مشاهده نسخه کامل
: Virtua Tennis 3 : رویای عاشقان تنیس !
Sam Fisher 11
02-02-2007, 02:29
PC , PS3 , X360 , PSP:::::::Virtua Tennis 3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهترین بازی تنیس که تا حالا عرضه شده البته هنوز تاریخ عرضه PC مشخص نیست(ولی شاید یه چند وقت دیگه تو ایران پیداش بشه) من فعلا PSP رو بازی کردم محشر بود و هیجانش وصف نشدنی واقعا رفلکسهای زیبایی رو از بازیکن ها دیدم حالا فکر کنید روی 360 و PC با گرافیک نسل بعدی اش دیگه چیه !!!
سازنده : Sega-AM2
ناشر : Sega
سبک : Tennis
تاریخ انتشار : برای PC نامعلوم _ X360 و PS3 در تاریخ Mar 20, 2007 که میشه 29 اسفند، ولی زود تر از اون توی ایرانه;) چون الان PSP که اومده و X360 هم فکر کنم یا اومده یا داره میاد ؟ بچه ها هر کی یه چک بکنه(شهر خودش) ببینه اومده یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خداییش گرافیک رو حال میکنید :rolleye:
ای ول من که خیلی وقته تو کافه این بازیم
Maste^Bazy
02-02-2007, 05:08
سازندش ماله سگا هست اگه جاييه ديگه اين بازي را زده بود شايد گرافيكش بهتر تر هم ميشد
Oracle_Eldorado
02-02-2007, 06:26
نه ديگه گرافيك از اين بهتر ؟
خداييش ورژن قبليش كه حرف نداشت . چه برسه به اين
Oracle_Eldorado
02-02-2007, 06:28
راستي الآن قيمت X360 و Psp چنده ؟
من يه مدت هستش كه خبر ندارم ؟
Sam Fisher 11
02-02-2007, 08:42
راستي الآن قيمت X360 و Psp چنده ؟
من يه مدت هستش كه خبر ندارم ؟
اینجا جاش نیست ولی: اولی 470 و دومی 210 ;)
عکس هایی دیگر از این شاهکار . بچه ها فقط گرافیکش بالا نیست، هوش مصنوعی تنیسورها و فیزیک و رفلکس هاشون باور نکردنی است .
تو این عکس فدرر رو میبینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
cully_4u
02-02-2007, 14:17
من خودم عاشق تنیسم ولی تا حالا بازی Tennis خوب رو کامپیوتر پیدا نکردم ...
جدیداً اسم یه بازی رو به اسم Top Spin شنیده بودم که میخواستم بخرم , که چشم به این تاپیک افتاد ....
کسی هست که بدونه که Top Spin بهتره یا Virtua Tennis ?
M E H D I
02-02-2007, 14:20
کسی هست که بدونه که Top Spin بهتره یا Virtua Tennis ?
اصلا قابل مقايسه نيستن! Virtua Tennis يه چيز ديگه س!
بازی Top Spin هم به نظر بازی خوبی میاد. کدوم شرکت این بازیو داده بیرون ؟
H @ M I D
02-02-2007, 14:50
بازی Top Spin هم به نظر بازی خوبی میاد. کدوم شرکت این بازیو داده بیرون ؟
سازنده : Sega-AM2
ناشر : Sega
hamid_hitman47
02-02-2007, 15:03
خدا کنه زودتر واسه pc هم بیاد.....من که خیلی تو کفم
M I S H A
02-02-2007, 15:17
منم عاشق تنیس هستم و مثل همه شما تا حالا تنیس خوب روی کامپیوتر ندیدم.
این لینک یه سری screenshot از همین بازی بر روی xbox360 هست.
cully_4u
02-02-2007, 15:28
حالا کسی میدونه اگه واسه کامپیوتر بیاد چه سیستمی میخواد ؟
فکر نکنم کامپیوتر من با رم 512 و کارت 512 اجرا کنه این بازی رو ...
Sam Fisher 11
03-02-2007, 00:14
چرا اجرا میکنه چون محیطش کوچیکه و دوربین ثابت و نیاز به رم بالایی نداره .
این سری بازیها از TS خیلی بهترن واقعا حرفه ای و البته سخت(در normal به بالا) .
من تا حالا اصلا تنیس بازی نکردم.امیدوارم هر چه زودتر این بازی برای pc بیاد;)
Sam Fisher 11
30-03-2007, 00:27
این بازی برای pc اومد . یک DVD هستش . نصبش کردم حرف نداره .خیلی چیزهاش شبیه نسخه PSP است ولی گرافیکش مثل همون تصاویریه که گذاشتم. حرکات نادال با خودش مو نمیزنه .با اینکه گرافیکش بالاست ولی روون اجرا میشه . در کل بازی محشری از دستش ندید .
Oracle_Eldorado
30-03-2007, 01:46
این بازی برای pc اومد . یک DVD هستش . نصبش کردم حرف نداره .خیلی چیزهاش شبیه نسخه PSP است ولی گرافیکش مثل همون تصاویریه که گذاشتم. حرکات نادال با خودش مو نمیزنه .با اینکه گرافیکش بالاست ولی روون اجرا میشه . در کل بازی محشری از دستش ندید .
خوبه . پس ميگيرم . شك داشتم اولش . چون يكي گفت اين نسخه اصلا به درد نميخوره .
اجرا ميكنه . چطور اجرا نكنه ؟ گرافيك 512 !
Sam Fisher 11
30-03-2007, 05:16
این بازی فقط با جواستیک جال میده و بس. با 1 شوت محکم، با 3 شوت کات دار و با 4 شوت قوس دار میتونید بزنید. با دکمه V صفحه کلید میتونین زاویه دوربین رو بیارین پشت سر بازیکن . تو این بازی همه تنیسورهای معروف و نیمه معروفه زن و مرد حضور دارن که چهره هاشون خیلی به خودشون شبیه. در ضمن حرکات و نوع ضربه زدن تنیسورها (اونایی رو که من میشناسم و بازیشون رو دیدم ) هم مثل خودشونه . توی Option گزینه ای برای تغییرات گرافیکی ندیدم . موزیک های قشنگی داره. میشه روی حالتی تنظیمش کرد که در هر کشوری مفسر(گوینده) به زبان همون کشور نتایج رو بگه. فیزیک بازی هم خیلی خوبه و حرکات اتفاقی زیادی دیده میشه. گرافیک مدل ها و به خصوص زمین عالیه.لباس تنیسورها در حرکت از بدنشون جدا میشه و تکون میخوره(لخته). توی زمین خاکی هر بار که توپ به زمین میخوره به زیبایی خاک بلند میشه. روی زمین پلاستیکی نیویورک هم بعضی وقتها بازیکن ها سور میخورن. همه زمین های تنیس مشهور دنیا هم تو این بازی شبیه سازی شدن.
چندتا عکس از محیط بازی گرفتم که براتون میذارم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم عکس از منو بازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم عکس تنیسورها :
playstation 3
30-03-2007, 08:04
بابا ما سگا رو دست كم گرفته بوديم فكر ميكرديم فقط بلده سونيك بزنه
ولي خوداييش sonic and the secret of rengs هم بد نبود
يه بازي ديگه هم قراره بياد اخراي 2007 با اسم sonic vs mario at the olympic games
خدا كنه اينم خوب باشه (كه عكسش تو آواتارم هست)
Morteza4SN
30-03-2007, 08:27
اين Virtua Tennis 3 قابليت شبكه (lan) هم داره ؟
Reza Shekarchi
30-03-2007, 08:45
بايد داشته باشه
اگه داشته باشه که خيلی توپ ميشه
mojtaba007
30-03-2007, 09:29
ایا این بازی در ایران منتشر شده
اگر شده کدام سایت برای فروش گزاشته که بخریم این بازی را
Oracle_Eldorado
30-03-2007, 10:46
اين Virtua Tennis 3 قابليت شبكه (lan) هم داره ؟
خدا كنه داشته باشه . اونطوري خيلي حال ميده !
سلام
همين الان دانلود بازي كامل شد و نصبش كردم
بايد بگم فوق العادست
خيلي عاليه
هم گرافيك
هم گيم پلي
اين بازي رو از دست ندين
اگه خواستين لينك تورنتي كه دانلود كردمو همينجا بزارم (چون seed , peer زياد داشت حالا حالا ها قابل اعتماده)
Morteza4SN
07-04-2007, 06:53
سلام
بايد بگم فوق العادست
خيلي عاليه
هم گرافيك
هم گيم پلي
اين بازي رو از دست ندين
اگه خواستين لينك تورنتي كه دانلود كردمو همينجا بزارم (چون seed , peer زياد داشت حالا حالا ها قابل اعتماده)
سلام ! اين بازي در بازار هم موجود هست ولي شما لينك تورنتش رو هم اينجا بذار .
من هنوز بازي رو ندارم ! بالاخره بازيش قابليت شبكه (lan) هم داره ؟
ممنون
سلام ! اين بازي در بازار هم موجود هست ولي شما لينك تورنتش رو هم اينجا بذار .
من هنوز بازي رو ندارم ! بالاخره بازيش قابليت شبكه (lan) هم داره ؟
ممنون
سلام
لينك تورنت رو پيوست كردم
نه نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nsiontorrent.com%5D.torrent
با سرعت وحشت ناک
B O L O T
08-04-2007, 21:11
فيلت شده
نميتونم دانلودكنم
اپلود کردم
این هم سیستم مورد نیاز
2 GHz Pentium 4® or equivalent AMD® processor
512MB RAM
3.9GB free hard disk space
128MB Hardware Accelerated video card with Shader 2 support
اقا عجب بازی
من دانلودم همین الان تموم شد
خیلی بازیش توپه من پیشنهاد میکنم دانلود کنید فقط بعد از دانلود یکی از فایل های rar را extrac کنید و با daemon اجراش کنید و لذت تنیس واقعی را ببرید
من همین جا تنیس باز محبوبم را میگم maria sharapova
Oracle_Eldorado
11-04-2007, 18:20
سلام
بايد بگم فوق العادست
خيلي عاليه
هم گرافيك
هم گيم پلي
اين بازي رو از دست ندين
اقا عجب بازی
من دانلودم همین الان تموم شد
خیلی بازیش توپه من پیشنهاد میکنم دانلود کنید فقط بعد از دانلود یکی از فایل های rar را extrac کنید و با daemon اجراش کنید و لذت تنیس واقعی را ببرید
من همین جا تنیس باز محبوبم را میگم maria sharapova
خوبه دیگه مطمئن شدیم بخریم !
آقایون من این بازیو خریدم ولی نمیدونم چرا تو سیستم من آرومه
گرافیکم georce 5200 fx 256
رم 512
cpu 2.4
یعنی بیشتر میخواد؟
رم 512
cpu 2.4
یعنی بیشتر میخواد؟
سلام
آره عزيزم
هم رمت پايينه
هم كارت گرافيكت
هم CPUت
بازي خيلي سنگيني هستش
نه عزیز من با این سیستم راحت اجرا کردم
CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+
Physical Memory Total 511 MB
ATI Radeon 9600 XT (RV360) Video Adapter
مشکل شما از جای دیگست
باشریش یه خورده سخت هست یا شاید من بلد نیستم!
B O L O T
15-04-2007, 13:59
رم 512
cpu 2.4
یعنی بیشتر میخواد؟
توي سيتم من هم اروم مياد با اين فرق
گرافیکم georce 5500 fx 256
Oracle_Eldorado
15-04-2007, 14:56
ولی من با همون گرافیک و CPU : 1.7 سلرون بازی میکنم !!!!!!!!!!
یکمی گیر میکنه ولی میشه بازی کرد .
خیلی جالبه . من خیلی خوشم اومد . فقط یکمی گرافیکش مشکل داره .
منظورم اینه وقتی باد میزنه به لباس یه دفعه قاطی میشه !
ولی در کل بازی خوب و مفرح و سرگرم کننده ای هستش . مخصوصا Word Tour !
hamid_hitman47
15-04-2007, 19:40
بازییش خیلی خوبه ..........فقط یه خورده زیادی آسونه.........من الان تو Very Hard راحت میتونم همه رو ببرم..........قسمت World Tour هم خوبه ولی اون قسمت هم آسونه...........کنترلشم خوبه.......
در کل بازیه خوبیه........
به نظر شما اگر درایور کارت گرافیکم رو اپدیت کنم مشکل رفع بشه؟
B O L O T
15-04-2007, 21:15
لطفا عكس امضاتون رو حذف كنيد
hamid_hitman47
16-04-2007, 01:23
به نظر شما اگر درایور کارت گرافیکم رو اپدیت کنم مشکل رفع بشه؟
درایور 9133 رو امتحان کن..........آخه یک از دوستام همین مشکلو داشت یعنی بازیش کند بود با این درایور بهتر شد.
ببخشید ولی چرا باید حذفش کنم؟
لطفا عكس امضاتون رو حذف كنيد
ببخشید ولی چرا باید حذفش کنم؟
سلام
اينجا جاش نيست
منظور ايشون اين بوده كه سايز عكس امضاتون رو كوچيك تر كنيد
ممنون
چشم به زودی این کار رو میکنم
بازییش خیلی خوبه ..........فقط یه خورده زیادی آسونه.........من الان تو Very Hard راحت میتونم همه رو ببرم..........قسمت World Tour هم خوبه ولی اون قسمت هم آسونه...........کنترلشم خوبه.......
در کل بازیه خوبیه........
شما تو قسمتWorld Tour تو آکادمی تنیس تونستی advanced رد کنی من البته تو قسمت اکسپرکتم ولی دیگه نمیتونم حتا یه دونه مرحله رو رد کنم
sajjad kharrazi
17-04-2007, 15:27
آقایون تو رو خدا یه فکری به حال این اشخاصی بکنید که بازی تو کامپیوترشان کند اجرا میشه تو رو خدا
من هم جزو این افراد هستم با مشخصات زیر:
گرافیک: 256 ge force 5200
رم: 512
سی پی یو: 2.80
و ....
آقا من ورژن 97 کارت گرافیکم رو هم آپدیت کردم همون آشو همون کاسه
بیخود اپدیت نکنین تاثیر نداره :((
شاید ایراد از سیدی که خریدید
البته این نظرم بود
شاید ایراد از سیدی که خریدید
البته این نظرم بود
این دیگه چه جور راهنمایی یه؟!
بنده خدا میره با کلی زحمت عوضش می کنه بدون هیچ سودی!
فراز جان بهترین راه حل برای شما اینه که بری توی قسمت Options، قسمت Graphic یا شاید هم Video و مشخصات گرافیکی گیم رو یه کم پایین بیاری. متاسفانه من خودم این گیم رو ندارم که راهنمایی دقیقی بتونم بکنم ولی به طور کلی اگر مشخصات Texture و Shadow و بقیه چیزها رو پایین تر بیاری گیم بهتر اجرا می شه.
ولی کلا بهت توصیه می کنم اگه دنبال گیم بازی کردن درست حسابی هستی یه کم پول خرج کن و یه گرافیک درست حسابی و یه کم رم بیشتر بگیر.
فعلا.
Sam Fisher 11
19-04-2007, 22:25
فراز جان بهترین راه حل برای شما اینه که بری توی قسمت Options، قسمت Graphic یا شاید هم Video و مشخصات گرافیکی گیم رو یه کم پایین بیاری. متاسفانه من خودم این گیم رو ندارم که راهنمایی دقیقی بتونم بکنم ولی به طور کلی اگر مشخصات Texture و Shadow و بقیه چیزها رو پایین تر بیاری گیم بهتر اجرا می شه.
ولی کلا بهت توصیه می کنم اگه دنبال گیم بازی کردن درست حسابی هستی یه کم پول خرج کن و یه گرافیک درست حسابی و یه کم رم بیشتر بگیر.
فعلا.
شما درست می گی ولی مشکل اینجاست که این بازی همچین گزینه هایی نداره ;)
شما درست می گی ولی مشکل اینجاست که این بازی همچین گزینه هایی نداره ;)
سلام!
آره ممکنه این طور باشه چون همونطور که توی پستم نوشتم این بازی رو ندارم.
شما که داریدش یه راهنمایی براشون بکنید. (البته امیدوارم اصلا امکان تغییر مشخصات گرافیکی وجود داشته باشه!)
در ضمن به Grimsdottir سلام برسون!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا.
عزیز هر چی که تو قسمت configuration داشت از نظر گرافیکی low و یا off کردم رزولوشنم 640*480 گذاشتم اثر نکرد
ولی راست میگی باید سیستمو عوض کنم تو فکرش هستم
از راهنماییت ممنون.
بین بازی های top spin وvirtua tennis کدام بهتره
virtua tennis 2.4 gig
top spin 1.39 gig
اصلا به حجم ربط داره؟
ashghal doni
21-04-2007, 20:38
من virtua tennis رو تو کامپیوتر دارم به حجم 300 مگابایت
:18: wat?
دمو یا کامل؟
اون نسخه 2002 اه. منم دارم :46: اما این جدیده چیزیه دیگه ایه !
یه سوال کسی تونسته تو اکادمی تنیس ادونسد (advanced) تموم کنه؟
Morteza4SN
02-05-2007, 01:20
1.01 Patch + Crack
For all those with ATI cards and are having problems, all you have to do is d/l the new 1.01 patch from
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and install it then go to [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Tennis%203%20v1. 01%20[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE to d/l the new 'Virtua Tennis 3 v1.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE' crack and all ur problems should disappear.
hamid_hitman47
02-05-2007, 11:35
یه سوال کسی تونسته تو اکادمی تنیس ادونسد (advanced) تموم کنه؟
آره من تمومش کردم ........تازه آسونم است...
منم این بازی رو خریدم ولی اسلومیشن اجرا میشه
با گرافیک 128
با رم 512
سی پی یو 2.4
gogole magole
02-05-2007, 13:07
اسم مادر بوردتم بنویس
این بازی اصلا کرک نداره ...
تو تاپیک قبلی گفته بودی :31::31:
Ali-Bahal
02-05-2007, 17:33
من کنسول Xbox 360 ام را به دلیل امتحانات جمع کردم این بازی برای این کنسول اومدش؟ با کیفیت 1080P بود یا خالی بندی بود؟
وای امتحانات تموم بشه تا با این کنسول Xbox 360 و بازیهاش حال کنم
sajjad kharrazi
02-05-2007, 19:09
1.01 Patch + Crack
For all those with ATI cards and are having problems, all you have to do is d/l the new 1.01 patch from
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and install it then go to [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Tennis%203%20v1. 01%20[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE to d/l the new 'Virtua Tennis 3 v1.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE' crack and all ur problems should disappear.
اين چيه نوشتي
يعني چي؟؟؟؟؟؟؟
من اولين پچش رو دانلود کردم و وقتي اجراش مي کنم پيغام نريختن کرک رو ميده؟
کرکش رو داري بده؟
کرکي که تويه سي دي هست رو نمي خوام ها
کرک اين پچ
اقا کسایی که مشکل دارند این پچ به من کمک کرد شما هم امتحان کنید شاید درست شه
sajjad kharrazi
05-05-2007, 17:50
اقا کسایی که مشکل دارند این پچ به من کمک کرد شما هم امتحان کنید شاید درست شه
عزيز جان يه توزيح ميدي چه جوري اين پچ رو اجرا کردي
من اجراش کردم ولي وقتي رو اون عدد 3 مي زنم
پيغام کپي کردن کرک رو ميده
چيکار کنم
پس از باز کردن فایل VT3_patch_300307.exe یه صفحه باز میشه
ok کلیک کن این میاد
فولدری که بازی توش نسب شده انتخاب کنید سپس کلیک Unzip
Morteza4SN
06-05-2007, 11:44
اين لينك پچ هست :
اينم لينك كرك :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Tennis%203%20v1. 01%20
rezvideo
06-05-2007, 11:56
يكي از دوستان سوال كرده بودند كه top spin بهتره يا virtual tennis كه به نظر من بستگي به خود شما داره كه يك بازي حرفه اي رو دوست داريد يا يه بازي با گيم پلي فوق العاده.
خوب اينائي كه گفتم يعني چي؟
top spin:من اين بازي رو با بازي هاي سيميلاتور هواپيما مقايسه مي كنم.در اصل طبيعي گرائي و real بودن اين بازي اندكي سطح گيم پلي اون رو متفاوت كرده در بازي ريزه كاري هاي زيادي وجود داره كه باعث مي شه هركسي به راحتي با اون ارتباط برقرار نكنه
virtual tennis:شاهكار سگا كه اولين بار در سال 99 يا 2000 (دقيق يادم نيست)متولد شد.اون زمان وقتي اولين بار اين بازي رو ديدم فكر كردم كه مسابقات تنيس رو نشان مي ده ولي جمه press start همه چي رو تغيير داد و من يه هفته بعد يه سگادريم كست داشتم به همراه تنيس مجازيvirtual tennis .گيم پلي اين بازي فوق العادست.
گيم پلي اين بازي منو ياد بازي هواپيماي ace combat ميندازه در مقايسه با بازي هاي سيميلاتور pc
گرافيك بازي درحد كنسولهاي نسل بعده وفكر نمي كنم كه تيم بازي سازي سگا از نظر گرافيكي ضعف داشته باشه.به خصوص شركت am2 كه بازي شنمو رو با اون گرافيك فوق العادش در سال 99 به بازار ارائه كرد.ويكي از نكات بسيار مثبت بازي نواخته شدن موزيك در بازيه هر چند كه اين ايده در سال 2007 خيلي كهنه به نظر مي رسه ولي نبودن موزيك در بازي به يك فاجعه و ضايعه جبران ناپذير منجر مي شه.
مورد ديگه اينكه virtaul tennis اولين بازي تنيس بسيار سطح بالا بود كه 7،8 سال پيش ارائه شد و قدمت بسيار بيشتري نسبت به top spin داره.
گيم پلي بازي هاي شركتهاي ژاپني جذابيت عجيب و منحصر به فردي داره.اين نوع گيم پلي در همه بازي هاي ژاپني ها منعكس شده كه نمونه اون رو در هيچ يك از بازي هاي آمريكائي ني بينيم
به خاطر بياريد:
resident evil series,metal gear series,shenmue series,fatal frame series و غيره
يه جورائي مي تونيم تفاوت بازي هاي آمريكائي و ژاپني رو با اين مثالي كه اوردم درك كنيم
sajjad kharrazi
06-05-2007, 15:22
اين لينك پچ هست :
اينم لينك كرك :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Tennis%203%20v1. 01%20
بابا جان من تونستم پچ رو دانلود کنم
ولي وقتي رو لينک کرک کليک مي کنم يه صفحه باز ميشه با هزار تا متن که تو هيچکدام کرک نداره
راهنماييم کن تو رو خدا
Virtua Tennis 3 v1.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tennis 3 v1.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE 1)
این را شما امتحان کن
sajjad kharrazi
07-05-2007, 13:13
Virtua Tennis 3 v1.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tennis 3 v1.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE 1)
این را شما امتحان کن
بابا اين که همون صفحه مياد که هزارتا چيز ميز نوشته
Morteza4SN
08-05-2007, 08:35
شما تو اون صفحه دنبال اين نوشته بگرد و برا دانلود روش كليك كن :
Virtua Tennis 3 v1.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #2
وقتي كليك كردي ميره وسط صفحه و يه نوشته به صورت File Archive [1.3 MB] هست كه شما بايد روي آيكون فلاپي شكل كنارش كليك كني تا يه صفحه فرعي باز بشه و يكي از mirror ها رو دانلود كني !
موفق باشي .
mojtaba007
08-05-2007, 09:58
اقا چه طور باید این بازی را دو سه یا چهار نفره کرد
و چطور باید قسمت تمرین را وارد شد
شما کلیک کن
صبر کن تا صفحه کامل لود بشه
حالا روی مربع قرمز کلیک کن
و یکی از MIRROR انتخاب کن
Great Kurosh
11-05-2007, 02:37
عزیزم چند نفره کردن که کاری نداره تو صفحه انتخاب بازیکن کلید R1 بزن (انشاالله تو تنظیمات بازی شما هم همین باشه ) بعد بازیکن دوم یا سوم یا nام رو انتخاب کن برای تمرین هم world tour بهترین گزینه ست . برو حالشو ببر.
mojtaba007
11-05-2007, 19:10
عزیزم چند نفره کردن که کاری نداره تو صفحه انتخاب بازیکن کلید R1 بزن (انشاالله تو تنظیمات بازی شما هم همین باشه ) بعد بازیکن دوم یا سوم یا nام رو انتخاب کن برای تمرین هم world tour بهترین گزینه ست . برو حالشو ببر.
عزیز من دسته که ندارم فقط یک کیبورد دارم میخوام بدونم با یک کیبورد هم میشه دو سه یا چهار نفرش کرد اگه میشه یکی به من بگه چطوری
دوستانی که این بازی را در ورلد تور تموم کردند احتمالا اخرین بازی را در قسمت مردان با روژر فدرر بازی کردن که امتیاز شما باید زیره 16 باشه یعنی از 1-16
اما این اخر بازی نیست!!!!!
بعد از این بازی رتبه شما میشه 1 یعنی نفر اول جهان
و یه بازی دیگه در چند هفته بعد باقی میمونه که شما با فدرر یه تیم هستید و با 2نفر دیگه مسابقه میدید که این مسابقه 3-4 برابر سختر از مسابقه بین شما و فدرر هست
Oracle_Eldorado
11-07-2007, 00:46
باران عزیز امتیاز من الآن فکر کنم 180 هستش . من اونجا گیر کردم ! کی تونسته اونجا رو رد کنه ؟
باران عزیز امتیاز من الآن فکر کنم 180 هستش . من اونجا گیر کردم ! کی تونسته اونجا رو رد کنه ؟
یعنی rate شما الان 180 پس شما باید بازی های زیر 200 بازی کنید و قهرمان بشی تا امتیازت بهتر بشه
شما دیگه لازم نیست بازی های زیر 300 شرکت کنی
در ضمن با زدن f1 پیام ها تون و f2 جدول مسابقات میتونید ببینید
shakerifar
11-07-2007, 06:55
دوستانی که این بازی را در ورلد تور تموم کردند احتمالا اخرین بازی را در قسمت مردان با روژر فدرر بازی کردن که امتیاز شما باید زیره 16 باشه یعنی از 1-16
اما این اخر بازی نیست!!!!!
بعد از این بازی رتبه شما میشه 1 یعنی نفر اول جهان
و یه بازی دیگه در چند هفته بعد باقی میمونه که شما با فدرر یه تیم هستید و با 2نفر دیگه مسابقه میدید که این مسابقه 3-4 برابر سختر از مسابقه بین شما و فدرر هست
من اول شدم ولی یه همچین چیزی ندیدم
مسابقه دونفره با فدرر :18:
در ضمن من با فدرر بازی نکردم با نادال بازی کردم ولی خیلی سخت بود:31:
شما اگر بازی ادامه بدین و رتبتون برسه به 1 یعنی نفر اول جهان این بازی به شما اجازه داده میشه
و احتمالا شما با ندول هم بازی میشید
shakerifar
11-07-2007, 12:50
شما اگر بازی ادامه بدین و رتبتون برسه به 1 یعنی نفر اول جهان این بازی به شما اجازه داده میشه
و احتمالا شما با ندول هم بازی میشید
رتبه ی من یک هست تازه دوسال هم هست که اول هستم ولی این اتفاق نیفتاده
شاید منظورت بازی دو نفره هست
Oracle_Eldorado
11-07-2007, 20:00
یعنی rate شما الان 180 پس شما باید بازی های زیر 200 بازی کنید و قهرمان بشی تا امتیازت بهتر بشه
شما دیگه لازم نیست بازی های زیر 300 شرکت کنی
در ضمن با زدن f1 پیام ها تون و f2 جدول مسابقات میتونید ببینید
ممنون از راهنماییت ولی خیلی سخت میشه . اصلا به هیچ نحوی گول نمیخورند !
راستی این بازی 2 نفره میشه ؟ یکی با کیبورد و یکی دیگه با دسته ؟
ممنون از راهنماییت ولی خیلی سخت میشه . اصلا به هیچ نحوی گول نمیخورند !
راستی این بازی 2 نفره میشه ؟ یکی با کیبورد و یکی دیگه با دسته ؟
عزیز نیازی نیست گولشون بزنی فقط تا میتونی باید قابلیت هاتو بالا ببری
بازی 2 نفره میشه ولی فقط به صورت lan
من این بازیو خریدم و گرافیکم 256 جی فورس 5200 هست . اما هر کاری که می کنم بازم توی بازی تیک تیکی هست .
هم گرافیک رو آوردم پایین و هم . . . . .
چیکار کنم ؟
شما هم که گرافیکت مثل منه.توی اکثر بازیها توی قسمت آپشن توی ویدئو(یا گرافیک)میتونی رزولیشن بازی رو بیاری پایین.این جوری بازی روانتر اجرا میشه.
حالا که اون جوری هم نشده فقط بهت میگم که باید سیستمتو ارتقا بدی.هیچ چاره دیگه ای هم نیست.منم خیلی دوست داشتم هیتمن4 رو بازی کنم.همه کاریم کردم اما نشدش.
من این بازیو خریدم و گرافیکم 256 جی فورس 5200 هست . اما هر کاری که می کنم بازم توی بازی تیک تیکی هست .
هم گرافیک رو آوردم پایین و هم . . . . .
چیکار کنم ؟
سلام
این سوال رو که شما تو تاپیک حل مشکلات هم پرسده بودین
دوستان هم جواب شما رو داده بودن
این بازی کلا بازیه سنگینی هستش
امکان اجرای خوب بازی روی این سیستم هست:
Cpu 2.8
Ram 512
Vga 128
نه با این سیستم بازی کند کند اجرا میشه
رو سستم من هم کند اجرا میشه!!
BardiyaAkhbari
06-09-2007, 17:53
این بازی رمز داره ؟ که تمام قدرت هات رو کامل کنی ؟
این بازی رو تو موبایل بازی کردم جالب بود ولی تو pc هنوز بازی نکردم ولی به نظر جالب میاد
این بازی رو روی کدوم کارت گرافیک میشه کاملا ً روان و با تمام جزئیات بالا بازی کرد ؟
کسی هست این بازی رو خوب بازی کرده باشه؟
سلام.
دوستان یه سوال...
VGA:256ATI 9250
Ram:512
Cpu:2.8
آیا با این سیستم میشه این رو بازی کرد...
اجرا میشه...
راستی درایور کارت گرافیک رو چه جوری آپدیت کنم....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.