مشاهده نسخه کامل
: نوكيا يا سوني اريكسون؟
sony Ericsson W700 بهتره يا Nokia 6288؟
sabasistem_co
03-02-2007, 14:56
با سلام
سوني اريكسون خيلي خيلي بهتر از نوكيا است
به نظر من به جاي W700 مدل W810 را بخريد
فقط Sony Ericsson
faridOnline
03-02-2007, 15:20
sony Ericsson W700 بهتره يا Nokia 6288؟
لطفا يك تاپيك باز كنيد
meysam2145
03-02-2007, 15:30
من نوکیا رو توصیه می کنم .از هر لحاظ بهتر از سونی اریکسونه
سونی اریکسون فقط اسم در کرده اونم به خاطر این هوا اسم SONY
هیچ کدوم از این شرکت ها توبید کننده ی قابلی نبودند و برای ادامه بقا ادغام شدند تا جلوی غولی مثل NOKIA دست و پا بزنن:happy:
S!N!STeR
03-02-2007, 15:44
هیچ کدوم از این شرکت ها توبید کننده ی قابلی نبودند و برای ادامه بقا ادغام شدند تا جلوی غولی مثل NOKIA دست و پا بزنن:happy:
می خندیم هاهاهاهاهاهاهاها
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :tongue:
Farbod_h
03-02-2007, 18:18
با سلام
سوني اريكسون خيلي خيلي بهتر از نوكيا است
به نظر من به جاي W700 مدل W810 را بخريد
فقط Sony Ericsson
لطفا يك تاپيك باز كنيد
برای جفته تون متاسفم :laughing::laughing::laughing:
سر چه چیزای مزخرفی کل کل می کنید :tongue:
می خندیم هاهاهاهاهاهاهاها
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :tongue:
تایید میکنم .
فعلا که همین w810تا مدل n73رو قورت داده جانم.
بقیشم مالهk800 ه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:laughing: :laughing: :laughing:
meysam2145
03-02-2007, 19:47
و منم تکذیب می کنم
برتری های k800 مثلا چیه؟
دوربینش؟:laughing:
طراحی و قیافه؟:puke: (مخصوصا کاور دوربینش);) ;)
سیستم عامل قدرتمندی که اصلا ندارتش؟!!!!:happy: :happy:
S!N!STeR
03-02-2007, 20:40
و منم تکذیب می کنم
برتری های k800 مثلا چیه؟
دوربینش؟:laughing:
طراحی و قیافه؟:puke: (مخصوصا کاور دوربینش);) ;)
سیستم عامل قدرتمندی که اصلا ندارتش؟!!!!:happy: :happy:
و من حرف خودم را دوباره تایید میکنم :biggrin:
1. برتری نسبت به کدوم مدل گوشت کوب NOKIA منظورت؟ 6630 یا 6600 یا گوشی های مزخرف سری N
2. از هر چی K800 بگذریم از دوربینش نمیشه گذشت(نمی دونم چرا دوربینشو مسخره می کنی چون از هر کس و نا کسی بپرسی K800 رو به خاطر کیفیت دوربینش میشناسه. خودت هم اگر یه سری به سایت GSMarena بزنی عکسهایی در شرایط یکسان با هر دو گوشی (K800 va N73) گذاشته که به نظر من کیفیت و ترکیب رنگ K800 بهتره.
3. از نظر قیافه هم یک امر شخصیست هر کی از یک مدل گوشی خوشش می یاد. من که عاشق K800 هستم. :wub:
3. من حاضرم گوشیم اصلا سیستم عامل نداشته باشه تا این که سیمبین ...:thumbsdow رو داشته باشه. همش هنگه
2 هفته پیش دوستم یه 9300 خرید تا حالا 2 بار فلشش کرده ولی بازم بعد از 2 روز هنگ کرد.:question:
تا حالا کدوم گوشی سونی رو دیدی که این مشکل رو داشته باشد. به نظر من سیستم عامل JAVA یکی از مزایای سونیه.برنامه ها و بازیهاش هم که ماشاءا... ریخته.
ONLY SONY ERICSSON
امیدورم قانع شده باشی.;)
موفق باشید
تایید میشه. نوکیا بهتره.
ebru_6630
03-02-2007, 20:50
بستگی داره از گوشی چی بخوای؟؟؟
ولی من nokiaرو به خواطر:
1)صفحه بزرگ
2)سیمبین
3)فنلاندی بودن(چینی نبودن)
بیشتر می پسندم
alireza999
03-02-2007, 21:17
1. برتری نسبت به کدوم مدل گوشت کوب NOKIA منظورت؟ 6630 یا 6600 یا گوشی های مزخرف سری N
2. از هر چی K800 بگذریم از دوربینش نمیشه گذشت(نمی دونم چرا دوربینشو مسخره می کنی چون از هر کس و نا کسی بپرسی K800 رو به خاطر کیفیت دوربینش میشناسه. خودت هم اگر یه سری به سایت GSMarena بزنی عکسهایی در شرایط یکسان با هر دو گوشی (K800 va N73) گذاشته که به نظر من کیفیت و ترکیب رنگ K800 بهتره.
3. از نظر قیافه هم یک امر شخصیست هر کی از یک مدل گوشی خوشش می یاد. من که عاشق K800 هستم. :wub:
3. من حاضرم گوشیم اصلا سیستم عامل نداشته باشه تا این که سیمبین ...:thumbsdow رو داشته باشه. همش هنگه
2 هفته پیش دوستم یه 9300 خرید تا حالا 2 بار فلشش کرده ولی بازم بعد از 2 روز هنگ کرد.:question:
تا حالا کدوم گوشی سونی رو دیدی که این مشکل رو داشته باشد. به نظر من سیستم عامل JAVA یکی از مزایای سونیه.برنامه ها و بازیهاش هم که ماشاءا... ریخته.
ONLY SONY ERICSSON
امیدورم قانع شده باشی.;)
موفق باشید
تآیید می شود:blush:
S!N!STeR
04-02-2007, 14:41
بستگی داره از گوشی چی بخوای؟؟؟
ولی من nokiaرو به خواطر:
1)صفحه بزرگ
2)سیمبین
3)فنلاندی بودن(چینی نبودن)
بیشتر می پسندم
با سلام
1. اندازه ی گوشی های سونی همانند نوکیاست.( تو اندازه های مختلف جفتشون گوشی های مختلفی دارند مثل: N93 = 240*320 va K800 = 240*320 ) البته یه سری از گوشی های Nokia هستند که صفحشون بزرگتره مثل E70 که فکر نکنم خودت هم که طرفدار نوکیا هستی اونو بخاطر بزرگی صفحه اش بخری.( خلاصه هر چی هست از سری N کم نمی یاره)
2. دفعه ی پیش هم گفتم سیمبین به نظر من از معایب نوکیاست من جاوا رو بیشتر قبول دارم.
شاید برنامه های سیمبین هم بیشتر باشه ولی به دردسرش ( هنگ ) نمی ارزه.
3. این مهم نیست که کجایی باشه همین که تحت لیسانس SONY ERICSSON باشه کافیه
حتی اگه ساخت افغانستان هم باشه ولی تحت لیسانس سونی باشه با نمونه های کشورهای دیگه هیچ تفاوتی نداره. ( البته گفته باشم چین در این زمینه ها خیلی پیشرفته است و میتونه حرف گنده ای برای زدن داشته باشه. )
موفق باشید.
تاييد
راستي سوئد (اريكسون) و ژاپن (سوني) كه اولين طرحهاي گوشيها رو ميدن و كشورهاي ديگه كه تحت ليسانس سوني اريكسون كار ميكنن از فنلاند بهترند
RedDragon
05-02-2007, 17:35
only SonyEricsson
only w810
neda1182004
05-02-2007, 20:53
فقط سوني اريکسون .قبول مي کنم که بعضي از مدلهاي نوکيا اون هم تک و توک خوبه.اما سوني اريکسون به هيچ وجه مشکلات نوکيا را نداره
M E T A L
06-02-2007, 19:32
سونی اریکسون از همه جهت بهتره.
PlayStation3
06-02-2007, 19:48
only only only only only only only only only
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
888888888888
111111111111
000000000000
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sonyericsson_w
07-02-2007, 23:52
آخه یکی نیست به این نوکیا بگه به چیت مینازی؟
1-به دوربینت؟ بابا سونی که میخورتت
2-به قیافت؟سونی که سوسکت میکنه با هیکل گندت(ترب)
3-به آنتنت؟بورو نت بیزی رو درست کن
4-به سیمبینت؟ همش باید مواظب باشی ویروس نگیره یا هنگ نده
حالا زیادم بد نگیم خداییش نوکیا محکمه که میشه به جای آجر استفاده کرد:tongue:
من هرکاری که میکنم جز نوکیاهیچ گوشی دیگه ای رونمیتونم انتخاب کنم خداییش چراشو نمیدونم
yalda_tanhayeshab
11-02-2007, 00:21
تایید میشه:rolleye:
عشق است ونوکیا
نوکی دوست داریم نوکی جون دوست دارم
به کوری چشم حسودان (شوخی)
shazdeh23
11-02-2007, 02:39
به میزان فروشش در کل دنیا.
میتونی چشات رو باز کنی و فروش %70 رو ببینی.
70% کم نیستا....
amir_soltani
11-02-2007, 03:31
اولش سلام به همگي فكر كنم به خود شخص خريدار بستگي داره .
سوني و نوكيا هر دو از شركت هاي خوبي هستند كه گوشي توليد مي كنن . من سوني رو به اندازه يه اپسيلون ( شايدم دو اپسيلون ) نسبت به نوكيا ترجيح ميدم ، چرا كه با قيمتي مناسب امكانات شاياني در اختيارت ميزاره . تنها تفاوت عمده اي كه وجود داره اينه كه سوني معمولا با سيستم عامل سيمبين زياد ور نميره و دور و ور جاوا ميپلكه . سوني هميشه سعي كرده از زيبا ترين ها باشه در حالي در نوكيا اين امر چندان مورد توجه نيست ( البته اين به اين معنا نيست كه نوكيا گوشي شكيل و زيبا نداره ) سطح عمومي كيفيت ها در سوني به نظرم در شرايط يكسان بالاتر كليت ويژگي هاي نوكياست ( و بلعكس براي نوكيا نيز اين مطلب صدق مي كنه البته در بعضي موارد كوچولو) ، مثلا سوني با تركيب واكمن با موبايل هاي خودش و يا تركيب برند سايبر شات با گوشي هاي خودش تونسته به سرعت بسيار زيادي از رقباش جلو بزته . در مورد آنتن دهي هم بگم كه انتن دهي سوني اريكسون اصلا بد نيست ( هر چي هست از سامسونگ بهتره) ولي در مقايسه با نوكيا از عمل ضعيف تري را دارا هست ولي ميشه ازش چشم پوشي كرد . سيستم عامل سيمبين كاربردي در نوكيا گوشي هاي اين شركت رو از سرعت پاييني سود مند كرده !!! و وجود جاوا يه سري محدوديت ها رو براي سوني با خودش به همراه داشته ( تنها بر تري سيمبين بودن در گوشي هاي نوكيا اينه كه از هيجانات آن مثلا ور رفتن با برنامه براي دستيابي به كمال بيشتر ( جمله ام شبيه كتاب معارف شد ) و حتي الوده شدن به ويروس و هيجان مريوط به آن همواره لذت مي بريد ) نوكيا معمولا از LCD بزرگتر و به نظرم جالب تري استفاده مي كنه ( سوني بجز سري P معمولا صفحه نمايش كوچكي داره عامل بد و مشترك با سامسونگ ) فروش نوكيا مراتب از هر گوشي ديگري بالاتر است و رتبه ي نخست را در جهان داره ( اما آيا هر چيزي كه پر فروش تره دليل بر بهترين بودنشه؟! / مثلا پرايد و زانتيا / شوخي كردم ) كه اينم با توجه به سابقه ي اين كمپاني هيچ دور از ذهن نيست .در مورد استحكام گوشي ها نظري ندارم چون سابقه گوشي خورد كردن ندارم ( ولي يه بار كه w800 من از دستم به فاصله 70~80 سانتي متري از دستم رو فرش افتاد يه ريست مختصر اعمال كرد ) .ذر كل من سوني اريكسون رو بخاطر زيبايي ، عملكرد ي اكثر مشتريان را راضي نگه مي داره و سرعت بيشترش به نوكيا ترجيح ميدم .
Dr.Afzali
11-02-2007, 03:57
70% کم نیستا....
دوست عزيز شما كه اينقدر به امارها علاقه داريد و دنبال ميكنيد.بد نيست دليلشون هم پيگيري كنيد.نوكيا بخاطر فروش بالاي گوشيهاي ارزان قيمتش در صدر ايستاده.موتورولا بخاطر فروشش در امريكا (حس حمايت از توليد داخل)در رده دومه.سامسونگ بخاطر داشتن طرفدارهاي زياد در چين (جمعيتشو كه ميدوني) در جايگاه سومه.ولي مطمئن باش در امار سال 2007 حتما حداقل يكي از اين 3 برند جايگاهشونو از دست ميدهند و به سوني اريكسون ميدهند.
Nabakhshoode
11-02-2007, 10:26
اولش سلام به همگي فكر كنم به خود شخص خريدار بستگي داره .
سوني و نوكيا هر دو از شركت هاي خوبي هستند كه گوشي توليد مي كنن . من سوني رو به اندازه يه اپسيلون ( شايدم دو اپسيلون ) نسبت به نوكيا ترجيح ميدم ، چرا كه با قيمتي مناسب امكانات شاياني در اختيارت ميزاره . تنها تفاوت عمده اي كه وجود داره اينه كه سوني معمولا با سيستم عامل سيمبين زياد ور نميره و دور و ور جاوا ميپلكه . سوني هميشه سعي كرده از زيبا ترين ها باشه در حالي در نوكيا اين امر چندان مورد توجه نيست ( البته اين به اين معنا نيست كه نوكيا گوشي شكيل و زيبا نداره ) سطح عمومي كيفيت ها در سوني به نظرم در شرايط يكسان بالاتر كليت ويژگي هاي نوكياست ( و بلعكس براي نوكيا نيز اين مطلب صدق مي كنه البته در بعضي موارد كوچولو) ، مثلا سوني با تركيب واكمن با موبايل هاي خودش و يا تركيب برند سايبر شات با گوشي هاي خودش تونسته به سرعت بسيار زيادي از رقباش جلو بزته . در مورد آنتن دهي هم بگم كه انتن دهي سوني اريكسون اصلا بد نيست ( هر چي هست از سامسونگ بهتره) ولي در مقايسه با نوكيا از عمل ضعيف تري را دارا هست ولي ميشه ازش چشم پوشي كرد . سيستم عامل سيمبين كاربردي در نوكيا گوشي هاي اين شركت رو از سرعت پاييني سود مند كرده !!! و وجود جاوا يه سري محدوديت ها رو براي سوني با خودش به همراه داشته ( تنها بر تري سيمبين بودن در گوشي هاي نوكيا اينه كه از هيجانات آن مثلا ور رفتن با برنامه براي دستيابي به كمال بيشتر ( جمله ام شبيه كتاب معارف شد ) و حتي الوده شدن به ويروس و هيجان مريوط به آن همواره لذت مي بريد ) نوكيا معمولا از LCD بزرگتر و به نظرم جالب تري استفاده مي كنه ( سوني بجز سري P معمولا صفحه نمايش كوچكي داره عامل بد و مشترك با سامسونگ ) فروش نوكيا مراتب از هر گوشي ديگري بالاتر است و رتبه ي نخست را در جهان داره ( اما آيا هر چيزي كه پر فروش تره دليل بر بهترين بودنشه؟! / مثلا پرايد و زانتيا / شوخي كردم ) كه اينم با توجه به سابقه ي اين كمپاني هيچ دور از ذهن نيست .در مورد استحكام گوشي ها نظري ندارم چون سابقه گوشي خورد كردن ندارم ( ولي يه بار كه w800 من از دستم به فاصله 70~80 سانتي متري از دستم رو فرش افتاد يه ريست مختصر اعمال كرد ) .ذر كل من سوني اريكسون رو بخاطر زيبايي ، عملكرد ي اكثر مشتريان را راضي نگه مي داره و سرعت بيشترش به نوكيا ترجيح ميدم
کاملا درسته ... راستی سوال این بنده خدا رو جواب ندادین ... 6288 که فکر کنم جاوا باشه ( اما اطلاعات زیادی در موردش ندارم اگه ادامه دهنده راه گوشی های همردش مثه 6270 و 6280 باشه باید دارای ال سی دی با کیفیت و صدای خوبی باشه ) ... اما در مورد w700 : کیفیت صدای خیلی خوب ... بلندی صدای خوب ... ظاهر عالی ( حداقل من از ترکیب رنگایه به کار رفته توش خیلی خوشم میاد ) ال سی دی کوچک با کیفیت و رزلوشن خوب ... سرعت خوب و همراه داشتن مموری 256 و جدید بودن هم از مزایایه این گوشیه ... تو ظاهرم من شخصا w700 رو میپسندم
amir_soltani
11-02-2007, 23:16
نظر شما كاملا تاييد ميشه و من اضافه مي كنم كه نوكيا نام شناخته شدست و مثل نام سوني مي تونه خيلي كار هارو واسه اين شركت آسون كنه به علاوه توانايي پشتيباني از زبان هاي دنيا ( فارسي ؛ عربي و... ) داره كه خودش بسيار دراين امر موثر، و اينكه به عنوان يك مارك اروپايي حداق از عهده ي اروپا به خوبي بر اومده و تبليغات وسيعي درا اين قاره داشته .
دليل اينكه موتورولا رتبه دوم رو داره اينه كه در كشور ايالات متحده بهترين گوشي است و يا با ايجاد امكاناتي همچون باريك بودن و... تونسته تو دل مردم جا واز كنه .
دليل اينكه سامسونگ هم رتبه ي3 رو داره اينه كه گوشي هاي واقعا زيبايي رو درست ميكنه و منو هاي بسيار ساده ورووني داره امكانات بعضا جالب سامسونگ ( مثلا اتباط با تلوزيون ، چرخش دوربين 360 درجه و ... ) همچنين ساختن فرت وفرت گوشي موبايل باعث ميشه كه يهو تو بوغ وكرنا بره و دليل اين دوستمون هم كه بازار كشور وسيع چين باشه كاملا صحيح منطقيه .
bineshan
12-02-2007, 01:32
ONLY SONY ERICSSON
امیدورم قانع شده باشی.;)
موفق باشید
تاييد ميشه اساسي.............
RedDragon
12-02-2007, 10:01
سوني ازيکسون روي طراحي ظاهر گوشي دقت زيادي ميکنه ولي نوکيا نه!
چون با اينکه ميبينيم بين شرکتها رقابت بر سر ساختن گوشيهاي باريکتر کوچک و شکيل هست
نوکيا هچنان به توليد گوشيهاي بزرگ ادامه ميده و تا کي ميتونه با اين طرز فکر
خودشو تو سطح اول بازار نگه داره معلوم نيست!
ahriman323
13-02-2007, 12:23
سوني اريکسون نوکيا هر دوشون خوبه بستگي داره واسه چه کاري بخواي گوشي بخري
نتيجه سوني اريکسون بهتره هرچند که سيستم عامل نداره
ahriman323
13-02-2007, 12:24
سوني اريکسون نوکيا هر دوشون خوبه بستگي داره واسه چه کاري بخواي گوشي بخري
نتيجه سوني اريکسون بهتره هرچند که سيستم عامل نداره:blush:
sonyericsson_w
14-02-2007, 13:00
70% کم نیستا....
آقا جان این مال وقتیه که سونی هنوز گوشی نمیزد
saeedcam
18-02-2007, 02:52
از همه چیز بگذریم صدای k750 سونی نوکیا رو قورت میده دیگه بقیش پیش کشتون
RedDragon
18-02-2007, 12:55
طبق آخرين اخبار فروش گوشيهاي سامسونگ و موتورولا به تعداد فروش نوکيا نزديکه حالا اگه بقيه برندها هم حساب نشه ميبينيم فروش نوکيا به هيچوجه 70 در صد نيست(سامسونگ+موتورولا)
طبق آخرين اخبار فروش گوشيهاي سامسونگ و موتورولا به تعداد فروش نوکيا نزديکه حالا اگه بقيه برندها هم حساب نشه ميبينيم فروش نوکيا به هيچوجه 70 در صد نيست(سامسونگ+موتورولا)
کاملا تایید میشه
ONLY SONY ERICSSON
امیدورم قانع شده باشی.;)
موفق باشید
کاملا نایییییییییییید میشه کل کل نکنید فقط سونی اریکسون
اینم بگم که اسم اریکسون فقط برای نوکیا کافیه چه برسه که سونی هم کنارش بیاد
:biggrin: :biggrin:
mahyarSAMSUNG
19-02-2007, 02:39
100 در 100 نوکیا بهتر از سونی اریکسونه . سونی اریکسون حالاحالاها مونده که بشه رقیب نوکیا
Dr.Afzali
19-02-2007, 05:27
100 در 100 سوني اريكسون بهتر از نوكياست.نوكيا حالا حالاها مونده كه بشه رقيب سوني اريكسون!
اين رو بدونيد كه نوكيا واقعا اسطوره اي است دست نيافتني.
من خودم يه مدت 810 داشتم (اونم به خاطره تعريف هايي كه ازش ميشد)ولي واقعا گوشي چرتي بودو بعد از دو هفته با مقداري ضرر فروختمش.و رفتم يك ان 91 خريدم كه واقعا آخر گوشي است .
و مي تونم بگم تنها برتري 810 در بلندي صداش بود كه خيلي اين تفاوت كم بود ودر كيفيت صدا و كيفيت هندزفيري (اصلا قابل مقايسه نيست)و كيفيت رنگ (واقعا در سوني اريكسون رنگ ها غير واقعي است)و قدرت دوربين و....
قابل مقايسه نيست.
البته بگم اگر يه روز قرار باشه ازw سوني اريكسون يه گوشي انتخاب كنمw900 گوشي خوبي ميتونه باشه كه مثل اين كه اصلا ديگه توليد نميشه و خدا اون روز رو براي من وهمه كساني كه از نوكيا استفاده ميكنن نياره.
غول گوشي هاي سوني اريكسون p990 است كه در برابر ان 73 و75و76و91و92و93و95 مورچه هم نيست.
(((اين رو هم بگم مقايسه گوشي سيمبين دار با جاوا مقايسه بي نتيجه است يا بهتر بگم قابل مقايسه نيست)))
S!N!STeR
19-02-2007, 15:04
من خودم يه مدت 810 داشتم (اونم به خاطره تعريف هايي كه ازش ميشد)ولي واقعا گوشي چرتي بودو بعد از دو هفته با مقداري ضرر فروختمش.و رفتم يك ان 91 خريدم كه واقعا آخر گوشي است .
و مي تونم بگم تنها برتري 810 در بلندي صداش بود كه خيلي اين تفاوت كم بود ودر كيفيت صدا و كيفيت هندزفيري (اصلا قابل مقايسه نيست)و كيفيت رنگ (واقعا در سوني اريكسون رنگ ها غير واقعي است)و قدرت دوربين و....
قابل مقايسه نيست.
البته بگم اگر يه روز قرار باشه ازw سوني اريكسون يه گوشي انتخاب كنمw900 گوشي خوبي ميتونه باشه كه مثل اين كه اصلا ديگه توليد نميشه و خدا اون روز رو براي من وهمه كساني كه از نوكيا استفاده ميكنن نياره.
غول گوشي هاي سوني اريكسون p990 است كه در برابر ان 73 و75و76و91و92و93و95 مورچه هم نيست.
(((اين رو هم بگم مقايسه گوشي سيمبين دار با جاوا مقايسه بي نتيجه است يا بهتر بگم قابل مقايسه نيست)))
همه ی سونی بازها میدونن که W810 از نظر بلندی صدا ضعیف ترین گوشی سری W هست( حالا دیگه ببین N91 چیه )
دقیقا چیزی که میگی بر عکسه. سری W رو بیشتر به خاطر هدفونش قبول دارن ( هدفونهای چکشی )
از نظر دوربین N91 اطلاع کاملی ندارم و نمیتونم چیزی بگم.
مثل اینکه معیار شما برای انتخاب بهترین گوشی قیمتشونه. کی گفته P990 غول سونی اریکسونه
برای بار هزارم تو این فروم میگم سیمبین فقط مایه ی دردسر و مساویه داشتن سرعتی پایین و مزخرفه
RedDragon
20-02-2007, 10:00
100 در 100 نوکیا بهتر از سونی اریکسونه . سونی اریکسون حالاحالاها مونده که بشه رقیب نوکیا
نوکيا به هيچوجه از سوني بهتر نيست :angry:
نوکيا از فروش گوشيهاي ارزونش خودشو تو اين سطح نگه داشته نه گ.شياي جديدش:sad:
سوني که تازه الجي از پيش رو برداشته داره خودشو بالا ميکشه که اين حقيقته:laughing:
ولي نوکيا روز به روز بازرا را داره از دست ميده :rolleye:
به قول هموني که جوابشو قبلاً دادم نوکيا 70 در صد بازار را در دست داشت (قبل از اومدن سوني) ولي الان
موتورولا و سامسونگ دارن بش ميرسن اين حقيقته محضه;)
روزي ميرسه که تقريباً فروشها برابر بشه:happy:
RedDragon
20-02-2007, 10:09
همونطور که شازده گفته بود نوکيا فروش 70 در صد داشته (قبل از اومدن سوني)
ولي حالا به زور 40 در صد بازار را در دست داره که نشونه فروش کمه (تمام فروش نوکيا براي گوشيهاي ارزونشه نه گوشيهاي جديدش!!!!!!!)
موتورولا و سامسونگ هم دارن به نوکيا ميرسن!
سوني هم الجي را از جلوي راهش برداشت تا از قافله عقب نمونه!
اينطور که پيش ميره تا 10 سال بعد فروش گوشيهاي نوکيا و موتورولا و سامسونگ و سوني تقريباً هم سطح خواهد شد!
واين پايان دردناک پادشاهي نوکيا بر بازار گوشي خواهد بود!!
قصه تموم شد بريد بخوابيد!
810 از نظر پخش صدا در آماري كه سال 2006 گرفته شده به عنوان بهترين انتخاب شده بود و كلي هم دوستان تو همين كلوپ بر خود مي باليدن و شما ميگيد از همه خزتر ؟
باز هم ميگم من خودم 810 داشتم و ميدونم چه هدفون ضايع اي داره و اگر هدفون 900 و 850 رو از اين سري رو امتحان كرده بودم الان به جرعت متونستم بگم ان 91 از همشون بهتره.
از نظر بلندي اسپيكر هم بگم كه اون عده اي كه دنبال اين مساله هستن فقط به خاطره اين كه اگر يه جا كل كل بازي شد كم نيارن و اگر نه در يه محيط عمومي هيچ كس آهنگ با صداي بلند گوش نميده واگر نه ....
در مورد سمبين و جاوا هم دوباره ميگم مقايسه اين دو مثل مقايسه داس و ويندوز ويستا است.
((کی گفته P990 غول سونی اریکسونه))در مورد اين جمله اگر ميشه بگيد پس بهترين كدوم است اگر است.
اينقدر ايراد وعيب از سوني اريكسون وجود داره كه حد نداره واين قدر اين سوني اريكسون خز شده كه وقتي دوستان در اين كلوپ ميتونن(از راست ودروغ اش اطلاعي ندارم) برنامه نوكيا رو تو سوني بريزن كلي ذوق ميكنن واين اين نشون ميده كه چقدر خلائ در اين سوني اريكسون وجود داره.
amir_soltani
20-02-2007, 17:39
واي ي ي ي ي ! از دست شما عنوان تاپيك اين بود كه نوكيا بهتره يا سوني اريكسون ؛ ( اگه شما در آمار گيري سال 85 شركت ميكردين معلوم نبود الان جلوي 7 بايد چندتا صفر مي گذاشتيم !!! ) چرا بي خود بي جهت به يه گوشي مي گيم چرت و پرت ؟! خوب حداقل دو سه تا دليل درس حسابي بياريد . نوكيا يا سوني تاپ تو دنيا چيش به ما ! ها ! ( تعصب خوبه ولي در مورد دو تا مارك معروف اصلا درست نيست ، يخورده مختون رو دراين مورد راحت بزاريد )
گوشي خوب بايد :
1- سبك باشه ( معمولا نوكيا اينطور نيست )
2- شيك باشه ( گاهي اوقات نوكيا اينطور نيست بعضي مدل هاي سوني ديگه از اونا بدتر )
3- انعطاف پذيريش بالا باشه ( سوني اين وسط به عبارتي همون كار چغندر رو ميكنه )
4- امن باشه ( نوكيا با امنيت كه چندان كاري نداره ! والا )
-5آنتن دهيش خوب باشه ( هر كي كفته سوني اريكسون انتن دهيش بهتر از نوكياست بايد بگم كه كاملا در خبط و خطاست ولي همين مورد كاملا در مورد سامسونگ صدق ميكند )
6-فرت و فرت گوشي از خودش در نكنه ! ( در اين مورد من نظري ندارم ، خودتون فكر كنيد مي فهميد )
7- منو هاي آسان و كلا user friendly بودن منو و سيستم ( نوكيا يه مقدار تو اين زمينه بد عمل ميكنه به نظرم سامسونگ تو اين جرگه بهترينه )
8- دوربين خوب ( هر دو برند سوني و نوكيا از دوربين هاي خوبي استفاده ميكنند ولي سوني با استفاده از اتو فوكوس چيز ديگه اي ميسازه )
9- موزيك پلير خوب و داشتن اسپيكر قوي ( نوكيا توپه به همين ترتيب سوني ، اما مقايسه هايي كه من انجام دادم مثلا واكمن W800 با موزيك پلير N80 صدايي مشابه داشتن به طوري كه خيلي سخت قابل تميز دادن بودند. همينطور براي 6270 يا 3250 كه در مورد صداي استريوي 6270 من كاملا مطيع هستم ، از اون ور هم 3250 با voice projetion خوبش حرف نداره ولي خيلي با سوني قابل تشخيص نيستن كه تازه اون هم به فرمت موزيك وابسته هستش )
10- ديگه مخم پوكيد .
amir_oyama
21-02-2007, 19:31
سونی اریکسون بهتره دیگه
نوکیا دارا تعصب بزارن کنار و قبول داشته باشن
Dr.Afzali
21-02-2007, 20:58
قابل مقايسه نيست.
من قصد توهين ندارم ولي اينو بايد بگم كه بعضيها واقعا ارزش نداره براشون ادم وقت بزاره .پس در مورد جواب ايشون بيخيال ميشم و دلشو نميشكنم.برو با گوشي نوكيات خوش باش.اصلا تو درست ميگي.سوني اريكسون بد بد.بعضيها فكر ميكنند هالو گير اوردن.شما حاضرم شرط ببندم تا حالا نيم ساعت هم با گوشي سوني اريكسون از هيچ مدلي كار نكردي.حالا كردي؟خوب بمن چه.
mahyarSAMSUNG
24-02-2007, 01:16
100 در 100 سوني اريكسون بهتر از نوكياست.نوكيا حالا حالاها مونده كه بشه رقيب سوني اريكسون!
آخه خودتون خندتون نمیگره یه برند که توی فروش چهارم و یه برندی که نفر اول رو باهم مقایسه کنید ؟؟ :laughing:
باشه من هیچی حایم نیست ( اینو برای اونهایی گفتم که میخوان حرف نو نقل قول کنن :happy:
Dr.Afzali
24-02-2007, 04:14
آخه خودتون خندتون نمیگره یه برند که توی فروش چهارم و یه برندی که نفر اول رو باهم مقایسه کنید ؟؟ :laughing:
باشه من هیچی حایم نیست ( اینو برای اونهایی گفتم که میخوان حرف نو نقل قول کنن :happy:
يك حرفي رو 10 بار نميگم .شما هم بهتره دلت بهمون آمارت خوش باشه.فقط اين حرف رو از من يادت بمونه كه هميشه بهترينها اول نيستند و اولها هم هميشه اول نيستند وگرنه رقابت ديگه معني نداشت.
RedDragon
24-02-2007, 08:33
يکم لحنتونو مودبانه تر کنيد اينو به همه تون ميگم
در ضمن با اين که نوکيا اوله خودتون ميدونيد که نوکيا قبلاً 70 در صد بازار را در دست داشته ولي الان به زور 40 در صد بازار را در دست داره که نشانه از دست دادن موقعيت برتر در بازاره!!
ولي سوني با اينکه مقام چهارمه ولي تونسته که الجي را از سر راهش برداره و خودشو بالا بکشه واين يعني صعود!!
mahyarSAMSUNG
27-02-2007, 01:49
خوب نمیدوم چرا این طرفدارهای سونی اریکسون اینطوری هستد که وقتی میگی سونی فلان انگار داریم به نزدکانشون توهین میشه . بخدا توی همین علادین بدوستم گفتم سونی اریکسون گوشی نیست بعد یه ملت برگشتن منو نگاه کردن کم مونده بود منو بزنن . همینه دیگه . تعصبببببببببببببببببببببب ببب . والا بخدا نوکیایی ها اینقدر ادعا ندارن . i am sorry
ali_power42
27-02-2007, 02:46
سلام به همه دوستان
بنظر من اصلا عنوان این تاپیک ایراد داره
منظورم اینه که بهتره گوشیها دونه دونه با هم مقایسه بشن مثلا 6630 با k750 یا ......................
نه اینکه بیاییم بگیم کدوم برند بهتره
مسلمه که k750 از 1100 بهتره
مسلمه که 6630 از j100 بهتره
اینطوری دیگه کسی نمیاد الکی نظر بده و باید حتما دلیل بیاره برای حرفش
به نظر من گوشیهایی که توی یک رنج قیمت هستن باید باهم مقایسه بشن و کاری به میزان فروش و یا حتی علاقه مردم هم نباید داشته باشیم چون ممکنه 90 مردم اشتباه فکر کنن و بیخودی از یک شرکت طرفداری کنن
اصلا مهم نیست که در نهایت کدوم برند رای بیشتری بیاره مهم اینه که ما با کمترین پول بهترین گوشیو بخریم
در ضمن گور بابای نوکیا و سونی اریکسون یا هر برند دیگه
رفاقت و صمیمیتمون خیلی مهمه
amir_soltani
27-02-2007, 22:36
واقعا منم حرف شمه پاور جان رو تاييد ميكنم . ( بايد اينطوري باشه ، چرا با هم دعوا و جرو بحث كنيم ؟ )
mahyarSAMSUNG
28-02-2007, 03:02
من هم موافقم . ولی 6630 در حد کا 750 نیست !!!!!! کا 750 بهتره
RedDragon
28-02-2007, 10:12
من هم موافقم . ولی 6630 در حد کا 750 نیست !!!!!! کا 750 بهتره
:blink: اين حرف واقعاًجالبه!!!!
ali_power42
28-02-2007, 10:45
سلام
فکر کنم تاپیک داره تو یه مسیر درست میوفته
از دوستان خواهش میکنم اول از همین k750 و 6630 که شروع شده نظرات خودشونو بگن البته خواهشا بدون تعصب
و حتما حتما با ذکر دلیل
با تشکر
سلام . به نظر من نوکیا نسبت به قیمتش نمی ارزه .
مثلا همین 6630 و k750 . معلومه 750 بهتره .
دوربین : 6630 = 1.3---- k750 = 2(با محافظ دوربین )
کیفیت صدا : مسلما k750
و بقیه چیزا ...
تنها بدیه k750 اینه که سیمبین نیست . که البته این همه آدم سمبین ندارن مشکل خاصی هم ندارن .
به نظر من اگه بیخیال قیمت بشیم باید k750 رو با n70 مقایسه کنیم . تازه دوربین n70 هم حدود 1.93 هست نه 2...
من خودم w810 دارم . بازم از n70 ارزونتره امب خیلی بهتره ...
behzad1280
28-02-2007, 15:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من برای مقایسه باید یه سری معیارهای درست رو تعریف کنیم .
قیمت نمیتونه معیار باشه چون گوشی های نوکیا تنها بخاطر سابقه خوبشون مخصوصاً تو سالهای 2002 تا 2005 و نه مزیتهای فنی و زیبایی ، Range قیمت بالاتری دارن یعنی اگه یه سونی اریکسون و یه نوکیا که از نظر فنی به هم بیشتر شبیه هستند رو در نظر بگیریم ، نوکیا حداقل 150 هزار تومن گرونتره .
نوکیا تو مسیری افتاده که داره ظرافت و زیبایی گوشی رو فدای امکاناتش میکنه ولی سونی اریکسون همزمان به هر دو تا توجه میکنه .
کیفیت صدا و میزان تفکیک صدا و نرم و دلنشین بودن یه موسیقی یکسان رو از هدفون هندز فری W810 و N91 با هم مقایسه کنید ... تنها چیزی که در مورد نوکیا میشه گفت اینه که "چقدر صداش بلند میشه ، چه قدرتی." ولی در مورد سونی اریکسون تنها چیزی که میشه گفت اینه :"حرف نداره.":cool:
من w700 دارم. گوشی خوبیه و ازش کاملا رازیم و هیچ مشکلی هم با سیستم عامل نداشتنش ندارم، چون به اندازه کافی برنامه برای جاوا هست که کسی به مشکل بر نخوره. تازه سیمبیان هم مشکلات خاص خودشرو داره. در نهایت هم باید بگم من با سونیاریکسون بیشتر میتونم کنار بیام تا با نوکیا. بهنظر من نوکیا داره همهی زورش رو میزنه تا یهموقع از سونیاریکسون و بقیه رقیبهاش عقب نیوفته ولی سونیاریکسون... فکر میکنم خودتون بدونید.
mahyarSAMSUNG
03-03-2007, 02:20
نه نمیدونیم بیشتر درباره اون .... توضیح بده !!!
ahriman323
06-03-2007, 19:40
... تنها چیزی که در مورد نوکیا میشه گفت اینه که "چقدر صداش بلند میشه ، چه قدرتی." ولی در مورد سونی اریکسون تنها چیزی که میشه گفت اینه :"حرف نداره.
سيمبين هم که جز دردسر وسرعت افتضاح مخصوصان تو ان 70 هيچي نداره:sad:
ahriman323
06-03-2007, 19:41
...تائيد ميشه:: تنها چیزی که در مورد نوکیا میشه گفت اینه که "چقدر صداش بلند میشه ، چه قدرتی." ولی در مورد سونی اریکسون تنها چیزی که میشه گفت اینه :"حرف نداره.
سيمبين هم که جز دردسر وسرعت افتضاح مخصوصان تو ان 70 هيچي نداره:sad:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.