مشاهده نسخه کامل
: پوشش ایرانسل
snowydreams
29-08-2007, 16:19
آقا من سفری به شیراز داشتم بعد از سالها و اتفاقا ایرانسل رو هم تست کردم و دیدم تقریبا همه جای شیراز کاملا آنتن دهی داره البته خودم هم شیرازی هستم اما سالهاست که دیگه اونجا زندگی نمی کنیم.
جاهایی که من تست کردم و کاملا آنتن می داد:
فرودگاه شیراز
اتوبان چمران تا انتها
کلا جنوب شیراز تا پایین و زیر بلوار رحمت از شرق تا غرب
شرق و غرب شیراز
باباکوهی
مرکز شیراز
دهنو بسمت بوشهر حتی تا بعد از دهنو در 5 کیلومتری خارج شهر بعد از دهنو هم هم آنتن داشت و هم میشد راحت صحبت کرد.
فقط میدان صنایع و بسمت شهرک گلستان کار نمی کرد.
شماهایی که می گویید شیراز فقط 40 درصدش پوشش داره آیا واقعا در شیراز زندگی می کنید یا فقط میرین نقشه پوشش توی سایت ایرانسل رو نگاه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
کیفیت مکالمه هم خوب بود و پوشش جی پی آر اس هم حتی توی بیابون وجود داشت.
نمی دانم چرا در شیراز cell info را نشان نمی داد!
اتفاقا رفتم برای یک از آشناها هم یک سیم کارت ایرانسل اعتباری خریدم و به عنوان هدیه بهش دادم!
این هم نقشه شیراز واسه علاقه مندان:(برای تصویر بزرگتر روی این کلیک کنید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jackhammer
30-08-2007, 17:23
تستتون اشتباه بوده.
gigili1567
02-09-2007, 00:31
من هم 2 ماه پیش شیراز بودم. این نقشه رو تو فرودگاه به شما دادن؟ منم تو شیراز با ایرانسل هیچ مشکلی نداشتم. همراه اولم رو هم بردم ولی آنتن ایرانسل اونقدر خوب بود که اصلا از همراه اول استفاده نکردم. از فرودگاه تا آرامگاه سعدی و از اونطرف تا باغ گل (اسمش یادم نیست ولی طرفای ولیعصر بود)
jackhammer
02-09-2007, 13:23
شما چند روز شیراز بودی آنتن دهیش عالی بوده اونوقت من که 8 ماهه ایرانسل دارم تو شیراز میگم آنتن نمیده...
خیلی جالبه...
سلام
کرمان رو میگن مهر ماه راه اندازی میشه
تا حالا که اسفند 85 شده مهر86
خدا میدونه مهر بشه میگن کی
Dr.Afzali
04-09-2007, 04:50
دليل اينكه مهمانهائي كه شيراز ميان و ميگن ايرانسل كه انتن ميده و مشكلي نيست و اين حرفها اينه كه عمدتا جاهائي كه رفت و امد ميكنيد دقيقا همون جاهائي هست كه انتن ميده.مسافر نمياد كه بره جاهاي دور و دور از مركز شهر سير و سياحت و ديد و بازديد كنه كه.اكثر در مركز شهر هستيد شما.من و دوستاني كه زندگي و كار ميكنيم در اين شهر و همه جاهاي شهر و كم و بيش سر و كار داريم متوجه ميشيم نه شما.يك ماه وقت بزاريد و همه جا رو بريد تا متوجه بشيد كه 40 درصد هم فكر نكنم پوشش باشه.دو تا خيابون رو گشتن كه نميشه دليل كه قضيه رو زير سوال ببريد كه مشكلي نيست و ....شما بهتر ميدونيد يا ما؟
در ضمن صحت سفر شما هم كاري نداريم.....
Gladiator King
05-09-2007, 13:47
واقعا ایرانسل توی جنوب افتضاح شده
باید بیاید اهواز ببینین چه خبره. وقتی کسی
بتون زنگ می زنه فقط 2 ثانیه زنگ میخوره بعد
قطع میشه. اصلا نمیرسی گوشی رو از جیبت در بیاری
و فقط میتونی به ایرانسل زنگ بزنی
تازه اون طرح 30 دقیقه 3 دقیقه هم چرت وپرته
چون دقیقا بعد از 4 دقیقه قطع میشه
hossein-p30-f
05-09-2007, 17:20
سلام
دوستان شما چه جوري تفاوت bts هاي ايرانسل با bts همراه اول رو متوجه ميشد يعني فرقشون چيه :9::9::9:
برای
ایرانسل
گرده
برای
912
تالیا
حالت
مستطیلی
داره
من يه خط ارتباطات سيار (دولتي) و يه خط ايرانسل دارم.
چند روز قبل ميخواستيم از تهران يه سفر بريم سمت غرب كشور (همدان و قزوين و زنجان و ...). اول نميخواستم ايرانسل رو ببرم چون فكر ميكردم سيگنال (آنتن) نميده. ولي گفتم بذار ببرم امتحان كنم. در كمال تعجب ديدم كه حتي در جاده هاي كويري كه يه مگس هم پر نميزد ايرانسل قشنگ آنتن ميداد و جالبتر اينكه در بعضي جاها كه دولتي آنتن نميداد ايرانسل همچنان آنتن ميداد.
بعنوان پيشنهاد عرض ميكنم كه اگه سفر ميريد و ميخوايد ارتباطتون قطع نشه، يه موبايل ايرانسل و يه دولتي همراه خود ببريد كه خيلي جاها اين دو تا مكمل همديگه اند و اگه يكي آنتن نداد اون يكي احتمالا آنتن ميده.
اول از همه يه چيزي بگم:
چندي پيش شنيدم كه خود شهر تهران 500 نقطه كور آنتن دهي (براي موبايل دولتي يا همراه اول) داره.
من خودم سعي ميكنم داخل شهر هم يه دولتي پيشم باشه و يه ايرانسل كه اينجوري ميشه گفت ديگه نقطه كوري وجود نداره.
الان در تمام شهرهاي پيشرفته دنيا از micro bts با فواصل كوتاه و قدرت كمتر بجاي bts هاي معمولي استفاده ميشه. اينجوري هم نقاط كور كمتره و هم از نظر تششع آنتن سلامت تر هست. من نميدونم چرا اينا چنين چيزي رو استفاده نميكنن؟
arman4459
06-09-2007, 00:59
به نظر من خیلی مخابرات هنرمند بعد از 13 سال هنوز نقاط کور داره.
adam_barfi
06-09-2007, 14:45
این قضیه ی پوشش ایرانسل در اصفهان به کجا رسید بالاخره؟
کسی از دوستان نقشهای، چیزی نداره از شهر اصفهان که نشون بده کجاها خط میده ، کجاها نمیده؟
یا لااقل یکی بگه دور و بر خیابون دقیقی و وحید، و همچنین خیابون صفه خط دهی چه جوریاست؟
ممنون.
M Like Mother
07-09-2007, 01:23
paaghi....
اگه میشه آواتار خودت رو عوض کن
Maziar_69
07-09-2007, 01:41
paaghi....
خب پیغام خصوصی میدادی بهش. شاید تا 1 سال دیگه تو این تاپیک نیاد . :46:
ولی آواتارش جالبه ها!!!!! :31::31::31::27::27::27:
hossein-p30-f
07-09-2007, 01:41
paaghi....
راست ميگه :10:
لطفا عوض كن :19:
arman4459
07-09-2007, 01:57
بچه ها چرا این سایت ایرانسل اپدیت نمیشه خیلی شهرهای جدید وارد شبکه شده و لی دریغ از اپدیت.
مگه یک اپدیت چقدر زمانگیر که ایرانسل نمیاد این کار رو بکنه
اول از همه ....
بابا این چه اواتاریو !!!!!:2:
یه فکری براش بکن.
hossein-p30-f
07-09-2007, 11:47
بچه ها چرا این سایت ایرانسل اپدیت نمیشه خیلی شهرهای جدید وارد شبکه شده و لی دریغ از اپدیت.
مگه یک اپدیت چقدر زمانگیر که ایرانسل نمیاد این کار رو بکنه
حالا ديگه مثل اينكه وقتشون خيلي با ارزشه كه به آپديت سايت هم نمي رسه :18:
حالا چه شهر هايي اضافه شدن بگو ما هم بدونيم
مگه اين چشه هر تاپيكي ميرم همه گير ميدن؟! دي:
رو چشم. به محض اينكه يه چيز خوب پيداكردم عوضش ميكنم.
اين ايرانسل هم چه كارايي ميكنه. وسط كوير آنتن ميزنه ولي هنوز بعضي جاهاي شمالي تهران مثل خونه ما كامل تحت پوشش نيست. آنتنش هي مياد و ميره.
Maziar_69
07-09-2007, 15:46
حالا ديگه مثل اينكه وقتشون خيلي با ارزشه كه به آپديت سايت هم نمي رسه :18:
حالا چه شهر هايي اضافه شدن بگو ما هم بدونيم
تا اونجایی که من تو بروشور ایرانسل دیدم:
خرمشهر-یزد-دامغان-شاهرود-کاشان-نظرآباد-هشتگردو...
به زودی:
اصفهان-کرمان-بندرعباس-کازرون-اهواز و...
arminarsalan
07-09-2007, 23:24
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-تجریش-ری-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله سوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-شاهین شهر-خرمشهر-شوش-شاهرود-لردگان-اردکان-آران وبیدگل-آبیک-یاسوج-آق قلا- کلاله- علی آباد-مینودشت-اوشنویه-پیرانشهر-سردشت-نقده-شاهین دژ-گلستان-نسیم شهر-محمدشهر-مشگین دشت-ماهدشت-شاهدشهر-شهرضا-نیر-نظرآباد-هشتگرد-دهگلان-فلاورجان-بهبهان-کاشان-دامغان-آستارا-تاکستان-شازند-رامهرمز-گرمسار-نطنز-صومعه سرا-بندرعباس-
به زودی شهرهای: -سیاهکل-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه-کازرون-مرودشت-بوشهر-کرمان-مهران-قصرشیرین-
arminarsalan
07-09-2007, 23:51
من هم اعتباری دولتی دارم هم ایرانسل .با اینکه ایرانسل تو شاهین شهرراه افتاده ترجیح میدم از دولتی استفاده کنم چون به صرفه تره
مطمئن باشین ایرانسل پیشرفت میکنه ولی اگه تعرفه رو کم کنه بهتره.
به امیدروزی که ضریب نفوذتلفن همراه درکشوربه بالای %50برسه.
TheMohammad
08-09-2007, 00:05
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-تجریش-ری-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله سوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-شاهین شهر-خرمشهر-شوش-شاهرود-لردگان-اردکان-آران وبیدگل-آبیک-یاسوج-آق قلا- کلاله- علی آباد-مینودشت-اوشنویه-پیرانشهر-سردشت-نقده-شاهین دژ-گلستان-نسیم شهر-محمدشهر-مشگین دشت-ماهدشت-شاهدشهر-شهرضا-نیر-نظرآباد-هشتگرد-فلاورجان-بهبهان-کاشان-دامغان-وبسیاری ازشهرهای دیگر
به زودی شهرهای: تاکستان-سومعه سرا-آستارا-سیاهکل-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه--بندرعباس-کازرون-مرودشت-بوشهر-گرمسار-نطنز-شازند-کرمان-مهران-قصرشیرین-
این اطلاعات مطمئنی درسته ؟ آستارا که خیلی وقته راه افتاده
ولی اینطور که نشون میده بیشتر داره میره روی جنوب
Tehranshahr
08-09-2007, 00:34
اين ايرانسل هم چه كارايي ميكنه. وسط كوير آنتن ميزنه ولي هنوز بعضي جاهاي شمالي تهران مثل خونه ما كامل تحت پوشش نيست. آنتنش هي مياد و ميره.
اینجا هم همینه
این همه آنتن تو تهران زدن خوب چندتا هم بیاد این بالاها بزنن!
Rezacell
08-09-2007, 09:54
با سلام
من در بهبهان هستم در استان خوزستان
ايرانسل در اينجا آنتن مي ده ولي فعلن نوشته عدم دسترسي به شبكه گفتن كه 18 شهريور يعني فردا ببينيم و تعريف كنيم
با تشكر
من هم اعتباری دولتی دارم هم ایرانسل .با اینکه ایرانسل تو شاهین شهرراه افتاده ترجیح میدم از دولتی استفاده کنم چون به صرفه تره
قبول دارم. اگه تعرفه ايرانسل پايين بياد عالي ميشه. اونوقت منم ديگه از موبايل دولتي استفاده نميكنم.
Maziar_69
08-09-2007, 15:41
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-تجریش-ری-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله سوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-شاهین شهر-خرمشهر-شوش-شاهرود-لردگان-اردکان-آران وبیدگل-آبیک-یاسوج-آق قلا- کلاله- علی آباد-مینودشت-اوشنویه-پیرانشهر-سردشت-نقده-شاهین دژ-گلستان-نسیم شهر-محمدشهر-مشگین دشت-ماهدشت-شاهدشهر-شهرضا-نیر-نظرآباد-هشتگرد-فلاورجان-بهبهان-کاشان-دامغان-وبسیاری ازشهرهای دیگر
به زودی شهرهای: تاکستان-سومعه سرا-آستارا-سیاهکل-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه--بندرعباس-کازرون-مرودشت-بوشهر-گرمسار-نطنز-شازند-کرمان-مهران-قصرشیرین-
تو بروشور من نوشته شهرهای آستارا - شازند و تاکستان هم انتن میدن. پس به زودی نیست !
Maziar_69
08-09-2007, 15:44
البته ایرانسل تعرفه هاش کمتره ها از اعتباری دولتی !!!
arminarsalan
14-09-2007, 22:26
البته تعرفه درون استانی دولتی کمتراز ایرانسله.من هم معمولا داخل شهر ازون استفاده می کنم.
ایرانسل85-دولتی67درون استانی سیم کارت اعتباری
Maziar_69
14-09-2007, 23:54
دقیقه ای برداری بهتره. میشه 62 تومن.
M Like Mother
15-09-2007, 01:52
خب پیغام خصوصی میدادی بهش. شاید تا 1 سال دیگه تو این تاپیک نیاد . :46:
ولی آواتارش جالبه ها!!!!! :31::31::31::27::27::27:
درسته ... شاید یه جوری خواستم اعتراضم رو عمومی بگم ... البته به قول خود دوست عزیزمون مگه چشه؟؟!!
به قول شما جالبه !!! ولی جالب دو نوعه ... چون می دونید توضیح ندم...
اگه میشه با یه عکس، آرامش ... لبخند ... یه حس خوب ... یا یه مطلب جدیدی رو منتقل بکنیم با چیزهای دیگه خرابش نکنیم ... فرصت تو این دنیا خیلی کمه ... خوباشو جدا کنیم ...
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-تجریش-ری-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله سوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-شاهین شهر-خرمشهر-شوش-شاهرود-لردگان-اردکان-آران وبیدگل-آبیک-یاسوج-آق قلا- کلاله- علی آباد-مینودشت-اوشنویه-پیرانشهر-سردشت-نقده-شاهین دژ-گلستان-نسیم شهر-محمدشهر-مشگین دشت-ماهدشت-شاهدشهر-شهرضا-نیر-نظرآباد-هشتگرد-فلاورجان-بهبهان-کاشان-دامغان-آستارا-تاکستان-شازند
وبسیاری ازشهرهای دیگر
به زودی شهرهای: سومعه سرا-سیاهکل-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه--بندرعباس-کازرون-مرودشت-بوشهر-گرمسار-نطنز-کرمان-مهران-قصرشیرین-
هشتگرد که خبری از آنتن نیست. تعطیله
amirj_ir
19-09-2007, 00:31
سلام من می خواهم سیم کارت ایرانسل بخرم ولی نمی دانم بندرعباس خط میده یا نه یکی راهنمایی کنه!!!!!!
BIKHIAL_ALL_75
19-09-2007, 03:17
بزودی خط میده
ولی به نظرم هر وقت امد تو شهرتون بخر
آخه اگه اونجا افتتاح بشه کلی تخفیف و جاییزه تو او شهر میدن
arminarsalan
21-09-2007, 03:45
سیم کارت ایرانسل از اول مهر ماه :
اعتباری:15000
دائمی:75000
به مدت 3ماه تا آخرپاییز
پوشش ایرانسل همه جا ضعیفه در همه شهرها
saeedmaxxx
22-09-2007, 00:12
این حرف رو به چه حسابی زدی
اونجا هی که ایرانسل میگه خط میده با بهترین کیفیت انتن میده
احتمالا گوشی شما مشکل داره
ما که راضی هستیم
TheMohammad
22-09-2007, 00:14
شما سیمکارت ایرانسل داری و توی نه ماه به بیشتر از 220 شهر رفتی ؟
arman4459
22-09-2007, 00:53
شما که میگید انتندهی ایرانسل ضعیف به این نکته توجه کنید:این اطلاعات ز شهر خودمون سمنان
ایرانسل کل شهر رو فقط با 5 بی تی اس پوشش دده.اونم خیلی عالیه.فقط بعضی مواقع مشکل داره.
حالا همراه اول همین کار رو با 30 تا انتن انجام میده.تازه هنوز باید توی شهر این پیغام مسخره مشترک مورد نظر در
دسترس نیست رو بشنویم.
حالا خودت مقایسه کن.کمی منطقی جواب بدید.دوست عزیز
سلام
امروز که 31 شهریوره
میگن کرمان 2 یا 3 ماه دیگه
اسفند85 شد اردیبهشت بعد شد مرداد بعد شد شهریور حالا هم میگن چند ماه دیگه
خودشان هم نمیدونند میخوان چکار کنن
یه سوال : ببخشیدا اگر قبلا گفتید . ولی نمی تونستم 105 صفحه رو بگردم . می خواستم بدونم که شهر جدید پردیس ( شرق استان تهران - از طرف شهر تهران ، قبل از بومهن و رودهن) کی پوشش دهی می شه ؟؟؟ خیلی ممنون می شم که بهم بگید . چون من خیلی می رم اونجا .
یه سوال : ببخشیدا اگر قبلا گفتید . ولی نمی تونستم 105 صفحه رو بگردم . می خواستم بدونم که شهر جدید پردیس ( شرق استان تهران - از طرف شهر تهران ، قبل از بومهن و رودهن) کی پوشش دهی می شه ؟؟؟ خیلی ممنون می شم که بهم بگید . چون من خیلی می رم اونجا .
اگه اطلاعات
کامل ودقیق می خوای بیا اینجا
ehsan shahabi
30-09-2007, 14:59
آقا خلاصه کلام یه سوال : اگه یکی بخواد خط بخره و قیمت هم مهم نباشه شما چیو بهش پیشنهاد میکنید؟
آخه درسته که خیلیا آنتن دهی خط های دولتی رو بهتر از ایرانسل میدونن ولی مثل اینکه امکانات ایرانسل ( gprs و...) بیشتره از دولتیا نظرتون چیه؟؟؟؟:46:
شما باید ببینی کجا می خوای از خطت استفاده کنی ....
اگه شهرتون تحت پوشش رسمی ایرانسل باشه و زیاد هم مسافرت نمیرید(چون جاده ها پوشش مناسبی نداره)
به نظر من ایرانسل بخر
Clickrast
01-10-2007, 05:53
تا اونجایی که من تو بروشور ایرانسل دیدم:
خرمشهر-یزد-دامغان-شاهرود-کاشان-نظرآباد-هشتگردو...
به زودی:
اصفهان-کرمان-بندرعباس-کازرون-اهواز و...
دوست من (كه اسمتم يادم رفت :13:) اصفهان رو كي گفته به زودي ؟! يعني تقريبا كي ؟! دوباره يك سال طول نكشه ؟! البته اصفهان كه رو Air هست ولي مشكل زياد داره !
ehsan shahabi
01-10-2007, 11:25
شما باید ببینی کجا می خوای از خطت استفاده کنی ....
اگه شهرتون تحت پوشش رسمی ایرانسل باشه و زیاد هم مسافرت نمیرید(چون جاده ها پوشش مناسبی نداره)
به نظر من ایرانسل بخر
من اصفهان زندگی میکنم خط دهیش چطوره؟
من اصفهان زندگی میکنم خط دهیش چطوره؟
خوشبختم
منم همونطور که از نام کاربریم پیداست در امپراطوری کبیر
(سده)
می زیم:31:
اینجا تحت پوشش رسمی می باشد و خط دهیش راضی کنندس.
ولی در مورد اصفهان این طوری که من از بچه های اونجا اطلاع دارم زیاد از پوشش شبکه راضی نیستند.
حالا خودتون میتونید به این لینکی که میذارم برید و اطلاعات کاملتری کسب کنید.
Maziar_69
01-10-2007, 19:22
دوست من (كه اسمتم يادم رفت :13:) اصفهان رو كي گفته به زودي ؟! يعني تقريبا كي ؟! دوباره يك سال طول نكشه ؟! البته اصفهان كه رو Air هست ولي مشكل زياد داره !
اسمم مازیار بود. :46:
راستش تاریخ نزده فقط نوشته به زودی !
مثل همون 70 تا شهری که قرار بود تا عید پوشش بدن ولی 2 ماه هم از عید گذشت !!!!!
باید صبر کنید !
ehsan shahabi
02-10-2007, 22:48
حالا خودتون میتونید به این لینکی که میذارم برید و اطلاعات کاملتری کسب کنید.
سلام
این لینکه کار نکرد
سلام
این لینکه کار نکرد
یعنی این سایت برا شما باز نمیشه؟
*** MTNCLUB.IR ***
Clickrast
03-10-2007, 08:42
اسمم مازیار بود. :46:
راستش تاریخ نزده فقط نوشته به زودی !
مثل همون 70 تا شهری که قرار بود تا عید پوشش بدن ولی 2 ماه هم از عید گذشت !!!!!
باید صبر کنید !
آهان يادم اومد :دي
سلام مازيار جون ، كجا نوشته به زودي ؟! تو بروشورها ؟!
با سلام
من تقریباً صفحات را خواندم ولی به جوابی که می خواستم نرسیدم
گفتید استان اصفهان آنتن دهی داره
شهرستان های این استان چه جور آنتن دهی داره مثل اردستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید؟
هیچ کدام از لینک ها و سایت های که داده بودید باز نشد:13:
پیشاپیش ممنون
سلام به همه
لطفا همه اینو بخونن
من امروز 22/7/86 رفتم نمایندگی ایرانسل توی کرمان چون قرار بود ایرانسل اواسط مهر در کرمان راه اندازی بشه ولی نشد.
از ایرانسل یه فاکس براشون اومده بود که خلاصه اونو براتون میگم. یه کار جدید از ایرانسله:
کسانی که سیم کارت اعتباری دارن:
میتونند از این مزایا استفاده کنند: 1- 20000 تومان شارژ رایگان و نگه داری سیم کارت
2- پس دادن سیم کارت و دریافت پول آن به مقدار 29000 تومان
کسانی که سیم کارت دائمی دارند:
میتونند از این مزایا استفاده کنند: 1- 105000 (صد و پنج هزار) تومان مکالمه رایگان و نگه داری سیم کارت
2- پس دادن سیم کارت و دریافت پول آن به وقدار 150000 تومان
توی این فاکس نوشته بود با چهار هفته تاخیر راه اندازی میشه و خودم هم اونو خوندم
حالا به نظر شما من چه کار کنم؟پس بدم اونو یا نگه دارم؟ سیم کارتم هم دائمی هسته
تبدیل این مقادیر به صورت نقدی امکان پذیر نیست.
Ship Storm
14-10-2007, 12:29
سلام به همه
لطفا همه اینو بخونن
من امروز 22/7/86 رفتم نمایندگی ایرانسل توی کرمان چون قرار بود ایرانسل اواسط مهر در کرمان راه اندازی بشه ولی نشد.
از ایرانسل یه فاکس براشون اومده بود که خلاصه اونو براتون میگم. یه کار جدید از ایرانسله:
میتونند از این مزایا استفاده کنند: 1- 20000 تومان شارژ رایگان و نگه داری سیم کارت
میتونند از این مزایا استفاده کنند: 1- 105000 (صد و پنج هزار) تومان مکالمه رایگان و نگه داری سیم کارت
این فقط تو کرمان اجرا میشه یا توکل ایرانه؟
سلام
فکر کنم فقط در کرمان
چون توی اون فاکس نوشته بود این مزایا فقط به کسانی داده می شود که اسم آنها توسط نمایندگی ایرانسل در کرمان به Mtn داده شود
hessam_sz
17-10-2007, 16:13
این فقط تو کرمان اجرا میشه یا توکل ایرانه؟
خوب اگه اينطوريه بريم كرمان چند تا سيمكارت بخريم.
hessam_sz
17-10-2007, 16:24
من كه ميگم برو پس بده يك اعتباري بخر.به نظر من كه اعتباري از دائمي بهتره.هيچوقت هم قطع نميشه.
adedotir
22-10-2007, 04:17
آقایون همگی خدا قوت..
خبر ندارید این ایرانسل کی زاهدان رو تحت پوشش قرار میده؟؟
سلام به همه
لطفا همه اینو بخونن
به نظر من اگه دائمی رو پس بدی و کل پولش رو بگیری بهتره چون الان صفرش75 تومنه پس به نفعته
بعدش میتونی یه دائمی صفر 75 تومنی یا یه اعتباری صفر 15 تومنی بگیری البته وقتی که پوشش کرمان رسمی و کامل شد!!
فرصت خوبیه راحت از دستش نده:46:
سلام
ایرانسل بالاخره از 8 آبان در کرمان راه اندازی شد
انتن دهی اون هم بد نیست ولی عالی هم نیست
خودشون که میگن تا نیمه اول آذر همه انتن هاش راه می افته البته الان هم تمام شهر پوشش داره
بای
gharibeh_group
03-11-2007, 10:10
بلاخره بعد از گذشت چندین ماه انتظار ایرنسل در کرمان چند خطی آنتن داد و نوانستیم قبول کنیم که ایران سل در کرمان فعال شده....بازم خوبه :10::11::11::11::11:
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
سلام
خودشون که میگن تا نیمه اول آذر همه انتن هاش راه می افته البته الان هم تمام شهر پوشش داره
بای
بلاخره بعد از گذشت چندین ماه انتظار ایرنسل در کرمان چند خطی آنتن داد و نوانستیم قبول کنیم که ایران سل در کرمان فعال شده....بازم خوبه :10::11::11::11::11:
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
به شما تبريك ميگم
ايرانسل كه به ما خيلي حال ميده.
TheMohammad
03-11-2007, 16:21
آقایون همگی خدا قوت..
خبر ندارید این ایرانسل کی زاهدان رو تحت پوشش قرار میده؟؟
توی سایت mtnclub.ir یکی از اپراتورهای ایرانسل هستش، ایشون فایلی رو گذاشتن که نشون میده چه شهرهایی تا دی راه اندازی میشه
من این فایل رو که دیدم چند تا شهر از سیستان و بلوچستان هم بود از جمله زاهدان
Maziar_69
03-11-2007, 21:16
توی سایت mtnclub.ir یکی از اپراتورهای ایرانسل هستش، ایشون فایلی رو گذاشتن که نشون میده چه شهرهایی تا دی راه اندازی میشه
من این فایل رو که دیدم چند تا شهر از سیستان و بلوچستان هم بود از جمله زاهدان
البته تو همون فایل هم نوشته کرمان تو آذر راه میفته. فکر کنم همه ی اون تاریخ ها رو زودتر به طور آزمایشی فعال میکنن.
از همین جا هم به همه ی کرمانی ها تبریک میگم. :11:
سلام
بای
تبریک میگم
بالاخره صبر شما هم جواب داد:31:
سلام
شهر رفسنجان هم که در 100 کیلومتری کرمان قرار داره راه افتاد
با سلام !
يه خبر خوشحال كننده ديگر !
پوشش ايرانسل در استان تهران كاملتر شد !
شهر هاي بومهن و رودهن هم تقريبا زير پوشش ايرانسل قرار گرفتن !
اي بابا من نميدونم چرا زاهدانو زير پوشش نمي برن يكي نيست به اينا بگه چرا پس سيم كارت مي فروشين تو شهرمون . فقط ياد دارن مردمو بدونن حالا من طي تماسي كه با نمايندگيش توي زاهدان داشتم گفتن كه نامه اي اومده كه 15 آذر به ترتيب زاهدان زابل و چابهار راه اندازي كنن راستي دكلاشو (آنتن) نصب كردن اما مي گن نامه نگاري هاش مونده. من كه نا اميدم از اين ايرانسل سيم كارتشم 3 ماه داره خاك مي خوره
arman4459
30-11-2007, 00:32
در حال حاضر مسیر سمنان تا تهران کاملا تحت پوشش شبکه قرار گرفته
کسی از شهر مسجدسلیمان خبر نداره ؟
کی تحت پوشش قرار میگیره
مسجد سلیمان همهچی دار خود ندار
تبريك مي گم به همشهريهاي عزيزم بالاخره زاهدان رفت زير پوشش ايرانسل:10::27::11: از ديروز صبح, اما فعلا وضع آنتن دهي خوب نيست :13:
از نظر پوشش جاده افتضاح....(بناب-مراغه-عجب شیر-اذر شهر-تبریز)
اما شهر بد نیست...
ایرانسل رو به خاطر این طرح هاش گرفتم...الان صحبت کردنم از ایرانسل به ایرانسل زیاد شده میخوام یه دائمی بگیرم
با یه طرح طلایی.بزار ببینیم این طرح زمشتونیشون چیکار میکنه.
ولی 0912 اینجا انتن دهی خوب داره.یهنی کلا پوشش دولتی تو جاده و شهر خیلی بهتر از ایرانسل هست.
ایرانسل بیشتر به تهران رسیده تا شهرستان.البته تازه شروع فعالیتش هست و ازین بیشتر انتظار نیست تو این
مملکت.
موفق باشید
شما مي تونيد سيم کارت اعتباري خودتون رو به دائمي تبديل کنيد
ايرانسل چيه كه دائميش باشه( مورچه چيه كه كله پاچش باشه) :18: بابا بدرد نمي خوره همراه اول كه بهتره اين ايرانسل فكر كنم كد مبلغ باقي مانده بزني يا 2 تا پيامك (sms) بدي تمام شده!!!!:41:
ايرانسل چيه كه دائميش باشه( مورچه چيه كه كله پاچش باشه) :18: بابا بدرد نمي خوره همراه اول كه بهتره اين ايرانسل فكر كنم كد مبلغ باقي مانده بزني يا 2 تا پيامك (sms) بدي تمام شده!!!!:41:
شما هر چي دوست دارين بگيرين
زوري نيست عزيزم
خيلي ميخوامت
من با ايرانسل خيلي حال مي کنم چون آيندش رو خوب پيش بيني مي کنم
درضمن براي من فرقي نميکنه ايرانسل يا همراه اول آخه جفتشم يه کاري ميکنه
فقط ايرانسل يه سري امکانات ديگه هم داره
مثل 1...با من تماس بگير
2...تعرفه تشويقي
3... gprs
4...ام ام اس
5....ويترين
6.ذخيره شماره تماس گيرنده
7...مسنجر
Devil_Hunter
22-12-2007, 01:04
تبريك مي گم به همشهريهاي عزيزم بالاخره زاهدان رفت زير پوشش ايرانسل:10::27::11: از ديروز صبح, اما فعلا وضع آنتن دهي خوب نيست :13:
سلام همشهری.:31:
پس بالاخره نوبت ما هم شد! خب خدا رو شکر. یعنی خیلی وضع آنتن دهی خرابه؟
من میخوام فورا بگیرم!
سلام همشهری.:31:
پس بالاخره نوبت ما هم شد! خب خدا رو شکر. یعنی خیلی وضع آنتن دهی خرابه؟
من میخوام فورا بگیرم!
سلام Devil جان چاكرتيم:40: خوب فعلا اولشه اما تا اونجاي كه من ميدونم وضعش از شهراي ديگه بهتره چون شبكه اينجا تراكمش كمتره!:10: اگه گرفتي مباركت باشه :40:
موهامونو سفيد كرد ايرانسل تا زاهدانو پوشش داد!! :27::18:
شما هر چي دوست دارين بگيرين
زوري نيست عزيزم
خيلي ميخوامت
من با ايرانسل خيلي حال مي کنم چون آيندش رو خوب پيش بيني مي کنم
درضمن براي من فرقي نميکنه ايرانسل يا همراه اول آخه جفتشم يه کاري ميکنه
فقط ايرانسل يه سري امکانات ديگه هم داره
مثل 1...با من تماس بگير
2...تعرفه تشويقي
3... gprs
4...ام ام اس
5....ويترين
6.ذخيره شماره تماس گيرنده
7...مسنجر
بله كاملا فرمايشتون درسته و من تاييد مي كنم اما هركي يه نظري داره البته اين بنده حقير ميگم تا موقعي كه تمام ايران و جاده هارو پوشش نداده همين اعتباريش كارمو راه ميندازه البته اين نظر شخصي بندست و سوتفاهم نشه ! :13:
شانس اوردم نگرفتم دائمی رو!!!!(یا به قول دوستمون تبدیل نکردم به دائمی)
تازه داشت این مکالمات شبانه و رایگان به درد میخورد و حال میداد و داشتم میرفتم که دائمیش کنم ولی
امروز صبح یه کارت شارژ گرفتم یه ساعت و نیم حرف زدم تموم شد!!!دیدم بله اقایون برداشتن این طرح نیم ساعت=3 دقیقه رو.
این شد که رفتم سایتش رو چک کردم و دیدم دیگه طرح هاش مثل قبل نیستن.
دیگه زیاد به دردم نمیخوره اینجا.
همینه دیگه.تو ایران کسی نمیتونه روند خوب بودنش رو حفظ کنه.
موفق باشید
Tornado2800
24-12-2007, 00:17
دکل همه چیز نصب شده، سیم کشی و همه چیزش....
فقط می خوام بدونم بعد از این مرحله ! به نظر شما چه قدر دیگه باید صبر کنیم ؟
تا به شبکه وصل بشه؟
Tornado2800
27-12-2007, 01:45
اقا وصل شد مال ما هم.....
مباركه:10: بايد شيريني بدي پس:31:
Devil_Hunter
27-12-2007, 09:00
تازه داشت این مکالمات شبانه و رایگان به درد میخورد و حال میداد و داشتم میرفتم که دائمیش کنم ولی
امروز صبح یه کارت شارژ گرفتم یه ساعت و نیم حرف زدم تموم شد!!!دیدم بله اقایون برداشتن این طرح نیم ساعت=3 دقیقه رو.
موفق باشید
ای بابا این طرح برداشته شد؟ اینم شانس ماست دیگه.
بله دیگه تا فروششون یکم رفت بالا برداشتنش!
Tornado2800
27-12-2007, 10:03
منم تا ایرانسل خریدم این طرح ها پکید ! :دی
ولی فکر کنید ، خیلی ها می گفتند ترافیک خیلی بدی روی ایرانسل بود !!!
و افت کرده بود....
موفق باشید
ببخشید لطفا متن تشویقات را درست بخوانید . طرح نیم ساعت صحبت کنیم هزینه 3 دقیقه را بدیم مال داخل خطوط ایرانسل( از ایرانسل به ایرانسل) است از ایرانسل به همراه اول و یا از ایرانسل به خطوط ثابت نیست:46: و همچنان طرح برقرار است.:46:
Tornado2800
27-12-2007, 10:29
و همچنان طرح برقرار است.
مطمنی؟ که بر قراره هنوز؟
مطمنی؟ که بر قراره هنوز؟
بله این طرح فعاله ولی طبق پست قبلی داخل خطوط ایرانسل( از ایرانسل به ایرانسل) پرسیدم . گفتن فعاله هنوز طرح های تشویقی هم هنوز موجود است:31:
Tornado2800
27-12-2007, 13:19
Gprs چی؟ 5 شنبه و جمعه ها !! که مجانی بود
اینم سر جاشه؟
==
بندر عباس قطع شد ! Bts ها
Meisam Khan
27-12-2007, 17:37
انت دهي ايرانسل تو شيراز كه افتضاحه.
البته تعجبي هم نداره. شيرازي و حال و حوصله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mojtaba N87
27-12-2007, 23:49
Gprs چی؟ 5 شنبه و جمعه ها !! که مجانی بود
اینم سر جاشه؟
==
بندر عباس قطع شد ! Bts ها
نه دوست عزیز.اینترنت ایرانسل دیگه مجانی نیست. ولی خیلی ارزون شده.به سایت ایرانسل مراجعه کنید.
انت دهي ايرانسل تو شيراز كه افتضاحه.
البته تعجبي هم نداره. شيرازي و حال و حوصله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام همشهری! با این موافقم! شیرازیا کلا حسش نیس... :31:
arminarsalan
28-01-2008, 01:47
شهرهای تحت پوشش ایرانسل:
اصفهان-شاهین شهر-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-گلپایگان-زرین شهر-مبارکه-فلاورجان-شهرضا-کاشان-آران وبیدگل-نطنز-اهواز-ایذه-بهبهان-رامهرمز-ماهشهر-شوشتر-آبادان-خرمشهر-شوش-اندیمشک-دزفول-تهران-ری-تجریش-بومهن-صفادشت-قرچک-پاکدشت-رباط کریم-چهاردانگه-دماوند-رودهن-کرج-گلستان-کمال شهر-محمدشهر-نسیم شهر-ملارد-ماهدشت-مشکین دشت-نظرآباد-هشتگرد-ورامین-پیشوا-اندیشه-اسلام شهر-باقرشهر-خرم آباد-الیگودرز-ازنا-الشتر-بروجرد-پل دختر-کوهدشت-درود-سمنان-شاهرود-دامغان-گرمسار-زنجان-ابهر-قیدار-ماه نشان-خرم دره-بندرعباس-کیش-رودان-میناب-اراک-محلات-دلیجان-خمین-شازند-شیراز-فسا-لار-شهرکرد-بروجن-لردگان-فرخ شهر-قم-تبریز-اهر-آذرشهر-اسکو-سراب-شبستر-عجب شیر-کلیبر-بناب-مراغه-مرند-ملکان-میانه-هشترود-هادی شهر-هریس- ارومیه-اوشنویه-بوکان-پیرانشهر-تکاب-سردشت-سلماس-شاهین دژ-خوی-ماکو-مهاباد-میاندوآب-نقده-یزد- اردکان-میبد-کرمان-بردسیر-رفسنجان-طبس-اردبیل-بیله سوار-پارس آباد-خلخال-گرمی-مشکین شهر-نمین-رشت-صومعه سرا-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-سیاهکل-هشتپر-لوشان-لاهیجان-املش-آستارا-بندرانزلی-ساری-آمل-بابل-بابلسر-بهشهر-چالوس-جویبار-رامسر-فریدونکنار-قائم شهر-محمودآباد-نوشهر-تنکابن-نکا-امیرکلا-گرگان-آزادشهر-آق قلا-بندرترکمن-بندرگز-کردکوی-گنبدکابوس- علی آباد-کلاله- مینودشت-گالیکش-همدان-مشهد-درگز-فردوس-بردسکن-فریمان-تایباد-درگز-کاشمر-قوچان-سرخس-تربت جام-تربت حیدریه-گناباد-نیشابور-سبزوار-بجنورد-گرمه جاجرم-شیروان-آشخانه-اسفراین-بیرجند-قائن-کرمانشاه-گیلان غرب-پاوه-سرپل ذهاب-صحنه-اسلام آبادغرب-سنقر-هرسین-کنگاور-جوانرود-سنندج-ساوه-قروه-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملارد-چناران-تویسرکان-بهار-اقبالیه-اسدآباد-سرآبله-رزن-نمین-مرند-کبودرآهنگ-تاکستان-آبیک-یاسوج-نیر-نظرآباد-دهگلان-ایوان-ایلام-ملایر-سقز-آبدانان-نهاوند-زاهدان-قزوین-
Tornado2800
29-01-2008, 19:43
میناب ، رودان و...
جا انداختید اگه لیست تحت پوششه
یا حق
سلام الان يه چند روزيه كه gprs سمت زاهدان قطع شده من زنگ زدم گفتن مشكل فنيه! چند شهر مثل كرمان شيراز... اينجوريه ما مهندس هامونو فرستاديم تا رفع مشكل كنند اما هنوز اينجا بعد از اين همه مدت وصل نشده. مي خوام بپورسم از دوستان جاهاي ديگه (شهرها) اين مشكل دارن يا نه؟
حالا طرفهای شما خوبه
طرف ما انتن رو گذاشتن تو خونه ی مردم
حالا بعضیا به خاطر مضرات انتن و امواج مخالفت کردن
و دارن جمع میکنن
باید دوباره بدون انتن بشیم
hessam_sz
30-01-2008, 22:49
حالا طرفهای شما خوبه
طرف ما انتن رو گذاشتن تو خونه ی مردم
حالا بعضیا به خاطر مضرات انتن و امواج مخالفت کردن
و دارن جمع میکنن
باید دوباره بدون انتن بشیم
اينا همش باور هاي غلط مردم ماست.
آنتن هاي ايرانسل از نوع bts هستند و هيچ ضرري هم ندارند.شما مطمئن باش آنتن را امروز جمع ميكنند و ميذارن 2تا خونه اونطرف تر.طبق قانون هم كسي نميتونه از نصب آنتن شكايت بكنه چون سلامت اين آنتنها تاييد شده.فقط در صورتي آتن را جمع ميكنند كه اون بنده خدايي كه آنتن رو تو خونش نصب كردن تقاضا بده كه قرارداد لغو بشه.
رو پشت بوم خونه ما هم آنتن ايرانسل نصب كردن و بابت اجاره سالي 3.5 ميليون هم پول ميدن.همسايه ها از دست ما شكايت كردن ولي حرفشون به هيج جا نرسيد.
من قبل از اين كه آنتن رو نصب كنند در مورد مضرات آنتن خيلي تحقيق كردم ولي هيچ كدام از افراد متخصصي كه باهاشون صحبت كردم نگفتند امواج آنتن مضر هست.
در صورتي كه يك شخص 3000 سال عمر داشته باشه و تحت تاثير امواج bts باشه فقط 30 روز از عمرش كم ميشه.
gprs كه در لرستان الان 3 الي چهار ماهه كه سرويس نميده وهيچ پيگيري هم ايرانسل نميكنه
ar.behnam
18-02-2008, 20:57
gprs كه در لرستان الان 3 الي چهار ماهه كه سرويس نميده وهيچ پيگيري هم ايرانسل نميكنه
جایی که درخواستی نباشه زیاد توجه نمیکنن
شما هم فکر نکنم زیاد درخواست داشته باشین
سلام
در استان کرمان شهرهای کرمان رفسنجان بردسیر سیرجان شهربابک زرند و بم انتن دارند البته این شهر ها رو خودم رفتم و دیدم از بقیه خبر ندارم. مکانهای تفریحی اطراف کرمان هم انتن داره
amirsaeed
25-01-2009, 13:09
چرا اینجا هیچکی سر نمیزنه ..... یعنی بعد از 10 ماه هنوز یه دونه آنتن هم به پوشش ایرانسل اضافه نشده؟؟؟؟؟
Maziar_69
25-01-2009, 13:19
بیشتر تو این مدت رو پوشش جاده ای کار شده.
الان اکثر جاده های اصلی آنتن دارن.
توی همین رشت هم هنوز نقاطی هست انتن نداره
توی خانه باید یکم این ور اونور بریم تا انتن داشته باشه ولی بیرون خوبه
تهران - مترو ایستگاه امام خمینی!!!! :8:
panther99
26-01-2009, 22:58
اين تاييد ميشه تقريبا تا ايستگاه ملت آنتن هست .
Maziar_69
27-01-2009, 00:06
ایول به ایرانسل...
مترو هم رفت زیر پوشش...
حالا چیه همراه آخر بهتره؟؟؟
amirsaeed
28-01-2009, 13:58
تهران - مترو ایستگاه امام خمینی!!!! :8:
دوست عزیر این تازه اولشه ... یعنی هنوز این اولین منطقه هست ... تمام این تاخیر در نصب تجهیزات مربوط به جنگولک بازیهای مسئولین مترو و شبکه زیر ساخت بوده .... ایرانسل خیلی وقته تجهیزات پیشرفته ایی رو واسه اینکار وارد کرده و حتی نقشه کل مترو رو هم کشیده واسه نصب تجهیزات .... منتظر باشید ...
چرا لینک اجرا نمیشه؟ و خطا میدهد؟ من نقشه پوشش ایرانسل در تهران را می خواهم.
hosseinkarimi937
04-11-2014, 21:03
شهر رباط کریم به نسل سوم و چهارم پیوست
hosseinkarimi937
05-11-2014, 00:41
3G. 4G. ایرانسل تهران/رباط کریم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.