ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای رتقاء سیستم ...

borlandology
01-02-2007, 15:06
سلام دوستان
میخوام قطعات زیر رو توی سیستمم عوض کنم:

CPU 2.4 Intel Cel
MB Soltek DL-85erv3
Ram 512 Kingston
HDD Maxtor 80 GB
VGA 128 - FX5200 LE
Case Leo
CD-RW Samsung 40x
CR-Rom Teac 40x
اول میخواستم بدوم این سیستم رو چقدر ور میدارن؟ در واقع اگه بخوام ردش کنم رنج قیمتش حدودا چنده؟ مغازه دار میگه بشرطی که از خودم سیستم ورداری!! 100-150 رد میکنم

میخوام به سیستم زیر ارتقاش بدم :
CPU (3 یا 3.2 حالا دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم – اصلا AMD یا Intel ?)

Ram 1GB (مقدارش خوبه اما کدوم مارک بهتره؟)
HDD 160 Sata

VGA (بهم گفتن روی مادربوردهای جدید بجای AGP اسلات PCIExtra هست واسه همین باید VGA از 256 به بالا بگیرم – چون بازی نمیکنم زیاد به گرافیک احتیاج ندارم اما Onboard هم نمیخوام)

Case (خیلی با کیسهای آکواریوم حال میکنم مثل x-infinity یا Dragon اما اینا رو تو اینترنت دیدم تو بازار از کجا میشه گیر اورد!؟ از نظر کاراییش هم راهنمایی کنید- شما چی پیشنهاد میکنید؟)

MotherBoard (یه چیزی باشه که اینا رو ساپورت کنه و امتحان پس داده باشه)
علاوه بر اینا یه DVD-RW هم لازم دارم
اگه چیز دیگه ای هم بنظرتون میرسه بگید

ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن وقیمت و مابه التفاوت حدوی این دو سیستم رو بهم بگن

zonealarm
02-02-2007, 01:10
خب یه اصل کلی می گه که سیستم دست دوم رو مفت می خرن!

حالا ممکنه یه قیمت بالایی بگه ولی همین که می گه باید از خودم سیستم بخری

نشون می ده که می خواد سیستم جدیدرو گرونتر بندازه

در مورد سیستم هم شمااول بگو چقد پول داری؟

borlandology
02-02-2007, 01:20
ممنون جناب ZoneAlarm
من اینا رو پرسیدم برای اینکه ببینم حدودا چقدر باید هزینه کنم ؟

@rash@
02-02-2007, 01:37
سلام خوب تو این روزا ارتقا سیستم گرون تموم میشه ولی بهر حال لازمه .
حال دوست خوبم بگو ببینم میخوای از سیتم جدید چه برنامه های را استفاده کنی منظورم اینکه از بابت ارتقا با این سطح در چه زمینه ای میحواهی کار کنی سستمت یه جوری کارایی لازم را داره اونم تو ایران و کافیه برنامه های ریست را نصب کنی و بهتر بتونی زمان روشن و خاموش کردن و همچنین اجرای برنامه ها را بالا ببری و نیز می تونی با یه ترفند نرم افزاری دیگه کاراریی بهتر از سیتم به جای ارتقا داشته باشی بهر حال در کل قیمت کل انتخابی شما با قطعات مورد درخواستتان بین 250 تا 600 می خورده من در خدمتم واسه راهنمایی بهتره با دیگران نیز مشورت کنی من لازم نمی دونم سیستمو ارتقا بدین فکر کنم تا 2 سال واست تضمینه این سیستم