود و نصب کردم اما بازم فضای خالی 927 مگ شده .
927 مگ کجا و 957 مگ کجا
راه دیگری سراغ ندارید ؟
ممنون
دوست عزیز من اون فرم ویری رو که شما معرفی کردید رو دانلود و نصب کردم اما بازم فضای خالی 927 مگ شده .
927 مگ کجا و 957 مگ کجا
راه دیگری سراغ ندارید ؟
ممنون
شما این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین ( ایشالا که انگلیسی ات خوبه ) ... ببین مشکلت حل میشه یا نه ( توش توضیح داده که چطور آپگرید کنی بدون از دست دادن فضا ) .. تو همون تاپیک ، این روش مشکل 2-3 نفر رو حل کرد ... البته حواست باشه که firmware ی که توی اون پست هست مال یه مدل دیگه اس ، پس شما مجددا از همون firmware استفاده کن ..
امیدوارم حل بشه مشکل ...
atlantic12690
07-02-2007, 14:47
من روشی رو که تو این سایت گفته بود انجام دادم . اونجا گفته بود که برای این کار باید پلیر رو روی حالت ریکاوری قرار بدید ( باطری رو خارج کرده و با نگهداشتن دکمه پلی دستگاه را به کامپیوتر وصل کنید ) اما این حالت روی دستگاه من انجام نشد . چطوری می تونم پلیرم رو روی حالت ریکاوری قرار بدم ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.