مشاهده نسخه کامل
: کرک :AV Voice Changer 4.0.39
سلام باز یک مشکل .کرک این برنامه رو می خوام و مثل اینکه وجود نداره ..................
کرک :AV Voice Changer 4.0.39
Mehdi_Best
04-07-2005, 18:01
هادي جان قبلا در اين مورد تاپيكي باز شده بود. هميشه سعي كنيد درخواست تكراري رو در تاپيك هاي قبلي پيگيري كنيد. من هم براي اين ورژن متاسفانه كركي گير نياوردم. به قول شما شايد سودا بتونه كاري كنه. البته مشكلي كه سودا جان داره اينه كه سرعت اينترنت بالايي نداره و براي دانلود برنامه ها مشكل داره. انشاءالله كه بتونه اين رو دانلود و كرك كنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c07e912e
این کرکش
اول فایل اینستال رو اجرا میکنی و سریال رو وارد میکنی که توشه و بعد توسط Patch هایی که توشه کرکش میکنی و در ضمن اصلا هم آپدیت نکنی بعد از کرک کردنش جلوی وصل شدن به اینترنت رو توسط فایروال بگیر.
کرکش رو خودم آزمایش کردم و الانم روی سیستم من داره کار میکنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 2.4 MG
RAR Password: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehdi_Best
05-07-2005, 08:24
هادي جان ممنون از لطفي كه نسبت به من داري. بقيه دوستاني كه در اين انجمن درخواست داشته اند مي تونند قاضي خوبي در مورد اظهارنظر شما باشند!
Mehdi_Best
05-07-2005, 13:17
هادي جان سلام. انتقاد سازنده و به جا هميشه بهترين و مؤثرترين فاكتور در پيشرفت انسانهاست. پس هم من و هم شما و هم همه نبايد از انتقاد سازنده و غيرمغرضانه ناراحت بشيم.
اما در مورد اينكه چرا در مورد تاپيك هاي تكراري شما متذكر شدم بايد بگم كه طبق قوانين انجمن براي مطرح كردن هر درخواستي بايد ابتدا جستجو كرد و در صورتي كه تكراري نبود تاپيك جديد باز كرد. من نه شما رو مي شناسم و نه با شما دشمني دارم كه بخواهم بي دليل به شما بگم كه تاپيكتون تكراري است. بلكه اگه دقت كرده باشيد نه فقط به شما بلكه به همه دوستاني كه تاپيك تكراري زده اند هم متذكر اين امر شده ام و همونطور كه خودت هم حتما قبول داري با لحني دوستانه و محترمانه يادآوري تكراري بودن تاپيك و درخواست شده ام. در بعضي از موارد حتي لينك تاپيكي كه قبلا در همون مورد باز شده بوده رو هم آورده ام ولي ممكنه بعضي اوقات هم لينك نداده باشم اما اين دليل نمي شه كه اون تاپيك نبوده، بلكه به خاطر اين بوده كه چون وقت و فرصت نداشتم كه لينك تاپيك رو پيدا كنم. در حالي كه اگه قرار باشه كه دوستان عزيز خودشون جستجو نكنند و بخواهند كه مديران يا همكاران يا ديگر عزيزان جستجو كرده و براي راحتي آنها لينك بگذارند كه نه كار درستي است و نه با قوانين و مقررات انجمن سنخيت دارد.
و نكته آخر اينكه اگه مي بينيد كه ديگر دوستان تذكري در مورد تكراري بودن نمي دهند ولي من يا ناردين جان اين كار رو مي كنيم به خاطر اينه كه ناردين جان مدير و من همكار اين انجمن هستيم و جزو وظايف ماست. پس شما بهتره كه كمي منصفانه تر با قضيه برخورد كرده و از اين برخورد ما ناراحت نشويد. چون اگه قرار باشه كه هر يك از دوستان كه درخواستي داره بدون جستجوي قبلي و اينكه آيا درخواستشون تكراري است يا نه يك تاپيك جديد باز كنه انجمن از نظم و روال خودش خارج خواهد شد و بقيه دوستاني كه دنبال كرك يا سريال يك برنامه هستند با مشكل روبرو خواهند شد.
در حالي كه اگه تمام درخواست هاي كرك يا سريال يك نرم افزار خاص در يك تاپيك دنبال بشه خيلي راحت تر به جواب خواهيد رسيد.
در ضمن شما به اين همه درخواست كه توسط بچه هاي گل انجمن مطرح مي شه در مورد كرك و سريال دقت كنيد مي بينيد كه اكثرا خيلي سريع جوابش داده مي شه و خود من و همچنين ناردين جان سعي مان بر اين است كه در كوتاهترين زمان ممكن به درخواست هاي عزيزان جواب دهيم
اميدوارم كه شما هم از تذكرات قانوني من يا ناردين جان ناراحت نشده و كمي هم به ما در اين مورد حق بدهيد.
باسلام خدمت آقا مهدی .اگر ناراحت شدی ميبخشي معذرت مي خوام :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Mehdi_Best
06-07-2005, 07:02
هادي جان من كه گفتم ناراحت نشدم پس چطور مي گي ناراحت شدي؟ اگه پست من رو هم دوباره بخوني مي بيني كه ناراحتي يا عصبانيت در كلمات و پست من مشاهده نمي شه.
در مورد حذف يا ويرايش پست هم بايد بگم كه در حال حاضر و در سيستم فعلي اصلا چنين امكاني براي همكاران وجود نداره و فقط مديران اين امكان رو دارند. مطمئن باش اگه اين امكان رو من داشتم هم پست شما رو حذف نمي كردم چون دوستاني كه در اين انجمن درخواست داده اند خودشون مي تونند قضاوت كنند كه درخواستهاشون جواب داده مي شه يا نه!
alimirrezaei
09-07-2005, 10:43
ولی آنچه را که من دانلود کردم ورژن 4.0.45هست ولی کرکی که شما در بالا قرار دادید مال ورژن 4.0.39 هست وبا ورژن من کار نمی کنه
لطفا کرکی برای ورژن 4.0.45 قرار دهید
Mehdi_Best
09-07-2005, 10:59
علي جان متاسفانه فعلا براي ورژن مورد نظر شما كركي نيومده. يا بايد از نسخه اي كه كركش معرفي شده استفاده كني يا صبر كني تا كرك نسخه جديد بياد.
mohammad_h
16-07-2005, 17:01
من فايل CrAcKi.rar رو دانلود كردم
ولي وقتي اجراش ميكنم سريال ميخاد
لطفا سريالش رو بنويس
Mehdi_Best
16-07-2005, 17:10
محمد جان سلام. در همون فايل كرك يك فايل txt هست كه داخلش سريال رو نوشته:
Name: Cracki
Serial: 42575523
mohammad_h
16-07-2005, 17:14
با سلام دوباره
همون فايل txt هم سريال ميخاد
mohammad_h
16-07-2005, 17:19
مهدي جون اگه تونستي
كرك ورژن 4.0.43 رو برام بنويس
مرc
Mehdi_Best
16-07-2005, 17:47
محمد جان من تازه 2 زاريم افتاد كه منظورت چيه! آخه شما گفتي سريال در حالي كه منظورت پسورد بود!
اين هم پسورد براي اون فايل فشرده:
mohammad_h
18-07-2005, 17:11
سلام به همه
اگه ممكنه ورژن 4.0.43 برنامه AV Voice Changer
را به من بدين
Mehdi_Best
18-07-2005, 20:21
محمد جان متاسفانه هنوز براي اين ورژن كركي ارائه نشده.
محمد جان متاسفانه هنوز براي اين ورژن كركي ارائه نشده.لطفا كرك و يا كد برنامهa2personalsetup.exeرابه من بدهيد
با تشكر فراوان
Mehdi_Best
21-07-2005, 02:02
دوست عزيزم سلام. ضمن تبريك به خاطر عضويت در انجمن بايد خدمت شما عرض كنم كه زحمت كشيده و درخواست خود را در يك تاپيك جديد مطرح كنيد. در ضمن اسم برنامه رو به طور كامل و با ذكر ورژن قيد نماييد. ممنون از همكاري شما.
alimirrezaei
24-07-2005, 08:54
پس كرك AV Voice Changer 4.0.45 چي شد
Mehdi_Best
24-07-2005, 09:04
علي جان متاسفانه هنوز كركي براي اين ورژن ساخته نشده. يا بايد از نسخه قبلي استفاده كني يا صبر كني تا كرك ورژن جديد بياد.
VoiceChanger 3.0.74
1828486135
aliarnold
09-08-2005, 18:23
آقا اگه كرك AV Voice Changer DIAMOND 4.0.45 هروقت اومد لطف كنيد بگذاريد
اگه اين تاپيك از تيترهاي مهم اين بخش (هروقت كرك آمد)بشود خيلي خيلي ممنون ميشوم
با تشكر
valizadeh
21-08-2005, 18:37
سلام عزيزان
من دارم كفري ميشم
بابا يه كاري كنيد من يه چيز يا بهتر بگم يه زهر ماري مي خوام كه برنامه Voice Changer 4.0 Diamond كار كنه همين
ممنون ميشم
واقعا ببخشيد :cry: :(
valizadeh
21-08-2005, 18:43
سلام
لطف كنيد التماس ميكنم به ژاتون ميوفتم سريال برنامه Voice Changer 4.0 Diamond را برام بفرستيد
التماستون مي كنم :cry: :(
Voice Changer Software AV VCS 3.0_Full
Email:cdrem@yourwap.com Name:cdrem Serial Number:1828486135
AV Voice Changer Software Diamond 4.0.35
شماره سريال: 42575523
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.