مشاهده نسخه کامل
: نوکیا N99 گوشی 8 مگاپیکسلی
mahyarSAMSUNG
04-02-2007, 02:23
Here comes another product of dreams for a real nokiaman! Nokia N99 can become a good answer to the popular Windows Mobile sliders with side QWERTY-keyboards – widescreen (16:9) 3.2” display, 9D-pad, 8-megapixel camera and 16 GB built-in flash ROM.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Besides the device features an expansion slot for 4 GB miniSD cards, GPS, player supporting MP3, DIVX, XVID, MPEG, AVI, Wi-Fi, 3CCD 720 pixels, 30 fps video capture
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
meysam2145
04-02-2007, 02:26
واقعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink: :blink: :blink: :rolleye: :rolleye:
mahyarSAMSUNG
04-02-2007, 02:49
آره بابا از توی سایت mobile- review خبرشو خوندم
عجب چیزیه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر کنم fake باشه
چون توی mobile-review یه وبلاگ رو به عنوان منبع این خبر معرفی کرده بود
من که میگم چرته چون چنین طراحی ضایعی از نوکیا بعیده. مخصوصا اون دکمه ی 9 کاره ی ضایع !.
RedDragon
04-02-2007, 14:45
این که مثل n800
فکر کنم pda باشه نه گوشی موبایل
ولی پیش n800 خیلی بیریخته
طراحیش جالب نیست
موبایل دیگه داره میشه کامپیوتر جیبی.اصلا حال نمیکنم با این وضع
mahyarSAMSUNG
05-02-2007, 02:31
این اولین ویندوز موبایل نوکیاست . شما چرا اینقدر تو ذوق نوکیا میزنید بابا بدبخت بزور تونست 8 مگاپیکسلی بزنه بعد شما اینطوری ......
تا اونجایی که من میدونم واقعی چون اون سایت هیچ وقت شایع نمینویسته . مثلا اصلا ننوشت که قرار آدریانا بیاد چون که علکی بود
Doctor.Freeman
05-02-2007, 12:42
ما که دیدیم ولی باور نکردیم .
از لحاظ دیزاینس که خیلی بعید نیست چون نوکیا از این کارا زیاد میکنه . مثل 6630 یا همان گلدون . ان90 یا همان کیم دوقلو . ان 73 . ان 72 یا همان ان 70 . ان 91 یا همان آتاری دستی . به بستنی نونی ( حصیری ) هم شبیه .
در کل این خریت نوکیا رو باور نمیکنم . فکر نکنم تا این حد گاو شده باشه گوشیش مثل White Borade همون تخته هایی که بچه ها روش میکشن بعد یه چیزی داره میکشن کل صفحه پاک میشه :laughing: :happy:
....
هر کی با من موافقه دستا بالا
RedDragon
05-02-2007, 13:12
از لحاظ دیزاینس که خیلی بعید نیست چون نوکیا از این کارا زیاد میکنه . مثل 6630 یا همان گلدون . ان90 یا همان کیم دوقلو . ان 73 . ان 72 یا همان ان 70 . ان 91 یا همان آتاری دستی . به بستنی نونی ( حصیری ) هم شبیه .
در کل این خریت نوکیا رو باور نمیکنم . فکر نکنم تا این حد گاو شده باشه گوشیش مثل White Borade همون تخته هایی که بچه ها روش میکشن بعد یه چیزی داره میکشن کل صفحه پاک میشه :laughing: :happy:
....
:blink: :blink: :laughing: :laughing: :laughing:
Saman-tci
05-02-2007, 13:21
....
سریع خودتو به اولین تیمارستان معرفی کن.. سریعععععععععع:puke:
....
حالا هرکی ندونه فکر میکنه شما طراح بین المللی هستید.:puke:
L O V A B
05-02-2007, 13:48
اصلا" حال نکردم.
پول اینو بدی 1 لپ تاب توپ بگیری . حالشو ببری!!
چون اگه بیاد کمتر از 2 میلیون نیست.
rasoul_s
05-02-2007, 15:57
....
حالا نوکیا یه غلطی خواس بکنه
شما چرا جوگیر میشی ؟
شرکت خودشه میخواد آتیش بزنه! اختیارشو داره!!:evil: :biggrin: :laughing:
kharkhon
16-02-2007, 03:27
thanks alot
از کجا معلوم دروغ اول آوریل نباشه؟ شاید
surena_iran2564
22-02-2007, 18:29
این چرا این شکلیه؟ :puke: . شاید شکل کارتونیه E90 باشه؟ و تام داره جریو دنبال میکنه که اونو ازش بگیره؟! جری هم اسمشو گزاشته ان99 تا تام و گول بزنه ؟!!!؟
bineshan
22-02-2007, 18:45
اصلا جالب نبود
THE AMIMAN
22-02-2007, 18:47
خيلي خوبه طراحي هاي نوكيا روز به روز جالب تر ميشه متشكر از مطلبت...
موفق باشي.
mahyarSAMSUNG
23-02-2007, 03:45
اون طوری که فهمیدم توی فرومهای دیگه خالی بندیه همچین گوشیی نیست وگرنه توی گوشی های سال 2007 معرفی میکرد
با سلام
دوست گرامی میتونم بپرسم از محضرتان که گوشی خود شما چیه ؟
شما که هر گوشی نوکیا رو به بک چیز تشبیه می فرمائید . امیدوارم از بحث من هم ناراحت نشوید , این فقط یه سئواله .
بنده خودم N90 دارم و شما عنوان میکنید شبیه کیم دوقلو !!!
uote=Doctor.Freeman;848589]
....
[/quote]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.