ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی میدونه برنامه MoBiluck به چه دردی میخوره

fingulii
01-02-2007, 23:49
:happy: سلام ...کسی میدونه برنامه MoBiluck به چه دردی میخوره من این برنامه رو گوشیم دارم 6630 ...اما نمیدونم به چه دردی میخوره و چطوری باهاش کار کنم ...اگه کسی بلده توضیحات بده ... ضمنا زبان برنامه عربی شد دیگه نمیدونم چطوری انگلیسیش کنم

ehsan30
02-02-2007, 14:59
سلام
این نرم افزار را خودت رویه گوشی نصب کردی؟؟ وگرنه همچنین نرم افزاری به عنوان
پیش فرض رو 6630 نصب نیست.
بای

Watson
02-02-2007, 18:07
با استفاده از این برنامه میتونی گوشی هایی که بلوتوث شون روشنه رو اوتوماتیک پیدا کنه و میشه براشون متن عکس و ... فرستاد

mohammad_1000
02-02-2007, 19:58
سلام
میتونی با استفاده از این برنامه دفترچه تلفن و شماره های اونو بزنی و پیدا کنی و غیره
خلاصه که اگه وصل شی به گوشی طرف میتونی با استفاده از این برنامه به جاهای مختلف گوشی قربانی دست پیدا کنی
موفق باشید

Hamid110
03-02-2007, 07:44
سلام
میتونی با استفاده از این برنامه دفترچه تلفن و شماره های اونو بزنی و پیدا کنی و غیره
خلاصه که اگه وصل شی به گوشی طرف میتونی با استفاده از این برنامه به جاهای مختلف گوشی قربانی دست پیدا کنی
موفق باشید

سلام . .

محمد جان . . شما این کار رو با این برنامه کردی . . ؟

این برنامه فقط بلوتوث های اطراف رو پیدا میکنه . .

باتری رو هم زود خالی میکنه . . چون دائما در حال جستجو هستش . .

موفق باشید . .

fingulii
03-02-2007, 09:40
سلام
موفق باشید

شما خودت این کارو کردی؟ اگه بلدی بگو به هم یاد بگیریم ...روشی ترفندی چیزی ؟؟؟؟؟

NINTENDO_DS
05-02-2007, 21:36
وای دوباره بحث موبیلاک شروع شد اون تاپیک 50 صفحه ای پارسال برامون به اندازه کافی. کافی بود